''Daha Güzel Bir İKV İçin''
''Daha Güzel Bir İKV İçin''
Selam Oyuncu artısı arttırmak icin 2 3 önerilerimiz var. Ilk önce karakterin yürûyüsünü düzeltmek olmalı yürürken sol elini sallıyor ama silah tutulan kolu sallamıyor bu hata düzenlenmeli. Ceket Pantolon Eldiven Ayakkabı Esyalari gücüne göre az parlamalı Saheserde fazla Nadide'de daha az cift itemlerde daha az Yek itemlerde parlamamalı. Gelecek yeni bölgede Yeteneklerin alanları cogaltılmalı Özellikle Büyücülerde Alan arttırılmalı. VE SON KEZ LÜTFEN ŞU OTURMAYIN DÜZELTİN O NASIL BİR OTURMA ŞEKLİDİR YA 4 yıldır oynuyorum PAT diye yere bağdaş kuruyor bunları değerlendirin lütfen DAHA GÜZEL BİR İKV için Teşekkürler.
Re: ''Daha Güzel Bir İKV İçin''
-G-
-Ü-
-N-
-C-
-E-
-L-
-Ü-
-N-
-C-
-E-
-L-
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
elin boştayken nasıl yürüyorsan silah verken de öyle olmalı ve oturma biçimine gelirse ...

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

ya bence sallamalı elini karakterlere daha cok efekt eklenmeli büyücü 2 sekile haraket yapıyor oturma seklide yavas olamalı göze hitap atmesi için.Canceazi yazdı:elin boştayken nasıl yürüyorsan silah verken de öyle olmalı ve oturma biçimine gelirse ...
-G-
-Ü-
-N-
-C-
-E-
-L-
-Ü-
-N-
-C-
-E-
-L-
İşsiz misiniz ? Oyunun onca saçmalığı varken oturması kalkmasına takmışlar 
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Oturma sekli bence gayet normal ama silah vuruslarına daha çok estetik katılabilir sahsen arkadaşlarıma ikv yi methetmeye kalksam hemen bir sürü şey sayıyorlar karakter görselleri tekrar gözden geçirilmesi lazım evet bölgeler görsel yönden daha göze hitap eder hale getirldi ama ya Karakterler ! Şu anki zırhlar hiç estetik değil kaba saba zırhlar bayan karakterlerinde erkek karakterlerinde zırhı aynı kalıpta yani olmaz bayan zırhları erkeklerden daha farklı daha estetik olmalı yeni gelen elbiselerin rengi sekli bir garip olmus gerçekten Su gelen her silahı bölge yaptınız diye şaheser statüsüne koymak gerekmez efsunsuzlarıda olmalı !
Migratın girisi özellikle değişmesi lazım çok basit olmuş karakterlere daha çok yetenek hatta alan saldırısı yeteneklerini isterdim tek tek yaratık değil onlarcasıyla mücadele edebilmeliyim
Var hala yapılması geren şeyler Çalışmak lazım çalışmak ikv için
Migratın girisi özellikle değişmesi lazım çok basit olmuş karakterlere daha çok yetenek hatta alan saldırısı yeteneklerini isterdim tek tek yaratık değil onlarcasıyla mücadele edebilmeliyim
Var hala yapılması geren şeyler Çalışmak lazım çalışmak ikv için

LEPRECHAUN
Bence Oturma değiştirilmeli yavaş ve şekil oturulmalı
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Farklı efsunlu kıyafetler farklı görünebilir.
Bunun artı yanı görsel çeşitlilik olur.
Eksi yanı ise karşımızdaki adamın bize ne yapabileceğini önceden biliriz.
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
- kısmına katılıyorum tamamen.goktanri yazdı:Farklı efsunlu kıyafetler farklı görünebilir.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN