Büyük Haksızlık !

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
seanz236
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Büyük Haksızlık !

Mesaj gönderen seanz236 »

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar.
Hepimizin bildiği gibi sığınağa ve migrata giden gruplara savaşçı alınırsa gruptaki büyücüler isyan ediyor savaşçı olursa gelmem gibi sözler diyorlar arkadaşlar söyleyin bana ben latifi boşunamı ürettim ? boşunamı saatler boyunca madende bekledim ? boşunamı akçe ile maden arttırıcı aldım ? 1 savaşcı ya sadece 1 savaşcı gruba alınsa ne olur ki ? Grup Liderlerine gruba girebilmek için yalvarıyoruz sonuç yok diyorlarki çemberlitaşa girin abicim ben sığınak ve migrattaki itemleri düşürmeden nereye giriyorum ya söyleyin bana ? :evil:
XxtantanxX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Büyük Haksızlık !

Mesaj gönderen XxtantanxX »

oyunda bana ulaş sana 100 tane kudret iksiri vereyim migrata yada sığınağa girerken guruptakilere 5 er adet kudret iksiri verirsin bu sayede senide alırlar))

Ocipres
Kullanıcı avatarı
OrdeaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen OrdeaL »

Video'yu yapan kimse bence büyük haksızlık etmiş. İsmini vermek istemiyorum ama K.Online , M..2 , H... Online vs. bi sürü online oyunda buna benzer sistem var video yu yapan arkadaş neyin kafasında anlamadım. Yok bilmem ne cash para yok e.parası yok osu yok busu birine çamur atarken önce araştır bak neyin ne olduğunu bilmeden bi işe kalkısma baska bi söz söylemiyorum.

iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen esekherif »

OrdeaL yazdı:Video'yu yapan kimse bence büyük haksızlık etmiş. İsmini vermek istemiyorum ama K.Online , M..2 , H... Online vs. bi sürü online oyunda buna benzer sistem var video yu yapan arkadaş neyin kafasında anlamadım. Yok bilmem ne cash para yok e.parası yok osu yok busu birine çamur atarken önce araştır bak neyin ne olduğunu bilmeden bi işe kalkısma baska bi söz söylemiyorum.

iyi forumlar
Konuyla alakalı açıklamaları detaylarıyla takip ettim.Yazdıklarının konuyla, açıklamlarla uzaktan yakından hiçbir alakası yok,birde üstelik konuyla alakalı açıklamlarda bulunanlara araştırmadan çamur atma demişinki konuyu anlamadan açıklamları iyi okumadan nasıl böyle bişey yazabiliyorsun hayret.Altına yazdığın yazı zaten sahte bir hesapla başkasının ağzından yazılmış.Konu üstelik içler acısı bir vaziyette kapanmış.Daha sen neyin peşindesin otur oturduğun yerde takıl forumdaki makara kukaraya.

esekherif
esekherif

“Genel Sohbet” sayfasına dön