ORHANBEY yazdı:Konuyu sapıtmayın ben hala çekemedim budaksız abanoz ,,, Madeni çekip foruma bakıyorum yok daha .. Çekeyim Foruma Fotosunu koymazsam .........
Sana Vereceğim Tek Akıl Aklın Varsa Tek Takıl Misali;
Oyun Güncellemesi Yapıldıktan Sonra yada Oyun Herhangi Bir Sebeple Kapanıp Açıldıktan Sonra Çekersen Genelde Saf Çıkıyor
2 kez ardarda çekme işinin 0 a indirgendiğini düşünmüyorum şayet ardarda 2 kere saf krom çektim . Maden çekimi büyük şansa bağlı aslında hergün belli saatler arasında arkadaşım iridyumu kimseye kaptırmamasına rağmen hiç iridyum çekebildiğini hatırlamıyorum
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
Bu bana oyunun bir cezası heralde . 39 seviye döneminde 12 lvlık krımızı örümceklerin ordaki Madenden üst üste 7 kere saf çekmiştim .Hatta oyun bozuldu sürekli saf veriyor sanmıştım. Onun cezası bu
ORHANBEY yazdı:Bu bana oyunun bir cezası heralde . 39 seviye döneminde 12 lvlık krımızı örümceklerin ordaki Madenden üst üste 7 kere saf çekmiştim .Hatta oyun bozuldu sürekli saf veriyor sanmıştım. Onun cezası bu
7 Saf Olduğuna Emin misin ??? Sen Arkaya Döndüğünde Gelenler Normal Maden Çekmiştir
ORHANBEY yazdı:maden boş Allahtan değilse foruma bakamıcam Arada birileri geliyor ama ben hırs yaptım çıkar çıkmaz çekiyorum biri hileci abi bu hemen çekiyor dedi
Arkada Fon Müziği Olarak I Of The Tiger' ı Aç Böyle 1000 Budaksız Çektiğinde Parmakların Kaslanmaya Başlar