Merhaba arkadaşlar. Kuklacı sunucusundan GöLGexDeRoLaNT Karakterinin sahibiyim. Size biraz oyunun güzelliklerinden Bahsetmek istedim. Videoyu baştan sona kadar izlemenizi istiyorum. Ve yorumlarınızı Bekliyorum
Furkan ERYILMAZ
GöLGexDeRoLaNT
En son Voyant tarafından 20 Kas 2011 19:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Video, küfürlü içerikler nedeniyle kaldırılmıştır.
Görseli izlemeyi başarabilen kullanıcılar için hedef alınan noktalara basit bilgilendirmelerin yapılması uygun görülmüştür. Tek taraflı bakılarak yapılan bu karalama içerikte vurgulanan konular; oyunda bir adım önde olmak için gerçek parayla alınan ürünler, internet ve kişisel bilgisayar kaynaklı oyun takılmaları, yine kişisel bilgisayar kaynaklı görüntü bozuklukları ve destek ekibine yanlış yapılan bir başvuru sonucunda olumsuz yaklaşma durumudur.
Unutmayalım ki oyunumuza herkes ücretsiz üye olabilir ve oynayabilir. Fakat oyun içerisinde biraz daha hızlı gelişmek veya zamanı daha verimli kullanmak isteyen kullanıcılar bir takım ücretler ödemelidir. Piyasada bulunan bir çok oyunda aynı şekil sistem yürümekte ve bu eylemler tamamen kişinin kendi arzusuna göre gerçekleşmektedir.
Sunucu kaynaklı takılmalar "asla olmaz şeklinde" bir belirtme kullanamayız. Bu tür sanal ürünlerde her zaman hata olabilir. Geliştirme ekibinin bilgisine sunduğumuz takdirde en kısa sürede çalışmalar başlayarak düzeltmeler yapılabilir. Son iki gündür yaşanan takılmalar, internet sağlayıcıları ile alakalı olup bilgilendirmeler yapılmıştır.
Yine videoda grafik hataları diye sunduğunuz ekran görüntüleri bilgisayar performansınız ile alakalıdır. Bilgisayarınızın en ufak zorlamasında veya masaüstüne oyunu düşürüp tekrar tam ekran yapmanızda karşınıza çıkabilir. Belirtmemiş olduğunuz asıl grafik hataları zaman içerisinde yeni sürümlerle düzenlenebilir, belki beklentinizden daha iyi olabilir. Bunları bekleyip öğrenebiliriz.
Son olarak destek ekibine yanlış yapmış olduğunuz başvuruya göstermiş olduğunuz tepkiyi küfürlü içeriği paylaşarak sunmuşsunuz. İletişim/Destek kanalının yapacak olduğu eylemler, belirli kurallar çevresinde yürümektedir. Bunun haricinde kural dışı işlem yapılması söz konusu değildir.
Bu hatırlatmaların akabinde, konunun kilitlendiğini belirtirim.