Saygılarımla TwinStaff...
Merhaba ..
Merhaba ..
Merhaba arkadaşlar.Ben İKV oyununda yeniyim.Bilgilendirme konularına biraz göz gezdirdim.Oyunu az çok öğrendim sayılır canavar öldürebiliyorum.NPC ile konuşabiliyorum.Kısacası genel şeyleri yapabiliyorum.
Ama hala eksiklerim var.Büyücüyüm.Skilleri ve karakter puanları neye vereceğimi bilmiyorum.İlk skilim Mteoroit.Aslında fizikselede verecektim de önemsiz diye düşündüm.Ama konularda ona da verin yazıyordu.Bende artık öyle yapacağım.Biri bana bunları ve oyunun genel kasma yöntemlerini öğretebilirse sevinirim.Buradan herkese selamlar.Oyundaki adım "Twinstaff". Görürseniz selamsız geçmeyin 
Biz Türk'ler sonunda gelmemiz gereken yere ulaştık.Bu oyun da bunun simgesidir.

Uploaded with ImageShack.us

Re: Merhaba ..
Öncelikle hoşgeldin kardes. Genelde aksamları oyunda oluyorum. Takıldıgın yerlerde soru sormak istersen benle iletişime geçebilirsin, elimden geldigi kadar yardımcı olmaya calısırım.
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Saol Kardeş.Şu ana kadar takıldığım bir yer yok.Ama olursa çekinmeden sorarım.

-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Selamlar,
Yeteneklerin, görevlerin vs. bilmediğin her konuda oyun içinde yardımcı olabilirim. Üniversite gereği akşam 9 dan sonra oyunda oluyorum. Ben sana akşam saatlerinde fısılda kanalından ulaşmayı denerim ve bölgelere, klan kanalına boş özel mesaj attığımda bana dönersen sende zevkle yardımcı olurum.
RapisMyLifee
Yeteneklerin, görevlerin vs. bilmediğin her konuda oyun içinde yardımcı olabilirim. Üniversite gereği akşam 9 dan sonra oyunda oluyorum. Ben sana akşam saatlerinde fısılda kanalından ulaşmayı denerim ve bölgelere, klan kanalına boş özel mesaj attığımda bana dönersen sende zevkle yardımcı olurum.
RapisMyLifee
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
Saolun arkadaşlar.Bu oyunu zellikle tercih ettim türk yapımı olduğu için.Ayrıca Büyücüyle işler yoldunda gitmedi Savaşçı kurmaya karar verdim. İyi oyunlar.

- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Oncelikle saTwinStaff yazdı:Saolun arkadaşlar.Bu oyunu zellikle tercih ettim türk yapımı olduğu için.Ayrıca Büyücüyle işler yoldunda gitmedi Savaşçı kurmaya karar verdim. İyi oyunlar.
Oyunda ben degil genelde ortagim cok oluyo takildifin bir yer olursa
/f QYuSuFQ
/f QLaNeTQ
/f QShoCKQ
Savasci kurmani onermem simdiden soyliym ama sifaci acman daha yararli olur diye dusunuyorum.
Tabi oyunda uzun sure online olup maden cekersen buyucu her turlu daha iyidir.
Gorevlerinde yardimci olurum.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Selamun Aleyküm .
Hoşgeldin kardeşim.Sana elimden geldiğince yardımcı olurum.Bende yaklaşık 3 hafta yoktum arkadaş vardı dersler sınavlar derken oyunu unuttum
ama iyi oldu unuttuğum.Bu sayede oyuna fazla girmiyorum + zevkte almıyorum açıkcası anca muhabbet edecek dost varsa uzun kalıyorum.
.Oyunun tadını çıkar. 
Hoşgeldin kardeşim.Sana elimden geldiğince yardımcı olurum.Bende yaklaşık 3 hafta yoktum arkadaş vardı dersler sınavlar derken oyunu unuttum
Never beleive someone who tells who they are.
Merhabalar,
Oyunumuza hoş geldiniz öncelikle.Ben Oyuna başlamış olduğunuz sunucuda (Teşkilat sunucusunda) Oyunculara yardım etmek amacıyla görevlendirilen gönüllü Rehberlerden biriyim.Karakterimin Adı " DeMoNTeR " Oyunda olduğum zamanlarda /f Yazıp bir boşluk bırakıp " DeMoNTeR " Yazıp bir boşluk daha bırakıp, Merak ettiklerinizi yazıp bana iletebilirsiniz.Oyunu daha çabuk kavrayabilmeniz adına aşağıda size vereceğim konuların Linklerine tıklayıp Görevler,oyun ve forum Kuralları hakkında bilinmesi gereken herşeye ulaşabilirsiniz.
Detaylı Görev Listesi için;
viewtopic.php?f=51&t=48689
Forum Kuralları hakkında bilgi İçin;
viewtopic.php?f=52&t=18
Kullanıcı Sözleşmesi hakkında bilgi için;
viewtopic.php?f=52&t=55090
Karakter Okulları hakkında bilgi için;
viewforum.php?f=14
Klanlar hakkında bilgi için;
viewforum.php?f=48
Hızlı destek, Anket ve Genel Etkileşim hakkında bilgi için;
viewforum.php?f=45
Yazmış olduğum Linklere tıklayıp bilgi edinebilirsiniz.Keyifli oyunlar dilerim
Oyunumuza hoş geldiniz öncelikle.Ben Oyuna başlamış olduğunuz sunucuda (Teşkilat sunucusunda) Oyunculara yardım etmek amacıyla görevlendirilen gönüllü Rehberlerden biriyim.Karakterimin Adı " DeMoNTeR " Oyunda olduğum zamanlarda /f Yazıp bir boşluk bırakıp " DeMoNTeR " Yazıp bir boşluk daha bırakıp, Merak ettiklerinizi yazıp bana iletebilirsiniz.Oyunu daha çabuk kavrayabilmeniz adına aşağıda size vereceğim konuların Linklerine tıklayıp Görevler,oyun ve forum Kuralları hakkında bilinmesi gereken herşeye ulaşabilirsiniz.
Detaylı Görev Listesi için;
viewtopic.php?f=51&t=48689
Forum Kuralları hakkında bilgi İçin;
viewtopic.php?f=52&t=18
Kullanıcı Sözleşmesi hakkında bilgi için;
viewtopic.php?f=52&t=55090
Karakter Okulları hakkında bilgi için;
viewforum.php?f=14
Klanlar hakkında bilgi için;
viewforum.php?f=48
Hızlı destek, Anket ve Genel Etkileşim hakkında bilgi için;
viewforum.php?f=45
Yazmış olduğum Linklere tıklayıp bilgi edinebilirsiniz.Keyifli oyunlar dilerim
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
hoşgeldin arkadaş...
herkesinde dediği gibi oyundan olsun forumdan olsun bende yardımcı olurum sana...
herkesinde dediği gibi oyundan olsun forumdan olsun bende yardımcı olurum sana...