Karakter bugu
- Magician
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Karakter bugu
Arkadaşlar ben oyuna giriyorum sonra 3 tane karakterim var bunlaırn 2 sine normal girebiliyorum ama karakterime girmeye çalıştıgımda oyuna gircekken yüklenen yerde biraz bekliyor ve oyunda kritik bir hata oluştu diyor karaktere giremiyorum karakterler aynı hesapta 2 saat oncede aynı sorun Başka bir charıma olmustu karakteirme girebiliyordum ama o karakterime giremiyordum şimdi o karakterime girebiliyorum ama bu karaktere giremiyorum yardım ederseniz sevinirim
allahu ekber
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Re: Karakter bugu
Giremediğin karakterin adını yazıp desteğe göndermen gerekecek kardeşim, yani bizim elimizden bir şey gelmez.Magician yazdı:Arkadaşlar ben oyuna giriyorum sonra 3 tane karakterim var bunlaırn 2 sine normal girebiliyorum ama karakterime girmeye çalıştıgımda oyuna gircekken yüklenen yerde biraz bekliyor ve oyunda kritik bir hata oluştu diyor karaktere giremiyorum karakterler aynı hesapta 2 saat oncede aynı sorun Başka bir charıma olmustu karakteirme girebiliyordum ama o karakterime giremiyordum şimdi o karakterime girebiliyorum ama bu karaktere giremiyorum yardım ederseniz sevinirim

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Şaklabanlık yapmak istiyorsan :arrow: Sirkjkmoco14 yazdı:OK
Sunucu adınızı, problem yaşadığınız karakter adınızı; durumu anlatan kısa bir ileti ile beraber destek bölümümüzden Oyun Hatası kategorisini seçerek iletirseniz size destek verebiliriz.
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Bir insana gıcık olabilirsin ama yazdığı herşeye szan gibi atlanılmaz!jkmoco14 yazdı:OK
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
:arrow: :arrow: