İkv de meslek sahibi...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

İkv de meslek sahibi...

Mesaj gönderen benzombi01 »

İkv de bilindiği üzere çemberli taş yüzünden çok fazla , e.ö madenleri satılıyor alınıyor felan ...
Bende bunun üzerine bir çalışma yapacam kendim yaptım ve güzel 3 saatte 15M Kâr oluyor ...
Bakın şu anda sadece beyaz köşkte oluyor bu olay tek ben yapıyorum ama eyer maden istekleri yükselirse işe çalışan alacam otlardan belli bir kâr alınacak...
Misal 100 tane ökse otunu 15 e satmak yerine 20 e satacaz 17 sini toplayana verecez 3 ünü dağıtacaz ...
Bu aslında güzel bir iş mesela 1000 tane topladık 1 saatte felan değişik otlardan +5M kar olursa 5 kişiysek 1 er Milyon para verilecek ...
Ben 1 günde 700 maden siparişi alıyorum ve sizinde bu işe katmak istiyorum eyer kollarımızı büyürse, iyi para elde ederiz bakın 4 saatte 700 maden yani 30M gibi bir para ve bu parada az değil dimi...
her gün sipariş alınacak ve çalışan 2 , 3 kişiye toplanacak madenler verilecek ve belli bir saat mesela bir kişi 02:00-05:00
gibi tek tek yapacaz ve 1 günde adam başı 40M gibi para yapılabilir ve bu iş büyüse 1günde 100M gibi bir para olur ben 4saate 20-30M para olduysa 24 saatte 150-160 m olur.
Kullanıcı avatarı
KARAHAMZALI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: İkv de meslek sahibi...

Mesaj gönderen KARAHAMZALI »

bence titan saadet zinciri daha önce denendi ve tehlikeliydi :D
yinede başarılar dilerim bol para kazanman dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

iş olmuştur 1 aralık tarihinde bir aksilik çıkmazsa m........ diye lonca kurulacaktı (isim veremiyorum çalınmasın isim)
3 kişi alınacaktır beyaz köşk te eyer gelmek isteyen varsa yada mali işlerde olmak isteyen (çevresi çok olan maden i satacağımız kişileri bulan kişi de alınacaktır ) onunla birlikte 3 kişi alacaz ve günlük 75 100 m gibi kar olacak.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Oyy sen kesün karadenuzlusun. :D kardesim git gerçek hayatta ticarete atıl tam destek sana
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
onurala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen onurala »

keşke her şey bahsettiğin gibi kolay olabilse :)
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

Bizim şirkete dış ticaretçi alınacak sen bi başvur
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

aslında salakca gelebilir ama bir düşünün 2 hafatda ejder üretmek nerde 1 günde 2 kişiye ejder üretmek nerde ...
biz aslında 1 kişinin yapamadığını yapacaz 4 kişi günde 5 er saatten maden toplluycak ve günlük 120M civarı mevdua oluşacak yani kâr bu neden kötü olsun ki eyer beyaz köşkte işimiz iyi olursa her suncuya böyle yapmayı düşünüyoruz ve ikv halkına bir nebze olsun yardım edecez maden almak için 3 4 saatlerini tüketenler 1 kerede alacak madenleri ve sorun kalmıycak ... bu alacağımız kişiler oyundaki her madenin yerini bilen kişiler olması rica olunur ve full dizili olmuycak yeni oyuna başlayan 49 level biri gibi olacak.
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

benzombi01 yazdı:aslında salakca gelebilir ama bir düşünün 2 hafatda ejder üretmek nerde 1 günde 2 kişiye ejder üretmek nerde ...
biz aslında 1 kişinin yapamadığını yapacaz 4 kişi günde 5 er saatten maden toplluycak ve günlük 120M civarı mevdua oluşacak yani kâr bu neden kötü olsun ki eyer beyaz köşkte işimiz iyi olursa her suncuya böyle yapmayı düşünüyoruz ve ikv halkına bir nebze olsun yardım edecez maden almak için 3 4 saatlerini tüketenler 1 kerede alacak madenleri ve sorun kalmıycak ... bu alacağımız kişiler oyundaki her madenin yerini bilen kişiler olması rica olunur ve full dizili olmuycak yeni oyuna başlayan 49 level biri gibi olacak.
Öyle uğraşacağına git menekşe çek 700 madende herhalde çıkar birkaç tane =))
Kullanıcı avatarı
Yasakask
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Yasakask »

heralde madeni bi tek siz topluyacaksınız başka topluyacak yok :D
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön