Fan Art 2011 / En iyi görsel

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Fan Art 2011 / En iyi görsel

Mesaj gönderen JouRney »

SkyBlue yazdı:Aslında görseller kategorisinde kazanmak için photoshopla pireyi deve yapmanın veya Gaffar ile Domuzu evcilleştirmenin gereği yok. Hatırlayın geçen fan art'ı önemli olan fikirlerdi ve geçen senin kazanan görseli "kuyumcu soygunuydu". Bu sene de böyle fikirleri ben derece de görmeyi bekliyorum.
  • Küçük bir yanlışını düzeltmek istiyorum, Kuyumcu Soygunu adlı eser En İyi Ekran Görüntüsü dalında birincilik kazanmıştı. Görsel kategorisinde kazanan ise Arkadaşlarla Mangalda adlı eserdir.
En iyi Ekran Görüntüsü ödülü: Kuyumcu Soygunu
Resim

En iyi Görsel ödülü: Arkadaşlarla Mangalda

Resim
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

JouRney yazdı:
ZETION yazdı:Data ile değiştirdiysen ceza alırsın :D Photoshop ile yaptıysan oda fan art kurallarında yasak işin zor iyi forumlar. :D
  • Görsel kategorisinin amacı zaten Photoshop vb. programlardan yardım alınarak oyun içerisindeki
    görüntüler ile görsel oluşturmak. Yasak diye bir şey söz konusu yok.

Bayxaslan, pek beğenmediğimi açıkça belirtmek isterim. Emeğine sağlık Fan Art'ta başarılar..
Arap olayım. yeterince açıktır. :)

Fan Art'ta başarılar...

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

JouRney yazdı:
SkyBlue yazdı:Aslında görseller kategorisinde kazanmak için photoshopla pireyi deve yapmanın veya Gaffar ile Domuzu evcilleştirmenin gereği yok. Hatırlayın geçen fan art'ı önemli olan fikirlerdi ve geçen senin kazanan görseli "kuyumcu soygunuydu". Bu sene de böyle fikirleri ben derece de görmeyi bekliyorum.
  • Küçük bir yanlışını düzeltmek istiyorum, Kuyumcu Soygunu adlı eser En İyi Ekran Görüntüsü dalında birincilik kazanmıştı. Görsel kategorisinde kazanan ise Arkadaşlarla Mangalda adlı eserdir.
En iyi Ekran Görüntüsü ödülü: Kuyumcu Soygunu
Resim

En iyi Görsel ödülü: Arkadaşlarla Mangalda

Resim
İşte önemli olan fikir. İsterse en iyi görsel ödülünü en iyi video çeken alsın :)
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön