İçerik düzenlendi. Forum hesabınız kapatıldı.
Sosyolog
bana hırsız diyorlarmış?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: bana hırsız diyorlarmış?
Yok arkadaş bu adam susmayacak.
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

İçerik düzenlendi. Lütfen bu tür durumlarda lütfen sadece raporlayınız. Gereken işlem yapılacaktır.IXtantanXI yazdı:oyunda bana halen hırsız diyenler oluyor)) yok ben iksir basıyormuşum e-pin basıyormuşum, yahu ben basıcı değilim içiciyim diyorum anlamıyorlar)) tamam yaptık bir hata ve cezamızı çektik ama bu kadarda üstüme gelmeyin suçlu olsaydım hesabım açılmazdı değilmi))
Ocipres
Sosyolog
Ocipres
- YASLIPLANET
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Karakterlerin açılmş sanırım geçmiş olsun benim düşüncem şu suçlu adam zaten bu kadar peşine düşmez yaptım ceza verdiler der ama suçsuz adam yapmadığı bir şeyden dolayı ceza alıyorsa sitem eder.
Forum yetkilisi arkadaşım konuyu kitlemenizi rica edeyim bu SOVE hesabı sahibi insan müsfettesinin değişik hesaplar ve feyk hesaplar açıp ortalığı pisletmesine müsade etmeyin Bu yaratığın asıl hesabı SOVE dir ve o hesapla insan rolü oynamaktadır.Bilginize.
Ocipres
Ocipres
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Konu diğer kişi veya kişilerin taklidini yaparak ve uygunsuz davranışlar sergileyerek olumsuz yönde izlenim bırakmak amacını taşıması nedeni ile kilitlenmiştir. Bilginize.
İyi forumlar.
Konu diğer kişi veya kişilerin taklidini yaparak ve uygunsuz davranışlar sergileyerek olumsuz yönde izlenim bırakmak amacını taşıması nedeni ile kilitlenmiştir. Bilginize.
İyi forumlar.