İyi Forumlar
Yine ilk Yine Eminönü sunucusu
- hilalxxfenomen
 - Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
 - Klan: Lodos
 - Lonca: Z Y N

Re: Yine ilk Yine Eminönü sunucusu
5 Kişi ile kesim yapan arkadaşlara Tebriklerimi sunuyorum yalnız şunu belirtmek isterim ilk 5 kişilik ekiple Tılsım sunucusunda tarafımızca kesildi.. Şuan işyerindeyim akşama fotoğrafların linkini atabilirim.. 
İyi Forumlar

İyi Forumlar

xXFENOMENXx
Tebrikler 1 şifa 2 büyü 1 defans kesmenizi de bekliyorum

IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial
- hilalxxfenomen
 - Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
 - Lonca: Z Y N

- KuTSaLGeNc
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
 - Lonca: Gölge Haramileri

hilalxxfenomen yazdı:5 Kişi ile kesim yapan arkadaşlara Tebriklerimi sunuyorum yalnız şunu belirtmek isterim ilk 5 kişilik ekiple Tılsım sunucusunda tarafımızca kesildi.. Şuan işyerindeyim akşama fotoğrafların linkini atabilirim..
İyi Forumlar
ilk tılsım sunucusunda olmadı kardeş TEşkilat sunucusunda 2 haftaya yakın bi zaman önce kesildi
    KuTSaLGeNc                                                TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I

1 Şifa 2 Buyu  Bir defansta  Keserız ÖnemLi Olan  Tercube Hasar Desen  O Hepimizde  Var Olmasa  Bile 5 Dk Gec kes Ama Dikkat  gerekıor  O Olmadıktan sonra İstersen Sobbe  gazzabını Tak Genede  aynı  

4 Kısı  İle Kestıgımız Zaman Olur  Oda soyle Keserız Semıhaya  Kadar  BizimLe  Ofans  Gelse  dusmesı Lazım Kı Oda  İmkansız Oluyor  Bazen ama Olursada  Genede  Umidimizi Kesmeden Keseriz  gaffarı GöLGe

Tebrikler.