yetkılı arkadaslar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

yetkılı arkadaslar

Mesaj gönderen emrah »

Oncelıkle selamın aleykum

Forum yınetıcılerı ve rehber arkadaslarım devler gmler
Oyunumuzda real para ıle car alımı satımı yasakmıdır.
Ve calının carın azından ben bu carı parayla aldım dıye carın kendı yazılarından dokulen satırlarını gmlerle paylassam car banlanırmı .
Ve car banlanırsa carın asıl sahıbı bu carı gerı alabılırmı.
Sımdıden tsk ederım yardımcı oldugunuz ıcın

MUMYAxİNSAN
TILSIM
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Re: yetkılı arkadaslar

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

Evet kullanıcı sözleşmesince gercek parayla veya oyun parasıyla karakter almak veya satmak ban sebebidir bunu iletmenizde aynı gerekçedir...Oyun içersinde bu tür durumlarda şikayet ederek destek ekibine göndererek yardımda bulunabiliriz..
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Ama satan kişi iyi niyeti suistimal etmiş olur sana satıp sonra tekrar almaya kalkarsa Oda yöneticilerin vicdanına kalır.

Sen yazı felan yazma önerileri dinle oyle kayıtlar varsa bırak elinde döküman oalrak dursun kötü niyet sahibise o çarı bana sattı diye çıkar o çarıda banlatırsın ama desteğe yazarsan onuda bilki çarı banlarlar. Karşı tarafıda banlarlar.

İyi niyeti suistimal etmiş. Bir nevi dolandırıcı sınıfına girer reel para aldığını ispatlarsan seni dolandırdığından paranı geri alır yada bu olayı bir kaç defa daha yaptısa ceza verebilir karşı tarafada Çarına gelirse O da vicdana kalmış bişi banlayablir örnek teşkil etmesin diye hem sen kullanma diye hem karşı taraf bir daha boyle suistimalleri önlemek için ama carı geri alırsa ver savcılığa ebesini bellesin ne diye dert ediyon kanıt varsa dursun bir kenarda Uzun süre çar geri almaya çalışmasa buda zaman aşımı gibi bişi oluyor.

Diğer online oyunlarda reel para ile item benzeri car satmaalrı yaaprak çarları geri alma itemleri vermeme durumlarında yaşı 18 üstü ise 2 yıl ceza 18 altı ise uyarı ve masrafın telafisi olarak bir kaç örnek var.
Dolandırıldığı kanısına varırsan eğer çarıda geri alırsa yaapcagın iş savcılık.
Ama çarı bana sattı şu kadar para ile deyip dökünmanları desteğe yazman hata gibi geliyor çünkü sözleşme kralları gereiği çar alımı ve satmak ban sebebi diyor bu nedenle onlarda kuralları uygulamak mecburiyeti doğuyor çarı geri almaya kalkarsa beni dolandırdı diye Savcılık en güzel secenek oalrak gözüküyor.
Benim düşüncem başkalarını bilmem.
A R Z L O D O S
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

İKV'de karakter satışı kesinlikle yasaktır ve bu yasağı çiğnemenin affı yoktur.
Bu kurala göre dilerseniz İKV Destek / İletişime mail atarak irtibata geçebilirsiniz.

Bilginize sunar, iyi eğlenceler dilerim.
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

PitbuLL yazdı:Merhaba,

Bu kurala göre dilerseniz İKV Destek / İletişime mail atarak irtibata geçebilirsiniz.

Bilginize sunar, iyi eğlenceler dilerim.
Hadi ya yasakmıydı :P :D :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
CelalYILMAZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CelalYILMAZ »

Soru ;
emrah yazdı:
Cevap ;
PitbuLL yazdı:

Komik olan nedir ?
.

.
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Devgenç

Mesaj gönderen Viceroy »

CelalYILMAZ yazdı:Soru ;
emrah yazdı:
Cevap ;
PitbuLL yazdı:

Komik olan nedir ?

Galiba güldüğü kısım bir çok kişi çar alıp satıyor . . hatta facebook da bile ikv ile ilgili çar satma sayfaları var . siz öyle zannedin çar alıp satan çok demek istiyor bunuda gülerek belli ediyor muhtemelen :!:
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

RELAXEFENDY
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Ayrıca belirtmek isterim ki;
İKV'nin kullanıcılarına sağlamış olduğu desteklerden biri karakter iade desteğidir. Yitirilmiş karakterlerin oluşturuldukları ilk üyeliğe geri iadesi mevcuttur. -Bu işlem için elbette gereksinimler mevcuttur.- Buna istinaden söyleyebiliriz ki; büyük umutlarla ve büyük gizlilik ile satın alabileceğiniz bir karakter, birkaç gün sonra karakteri aldığınız kişi tarafından bizlere yapılan bir başvuru ile ilk oluşturulduğu üyeliğe geri iade edilebilir. Yani kısaca, karakter alışverişleri %99 sizi üzer 8-)

Bu ve çeşitli sebepler ile (telif vb.) karakter alım/satım vb. durumlar oyunumuzda yasaktır. Bu yasak en önemlisi sizlerin mağdur edilmemesi için mevcuttur. Yüzlerce oyuncumuz yukarıda anlattığım durumu yaşayarak tecrübe etmiş bulunmaktadır. Dikkatli olmanızı ve hiçbir suret ile karakter satın alma işlemleri ile ilgilenmemenizi şiddetle öneririm.

Bilginize.
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

Sayın Erdoğan Bey

Ben büyüklerimden kullandığın sözün tutarlı olmadığında insan üstünde bir saygınlığın olamayacağını öğrendim. Benim abim 1 yıldır çalınan karakteri için uğraşıyor ve hala alamadı ne istersek bütün bilgileri verdik. Tam alacağız diyoruz cevap kesiliyor sonra tekrar sar başa yine bilgileri gönder. Bu durumu yaşıyorsam ben şayet bana gizliden karakter alım satım yapamazsın demeye hakkınız yok öncelikle beni güvende olduğumuza dair ikna etmelisiniz ;)
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen esekherif »

emrah yazdı:Oncelıkle selamın aleykum

Forum yınetıcılerı ve rehber arkadaslarım devler gmler
Ve calının carın azından ben bu carı parayla aldım dıye carın kendı yazılarından dokulen satırlarını gmlerle paylassam car banlanırmı .
Ve car banlanırsa carın asıl sahıbı bu carı gerı alabılırmı.
Sımdıden tsk ederım yardımcı oldugunuz ıcın

MUMYAxİNSAN
TILSIM
Sanırım bu yazına yetkililer kesin yasaktır ibaresini kullanarak sana cevap verdiler.Enteresan olan şu char satışı okadar ayyuka çıkmışki sanki yasak değil nedersiniz ? Adam sadece char satıyorum demiyorda o manaya gelen bişey satıyorum diyor.Bunu görmemezlikten gelmek ve kesinlikle yasak demek ne içler acısı bir durumdur)).

esekherif
esekherif

“Genel Etkileşim” sayfasına dön