Daha öncede tek sıfa GBM X Kesmıştım Ama Bu Doğal Bişey Herkez Keser Die Koyma Gereksınımı Duymadım .(Oda Arzlarda Bir İlkdi

) Lodos Arkadaşlarım Bır Çok Kes Kesmış Olabilirler Fakat Başlıktada Belirttiğim Gibi ARZLAR . 3 Büyü 1 Şifa 1 Tank 1 Ofans Girmiştik Herşey Gayet Guzel Gidiyordu 1 Saat 10 Dk Civarında GBM X ' e Vardık . 1 Deneyimizde BB Kaçtığından Tankı Tekledi Kaldırdım Bana Geldi Tekledi Yattık Can 70

2. Deneyişimiz 1. Deneyişimize Göre Çok Daha İyiydi Ama Yine Bana Gelıp Tek Atması Sonucu 12 Canda Yattık

Biliyorsunuzdur GBM X Dansöz Gibi Devamlı Dönuo Bir Yerinde Durmuyor Meret 3. 4. Deneyişimizdede Aynı Şekıllerde 40 Can 50 Can Yatıp Durduk Çeşitli Nedenlerden 1 Büyücümüz Çıktı

Kaldık 5 Kişi Çıkalım Diyorlar Çıkmayalım Dıyorlar En Sonunda 1 Kere Daha Denıyelım Dedık Tankla Tek Kaldığım Anlar Oldu Neysekı Toparladık Vee Sonunda Yere Serdık Lodoslardanda Yapanlar Olduğuna Eminim O Listeye Bizde Eklenelım Dedık (NOT: Hiçbir Şifacıya Önermem İçtiğim İksirler 1 sn Aklımdan Çıkmıyor

) İzBıRaKaNLaR (Ofansif) Arkadaşımıza Bıcak Sırtı Ayakkabı İzBıRaKaNLaRSafR (Tank) Arkadaşımıza Erg Yongası aiLLeiNKinDs (Büyücü) Cehennem Zırh MuSTaFaKeMaLPaŞa(Büyücü) Hidra Nefesi Zırh Reçetesi Aşkyakar (Şifacı Yani Ben

) Madalya