konuyu açan ferdi kardeşime teşekkür ederim ancak bi çok kişiyi unutmuşsun be ferdim:) güncel üye listesini hazırlıyorum şuan en kısa zamanda bunu herkezle paylaşacaz.
iyi forumlar
VaTaN Loncası
Çağdaş, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan ülkemizi, Atatürk’ün gösterdiği hedefe taşıyabilmek ve bu çizgiden kopmadan, ülke kalkınmasını sağlamanın yolunun, O’nun ilke ve inkılâplarının ışığında çok çalışmaktan, birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçtiğini hiçbir zaman hatırımızdan çıkarmamalıyız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı Zamanx olarak en içten dileklerimizle kutlarız.
/PHaeTon(^)/xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı buruk bir sevinçle yaşarken, bir devletin 623 senelik çınarın çökmesinin ardından küllerinden doğmasının hazzettiğimiz haklı gururunu yaşayalım. Bayramınız Kutlu olsun! Brothers Ailesi
Öncelikle ben M. Batuhan Ankara dan oynuyorum loncanızın alım yaptıgını öğrendim ve gerçekten uzun zamandır aradıgım niteliğe sahip bir lonca oldugunu gördüm beraber olmamız arzlara güven lodoslara korku saçacaktır. Oyunda ki adım Adventuree Kabul ederseniz loncanıza ve aranıza katılmak istiyorum. Herkese Saygılar İyi oyunlar...