İKV GameX 2011'de geleceğin GM'lerini arıyor!
- RaiNBLacK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV GameX 2011'de geleceğin GM'lerini arıyor!
Katılıcak olan arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum Fuarda görüşmek üzere
Aynen Koray abiHellRiDerS yazdı:2008 yılındaki ilk alımlar ile Test Takımı, ardından denetmen ekip, AR-GE, Forum ve nihayetinde GM ekibinde yer alma fırsatını yakaladığım süreç gözümün önünden bir çırpıda geçiverdi.
İstanbul Kıyamet Vakti yönetiminin oyuncusuna verdiği önemi ve bu fırsatı umarım kullanıcılar kaçırmaz.
Fuar alanında görüşmek dileğiyle.
Bence adaletsizlik var. Katılamanlar ne yapacak bunun cevabını verir misiniz ? Biz katılamıyoruz diye başvuru yapamıyoruz anlamına gelmesi cok abez kaçmış...
Mert KAYA[/color]
Saçmalamayı kesin kardeşim.Yok gelemiyenler için yok bilmem ne bende gidemiyorum bu kadar karı gibi dır dır etmedim.
Böyle bir etkinliğin yapılması gayet iyi ve doğru bir davranış.ATX'inde dediği gibi '' Fuar alanında cvleri kabul etmemizin en büyük sebebi İstanbul Kıyamet Vakti Destek Ekibine katılıcak arkadaşarı birebir tanımak istememizdir''
yaşınız küçük aileniz izin vermiyor suçu yönetime atmayın. :!:
Böyle bir etkinliğin yapılması gayet iyi ve doğru bir davranış.ATX'inde dediği gibi '' Fuar alanında cvleri kabul etmemizin en büyük sebebi İstanbul Kıyamet Vakti Destek Ekibine katılıcak arkadaşarı birebir tanımak istememizdir''
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Schiller yazdı:Saçmalamayı kesin kardeşim.Yok gelemiyenler için yok bilmem ne bende gidemiyorum bu kadar karı gibi dır dır etmedim.
Evet ATX hak veriyorum. Sanırım bu arkadaşların yazdıklarını okuyunca sizi daha iyi anlıyorum. Kendisi Sobee'ye acı bir tecrübe olmuş ki böyle bir karar alınmış
Keyifli forumlar.
Yaş ile alakası yok . Ben Samsun'da oturuyorum ve cok uzak İstanbul , bunu '' yaş '' konusuna bağlaman cok anormal bir davranış .Schiller yazdı:Saçmalamayı kesin kardeşim.Yok gelemiyenler için yok bilmem ne bende gidemiyorum bu kadar karı gibi dır dır etmedim.
Mert KAYA[/color]
Anlaşılan konuları farklı yerlere taşımakta üstünüze yok.Konumuz şuan Destek Takımı ve Rehber Takımına alımlar ve bariz bir sorun varki sizin gidememeniz ellerinize dökülüyor.WHiTexDeWiL yazdı:Schiller yazdı:Saçmalamayı kesin kardeşim.Yok gelemiyenler için yok bilmem ne bende gidemiyorum bu kadar karı gibi dır dır etmedim.
Evet ATX hak veriyorum. Sanırım bu arkadaşların yazdıklarını okuyunca sizi daha iyi anlıyorum. Kendisi Sobee'ye acı bir tecrübe olmuş ki böyle bir karar alınmış"Bir zamanlar" forum görevlisi olan arkadaşın yukarıda ki üslubuna bakılınca gerçekten fuarda tanıyıp destek takımına alma kararınıza hak veriyorum
Keyifli forumlar.
Her sene fuara giden arkadaşlara çok ayrıcalık tanındı geçen sene Kutuların 15 liraya satılması gibi.İlerki zamanda forumu takib et destek takımına alımlar yapılıyor başvurunu yap belki alırlar seni
Destek Ekibinde kaldığım süre zarfında çok güzel dostluklarım oldu kendilerine teşekkür borçluyum
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
katılım için herhangi bir yaş sınırı gerekli mi

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Normalde 18 Yaşını doldurmuş olmak gerekiyor. (Ancak forumu incelerseniz istisnalar olabiliyor aradaXxWhiteDewiLxX yazdı:katılım için herhangi bir yaş sınırı gerekli mi
Keyifli forumlar.
- AHoESKIGUNLER
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Katılıcak olan arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Fuarda görüşmek üzere...
İyi forumlar
İyi forumlar
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!