PİTBUL

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Re: PİTBUL

Mesaj gönderen AlpAykan »

Karizma5755 yazdı:PİTBUL GEL KUÇU KUÇU GEL OĞLUM DEL KÖPEK MAMAI VEREYİM SANA :lol:
Ben sana çok güzel sözler söylerdim de neyse :evil:
Kullanıcı avatarı
forever55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen forever55 »

Beyzade yazdı:
Karizma5755 yazdı:PİTBUL İSMİ NDN MAVİ RENKLE YAZIO BİZİMKİ SOLUK RENKLE BİRDE PİTBUL NASIL Bİ İSİM PİTBUL İSMİNİ KOYAN KESİN KÖPEKLERLE İYİ ANLAŞIORDUR
Bana öyle geliyorki bu kisi celal ile harunu taniyan onlari cekemeyen birisi. Ilkin yalandan ayak yapiyo neymisde neden Pitbull mavi yok bizimki soluk renk(Guya hani oyuna yeni baslamisda bilmiyomus gibi). Ardindan küstahligina basliyor saten. Tabi kendi capinda uyanik olan bu cahil Arkadas süresiz kapatma alacagini bildiginden hep kullandigi hesabi degilde yeni hesab aciyo. Ama o kadar eminimki o suan bu yazilarida okuyor ve hale aramizda forumda oyunda geziniyor. Ona diyecegim iki kelime oda sadece NE ZAMAN COCUKLUGU BIRAKIP ADAM OLACAKSIN!

Not; sanirim bu kisi ya sinoplu yada Samsunlu 57-55.
Abi böyle insanlar bizim memleketimizden olamaz ;)
Resim
Resim

http://parduspanterabasvuru.tr.cx linkiden loncamıza başvurabilirsiniz.Linke tıklamanız yeterlidir.
Kullanıcı avatarı
xXxaRTisTxXx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xXxaRTisTxXx »

Beyzade yazdı:
Karizma5755 yazdı:PİTBUL İSMİ NDN MAVİ RENKLE YAZIO BİZİMKİ SOLUK RENKLE BİRDE PİTBUL NASIL Bİ İSİM PİTBUL İSMİNİ KOYAN KESİN KÖPEKLERLE İYİ ANLAŞIORDUR
Bana öyle geliyorki bu kisi celal ile harunu taniyan onlari cekemeyen birisi. Ilkin yalandan ayak yapiyo neymisde neden Pitbull mavi yok bizimki soluk renk(Guya hani oyuna yeni baslamisda bilmiyomus gibi). Ardindan küstahligina basliyor saten. Tabi kendi capinda uyanik olan bu cahil Arkadas süresiz kapatma alacagini bildiginden hep kullandigi hesabi degilde yeni hesab aciyo. Ama o kadar eminimki o suan bu yazilarida okuyor ve hale aramizda forumda oyunda geziniyor. Ona diyecegim iki kelime oda sadece NE ZAMAN COCUKLUGU BIRAKIP ADAM OLACAKSIN!

Not; sanirim bu kisi ya sinoplu yada Samsunlu 57-55.
Doğru söze ne denir
NoTimeToCry - DeaDZoNe

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

PitbuLL yazdı:Merhaba,

İltifatlarınız için çok teşekkür ederim. Beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam.
Bu yüzden forum üyeliğinizi süresiz kapatıp teşekkürümü bu şekilde sizlere sunuyorum.
=))
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön