İKV İçi Sorunlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
9zuhaha
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

İKV İçi Sorunlar

Mesaj gönderen 9zuhaha »

Varan 1 = İtem düşürme Sorunsalı;
Bunun İçin Şöyle bir Düşüncem var
Her Gaffar Kesılışınde "Gaffar'ın Asa Kristali" Grubun her üyesıne 1 adet düşebilir bu Materyal ile,
Tum Asalar Satın alınabilir
Sıfı kelvin 10
Trans 8
Kıyamet 8
Cehennem 5 adet
Mevlana 10
Hidroflor,Siyanur 5
Ruh Döven 8
Bıçak Kılıç 10
Taşkanat Balta Tabanca 8 adet Kristale Rüstemden Alınabilir;
Stuart Efendıden İse "Buz Sarkıtı" Düşebilir her kesişte her grup üyesine 1 adet,
mevlana,bıçak,sıfır kelvin eldivenler 10 adet
taşkanat,ruh döven,kıyamet,transformatör eldıveler 8 adet
cehennem,sıyanur,hıdroflorik,hidra nefesi eldivenler 5 adet ister bunlar terzi fahri beyden alınır
Semıha'dan ise "Alev Koru" Çıkabilir
Yukardakı lerle aynı oranda gene (tüm Ceketler) Terzi fahribeyden alınabilir
Tüm Pantolonlar İstihbarat Subayından çıkan "GBT-120" ile Terzi fahri beyden alınabilir
Tüm zırhlar Yol savaşçısının "Mermı Kovanı" ile Rüstemden alınabilir

Varan 2 ;
Sığınak ve Migrattan Düşen itemler,
Junondan "Junona Madalyonu" düşer ve;
Fundi,Işık,Alternator Zırhlar 8 taneye
Evo,Cent,Oksidant,Nucleus,Kıyamet Alevi Zırhlar 5 taneye Rustemden alınabilir.
Takılar...
Kenandan " Elektrik Yongası " düşer ve,
ışık,alter,fundı takılar 8 tane
evo,nucleus,kıyamet alevi,oksıdant,cent Farabi Farabi, Kutadgu Kutadgu yüzükler 5 taneye Agoptan alınabilir.
Maraton Canspıperhane Ayakkabı ve Mor Kutadgu Ayakkabı 20 adet "Motorin" e alınabilir.
Varan 3;
Artık GB lere Savaşçılarda girebilsin diye GBM 70 lere MEteorit işlemıyor fakat bir sorun var
Adamlar Ofanssız GBMX kestiler Çözüm 1;
GBM lerın Zırhı %120 olsunkı büyücü kritik attımı %20 zırh azalsa bile %100 olsun
yada Savaşçılar Ofansıfe 15 puan verdimi "15 puanda tüm robotlara Efsun Değerinin 2 Katı Daha Ana Hasara Eklenır" yazsın artık ÇT ye de Tankdan başka almıyacaklar yoksa.
Varan 4;
Yetenek Efektleri Güçlendırılmesı lasım Örneğin ; "Can kurtaran atarsın,Can basarsın,Çember Açarsın,Çeteci Sana sert Vuruş Vurur,Kara Kurt HRR LAR,Dev Ana "köpeklerım olacaksınız" der ve ya Adamı Canlandırırsınız Bunların Hepsınde Hep Aynı Skıll Efektlerı var Hepsınde Sarı renklı toplar çıkar Gerçekten sıkıcı gelıyor Medıtasyonu unuttum ;)
Varan 5;
Şİfacı ların nedense Hiç Hasar Skılı yok (ŞIMDI DIYECEKLER ZEHIR AT ASIT AT) lan saten büyücüye asit atacan 300-400 vuracak canı 100 den 97 olur en fazla ama sen 3 için 11 kudretin gıdıo 11 kudrete ben can basıyorum Asit Bilgisi Ve Sakınleştirmeyi Kaldırın Yerine Hasar Skıllerı koyun size önerı olarak Fundı toresın attığı gibi mor top atabilir 2 cisi ise Şimşek atma olabilir,
Varan 6 ; Şifacının Ws lerde Sorunu var Orneğin ADam Mevlanarla 6-10 k can basar ama 300 400 hasar verır LAN hasar vermek için Ruh doven giyeriz sonrada en fazla 2 3 k hp basar Ne biçim iştir saten büyücü 1 dk 1 buz sana 5 k yı geçiriyor bizim bastığımız can 2 k kudreti biteremeden sureden geberiyoruz Ya Bir İteme "Kudret Rejenerasyonu,İyileştirme,Büyü kritik,Max Hasar" Getirin veya "Hasar (Asit,Zehir),İyileştirme,büyü kritik,Rejenerasyon"
Ya da biz şifacı ıle Ws atmayalım saten büyücüleri Komodolarlada yakalayamıyoruz Kangal almadan yakalanmıyor oyunda öyle bir lag varkı adamın tam dibine girerken yavaşlıyor karakter hatta karakterın içnie girior bi sn sonra dışına çıkıyor Şifacı Büyücüyü Tam yakalıyacakken Büyücü bi sola manevra yapıyor Yakalayamıyosun İStediğin Kadar MAraton Giy.
Varan 7; Büyücü Savaşçı ws si Artık Byücüler İSterse GANDALF olsun bir savaşçıyı kesemez adam Ayıyı salıyo Dikkat Dağıtmayı Atıo sonrada sarsılıo Büyücünün Yapabileceği bişey yok Ayıyı oldurım dıyo Ama ayı senı mutlaka yakalıyo çunkı dıkkat var hem yavaşlatıo hem 1 snlığıne durduruo Büyücü saten 100 den 40 kanatma ile canı gııdo gerisini çifteyle halledı
2= Durdurma Saten bir büyücüyü %30 baştan kemse şansın var durdurmaya 15 ver %30 tutar kesersın En küçük Abartım yok Adama gıcık oldum kabada birbirimizi kesmeye çalıştık adam 14 durdurma attı 11 i zihin 3 ü el tutması Vallaha yalan soylemıyorum Bune iştir Zihin tutması nı %10 yapın ne iş tir %30, %30 az mı kardeşim
3= Adam şımdı sana durdurma atmış bi duz bi ağır vuruo canın 10-8 kalıo tam kutup açıosun adam elıne çiftesini alıo biz daha kutuptan çıkıp adamı zıhınleyemeden çifte hemen bizi olduruyor . Madem Savaşçı Açtınız Yakın dövüş için niye silah verıyosun kardeşım Ya silah vermcıen ya da büyücüyede bomba felan vericen

Şımdılık Bu kadar Büyücüler GB lerde kral oldular Savaşçılar Ws de Sınıfları Kutuplaştırmayı Bırakın artık herkez heryerde Eşit olsun millet Zevk için Başka sınıflarla oynasın
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: İKV İçi Sorunlar

Mesaj gönderen Canceazi »

ne diyim çok haklısın
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

Gaffarı bir kez kesen herkes stuartın yanındaki ruh taşından İstihbarat subayını kesebilir. Düşünce güzel fakat gerekli mataryeller daha da arttırılmalı.
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

Öncelikle şansın varsa düşürürsün öyle 8 asa kristali 10 ateş koru falan olmaz o işler çok basite kaçar biraz heyecanı olsun.
Pek okuyamadım sonlardan okuduklarıma yazıyorum çemberlitaşta ideal grup 2 savaşçı 2 şifacı 2 büyücüdür eğer çok güvenirlerse 2 savaşçı 1 şifacı 3 büyücü ki bunu beceren kudretine kıyan şifacılar azdır. Eşitlik var. Kenan junondan bahsedersen orası doğru.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön