Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
kalearkasi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!

Mesaj gönderen kalearkasi »

izhar yazdı:valla hı sızı anlamak gerçekten çok güç

yıllardır lonca sistemı gelsın dıye neler çektık kaç defa yazılar yazdım ımza topladım

nıhayetınde lonca sıstemı geldı daha gelmeden 100 lerce eleştırı yaptınız
ne bitmez derdınız war lan sizin

lonca sistemının gelmesıne sewındım ve keşke başkanlık lısansı kutu ıle değilde
daha yuksek bı fıyata verılseydı o zaman loncaların kıymetı olurdu
şimdı her kutu alan lonca kurmaya başlıcak
ortalık gene loncalarla dolup taşacak

bu oyun parası olmayan oynamasın çekıştırmenıze gerek yok

loncasistemı için ıstenılende çok az
zaten kutu alıyoruz plusda alıyoz

bıraz genış duşunun valla böyle devam edersenız lonca sıstemı gelmeden gıtcek ikv bu :D

zuhaha adamda ki zihniyete bakarmısınız.biz lonca sistemi istedik KAZIKLANMAK İSTEMEDİK.

İKV'NİN YENİ YENİLİKLERİ

1 : bölge değişimi 100 akçe
2 : er meydanı 200 akçe
3 : Klana girmek 300 akçe

geri kalan herşey için hastır kart
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
Kullanıcı avatarı
BiceRDoveR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BiceRDoveR »

xgestapox yazdı:Sadece vurgulamak istediğim kısımları alıntı yaptım, kesinlikle katılıyorum.
BiceRDoveR yazdı:Naptınız Aga Siz !!! :o

Standart Bir Oyun özelligini kutu alıp 25 tl ödersen hediye edecez demekte ne demektir yahu ?

zaten olması gereken bir özellik senin 5 senelik ayıbın.bir an önce halledip 5 senedir ayıbı kapatacakları yerde parayı veren düdügü çalar diyorlar.
Şu kısma da bittim...

BiceRDoveR yazdı:
Valla Bi kulagımızın arkası kaldı arkadaşlar..
Fena halde katılıyorum.

Dahası kardeşim... 2 adet kutu yükledim hesabıma.. piyasaya çıktıgı ilk gün aldım ben kutuyu..Keşke 1 Aralıgımı bekleseymişiz, bekleseymişiz keriz durumuna düşmezmişiz.

birde plusı +5i var kasası var geniş düşünün bilmem ne diyen ''şahsiyetlere'' sesleniyorum. ben bu oyunu 4 yıldır tek çarla oynayan arkadaşlarımı biliyorum.ben 2 çarla oynuyorum.bizim gibi bi dünya insan daha var biliyorum.Napalım 2.3. kutuyu alalımda oyun içi e-pin satışımı yapalım Kasa Anahtarlarını +5 leri...Napıyım ben kutuyu daha yüklemişim çarlara kasalarını +5leri napıyım ben onları daha.Her karaktere ayrı kutu birde.Tmm alırız kutuları napcaz diger +5i kasaları açıklamasını yapın.
Lonca Sistemi Kutuyla veriliyorsa eger Oyun İçi Epin Satışı Serbest Olsun.
Kutuyla verilmesi başlı başına yanlış bi olay ya ben anlamıyorum. Online oyunlarda Eklenti degildir bu ya özelliktir.
bize bir açıklama yapsalar bizim oyunumuzda lonca sistemi bir özellik degildir eklentidir diye kutuyla alcaksınız desinler.
Sokarlar adamın gözüne /l fonksiyonunu ozamanda.öle bi şanslarıda yok.
Yolunacak Kaz yerine koydugunuz yeter da.
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Perfectmagician »

BiceRDoveR yazdı:
xgestapox yazdı:Sadece vurgulamak istediğim kısımları alıntı yaptım, kesinlikle katılıyorum.
BiceRDoveR yazdı:Naptınız Aga Siz !!! :o

Standart Bir Oyun özelligini kutu alıp 25 tl ödersen hediye edecez demekte ne demektir yahu ?

zaten olması gereken bir özellik senin 5 senelik ayıbın.bir an önce halledip 5 senedir ayıbı kapatacakları yerde parayı veren düdügü çalar diyorlar.
Şu kısma da bittim...

BiceRDoveR yazdı:
Valla Bi kulagımızın arkası kaldı arkadaşlar..
Fena halde katılıyorum.

Dahası kardeşim... 2 adet kutu yükledim hesabıma.. piyasaya çıktıgı ilk gün aldım ben kutuyu..Keşke 1 Aralıgımı bekleseymişiz, bekleseymişiz keriz durumuna düşmezmişiz.

birde plusı +5i var kasası var geniş düşünün bilmem ne diyen ''şahsiyetlere'' sesleniyorum. ben bu oyunu 4 yıldır tek çarla oynayan arkadaşlarımı biliyorum.ben 2 çarla oynuyorum.bizim gibi bi dünya insan daha var biliyorum.Napalım 2.3. kutuyu alalımda oyun içi e-pin satışımı yapalım Kasa Anahtarlarını +5 leri...Napıyım ben kutuyu daha yüklemişim çarlara kasalarını +5leri napıyım ben onları daha.Her karaktere ayrı kutu birde.Tmm alırız kutuları napcaz diger +5i kasaları açıklamasını yapın.
Lonca Sistemi Kutuyla veriliyorsa eger Oyun İçi Epin Satışı Serbest Olsun.
Kutuyla verilmesi başlı başına yanlış bi olay ya ben anlamıyorum. Online oyunlarda Eklenti degildir bu ya özelliktir.
bize bir açıklama yapsalar bizim oyunumuzda lonca sistemi bir özellik degildir eklentidir diye kutuyla alcaksınız desinler.
Sokarlar adamın gözüne /l fonksiyonunu ozamanda.öle bi şanslarıda yok.
Yolunacak Kaz yerine koydugunuz yeter da.
Güzel konuşmuşsun ancak bunlara bu az bile.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

boşuna yazıp çizmeyin 1 iletiye bile cevap verilmemiş baksanıza :D
Kullanıcı avatarı
FATIHUSTUN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Mesaj gönderen FATIHUSTUN »

Haksızlıklara isyan etmeyenler, onlardan gelecek her musibete katlanmalıdır.Hz.Ali
DuMaNLaNDIM
Kullanıcı avatarı
Eleminx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Eleminx »

Fuara Gelenlere Kutu Satış Sınırı Varmı.
İsteyen İstedigi Kadar Alabilirmi.
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Şu lonca eşyalarını açıklasanız artık da lonca sisteminin ne işe yarayacağını öğrenelim.

Umarım sığnak ve migrat bölgesinden düşen takılar da burada satılır. Çünkü bir çok kişi migrattan evocati nin koruması yüzük ve nucleus yüzük düşüremedi ve düşüremiyor. Sığnaktan eskik takısını düşüremeyen arkadaşlar var. En azından sığnak ve migrat eşyaları burada satılırsa çemberlitaşa eksiksiz girebiliriz.
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: KHoLPaSHaLi

Re: ...

Mesaj gönderen AmiR »

ORHANBEY yazdı:Yıllardır pasif durumda olan "Lonca" sistemini 2011 yılında aktif hale getiriyorsunuz.Aktif hale getirirken de düşünceniz " Oyunculardan en iyi nasıl para kazanırız " üzerine kuruluyor ve büyük bir eklenti havası vererek olması gereken şeyi oyunculara pazarlıyorsunuz.Gelelim bahsettiğiniz maddelere :

[color=#00FF00]Nerull[/color] yazdı:Lonca lisansı nedir?
Hesabınıza 1 Aralık 2011 tarihinden önce yüklediğiniz Çemberlitaş Kutu Plus Paket Pinleri bu özelliği vermez. Fuarda alacağınız kutulardaki plus pinlerini yükleyerek 1 Aralık tarihinde bu özelliği anında kullanabileceksiniz.
Daha önce çemberlitaş kutu alanların hiçe sayılarak oyuncuların yeniden Çemberlitaş kutu almaya zorlamanın anlamı nedir.
[color=#00FF00]Nerull[/color] yazdı:Lonca kanalından yazışma nasıl yapılır?
Herhangi bir plus paket üyeliğinizde aktif olduğu sürece bir loncadaysanız Lonca kanalından yazışabilirsiniz. Bunun için /l kısayol geçişini kullanmanız yeterli olacaktır. Loncadaşlarınız nerede olurlarsa olsunlar mesajınızı görecektir.
Plus paket aboneliği ile lonca elemanları nerede olursa olsun yazılarımızı görebilecekmiş.Bu nedir söyleyim sadece KLANSIZ oyuncuların işine yarar.Zaten klanda olan Loncalar klan kanalı aracılığı ile heryere sesini duyurabiliyor.Lonca içinde bile konuşmak için para istemeniz ANLAMSIZ ! Loncaya girmek para ile konuşmak için de para ödüyoruz çok güzelmiş 8-)
[color=#00FF00]Nerull[/color] yazdı:Loncaya nasıl girerim?
Herhangi bir loncaya katılabilmeniz için ilgili karakterinizde Lonca Pasaportu olması gerekir. Sınırsız ve Süresiz Lonca Pasaportu olan bir karakter istediği loncaya katılabilir. Loncaya katılmak için Lonca Liderinden davet almak veya Loncaya başvuruda bulunup yetkilisinden onay almanız yeterlidir.
Herşeyi anladım da hangi oyunda bir Lonca (Diğer Mmorpg lerde Klan)ya girmek için para ödeniyor.Hadi lonca açmak paralı olur onu anlarım da girmek için de para istenir mi . Oldu olacak bide çıkmak için çıkış pasaportu satsaydınız.

Sonuç olarak belirtilen maddeler oyunda tüm oyunculara sağlanması gereken özellikler olmasına karşın para ile satılmasının amacı bellidir.

Saygılarımla.

Arkadaşımız ayrıntılı şekilde acıklamış buna ek olarak;
Herhangi bir loncaya katılabilmeniz için ilgili karakterinizde Lonca Pasaportu olması gerekir. Sınırsız ve Süresiz Lonca Pasaportu olan bir karakter istediği loncaya katılabilir. Loncaya katılmak için Lonca Liderinden davet almak veya Loncaya başvuruda bulunup yetkilisinden onay almanız yeterlidir.
Burada Altını çizdiğim kısımda Hesaba demiyor. !!!! KAREKTERE diyor. !!!!
Örnek verirsek Benim 3 karekterim Lonca da Her Karekterimi ayrı ayrı loncaya sokmak için 3 adet kutu almamı söylüyor.

Valla Helal olsun ne diyeyim.
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: ...

Mesaj gönderen baddxdream »

AmiR yazdı:
ORHANBEY yazdı:
Burada Altını çizdiğim kısımda Hesaba demiyor. !!!! KAREKTERE diyor. !!!!
Örnek verirsek Benim 3 karekterim Lonca da Her Karekterimi ayrı ayrı loncaya sokmak için 3 adet kutu almamı söylüyor.

Valla Helal olsun ne diyeyim.

Tabikide ayrı ayrı alcaksın bizlere klan sistemini bedava sunan ikv aslında oyunun ilk başından beri olması gereken lonca sistemini bedava sunacak hali yokya . Sonuçta bakın adamlar şunu hediye olarak sunuyo aslında lonca sistemi ikv nin bir parçası degil parçası olsa hediye edilmez yapılırdı !!! Yani senelerce o /l işareti bir aldatmacaydı . Adamlar siz istediniz biz yaptık havasında ve o yüzden bu işlemi satıyorlar ;) Lonca sistemi aslında ikv nin parçası degildi hediye olduguna göre :D
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
Ronaldo
Developer
Developer
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Ronaldo »

Merhaba,

Ana mesajda bulunan aşağıdaki notu hatırlatarak, tüm şikayet ve önerilerinizin incelenmek üzere not alındığını, konuyu sürekli takip ettiğimizi belirtmek isterim.

"Not: Yukarıda belirtilen özelliklerde değişiklikler olabilir. Burada zamanla Lonca ile ilgili yeni detaylar, gelişmeler, eklentiler ve görüntüler duyurulacaktır."

Bildiğiniz gibi Lonca özelliği siz oyuncularımız için hizmete sunulacak bir sistem. Doğal olarak bu hizmeti şekillendirecek olan şey, sizlerin şikayet ve önerileridir.

İlginiz için teşekkür ederiz.

“Eski Duyurular” sayfasına dön