Orhanbey Kardeş ;
Ben Bir Ara Gece Oyuna Girdiğimde SAdece Bütün Madenleri Bir Kez Çektim .
Ve Çıkan Sonuç 2 Budaksız madeninden 1 tane , Çıban Madenınden 1 Dört Yapraklı Yonca , Titanyum (Boş) , Ve En Son Olarak Osmiridyum MAdenine Gittim.Tek Çekişte İridyum Çıktı.Sabahı Güncellemeden Sonra (bundan 6 ay Önce) Çıkan İlk Osmi MAdenını Topladım Onda da İridyum Çıktı.Tamamen Şans İşi.
Söylediğim Sözlerde Yalan Yoktur. Tamamen Tek Çekişte bu Madenler Çıktı.Yeraltı Açıldığında vurduğum Her Hayvanda da İtem Çıkıyordu.
Budaksız Abanoz Hk.
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Budaksız Abanoz Hk.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
Zaten Bir Gün İçerisinde O Madenden Çekilmez Demiyorum.FERRO yazdı:baba sen sadece budaksız abanozları denemişsin sadece onlar değil tüm madenler böyle nerdeyse..
ama arkadaşın dediği giib bu iş biraz da şans işi ben şahsen 2ay önce tepegözlerin orda maden çekeyim dedim. topaz madenine gittim ilk çekişte mavi topaz çıktı, hemen az ilerdeki abanoz madenine gittim ordan da budaksız çıktı
o gün şanslı günümdeydim ama 2aydır da saf bir maden çekemiyorum
önerim şudur:
madenlerin saf çıkma olasılığı artırılsın. böylece piyasa biraz olsun düşer..
ya da 300 abanoz 1 budaksız abanoza takas edilebilir hale gelsin.(tüm madenler için geçerli)
Aynı Madenden Mesela Lodos Kalesinin Oradaki Ametiste Oturdun Sence 2 Tane Arka Arkaya SİBİRYALI Çıkması Olasılığı Kaçtır Matematiksel Hesaplar mısın ?
ÖRN:
99 Mavi 1 Pembe Topun Olduğu Bir Kutudan Pembe Çekme Olasılığın %1'dir.
298 Mavi 1 Pembe 1 Mor Topun Olduğu Bir Kutudan 2 Tane Pembe Çıkacağını Varsayarsak 100 Topa 300 Top %1x3 den %3 Şanstan %1.5 İhtimalle 2 Adet Pembe Pembe Çekebiliriz.
Moru İse 300 Top İçersinde 2 Pembe 1 Mor Bulunduğundan %3 Pembe Çekebileceğimizi Farzedersek %3/1 den %1 Mor Çekeriz.
Yani Matematiği Şansa Dökersek 100 Ametist'ten 1'i Apa Çıkarsa 300 Ametist'ten Ya 2 Apa yada 1 Sibiryalı Bir Apa Çekebiliriz.
Ard Arda 2 Apa Çektiğimizde Önümüzde Çekeceğimiz Bütün Madenlerin Normal Çıkması Muhtemeldir, Sunucu Güncellemelerinin Bu İhtimalleri Sıfırladığını Düşünüyorum.
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
O Zaman Şans İşi Oluyor Yine Ama Yine Düşüncemi Savunuyorum.Savas yazdı:Sen böyle diyorsunda böyle değil işte ;HERACLEON yazdı:Zaten Bir Gün İçerisinde O Madenden Çekilmez Demiyorum.FERRO yazdı:baba sen sadece budaksız abanozları denemişsin sadece onlar değil tüm madenler böyle nerdeyse..
ama arkadaşın dediği giib bu iş biraz da şans işi ben şahsen 2ay önce tepegözlerin orda maden çekeyim dedim. topaz madenine gittim ilk çekişte mavi topaz çıktı, hemen az ilerdeki abanoz madenine gittim ordan da budaksız çıktı
o gün şanslı günümdeydim ama 2aydır da saf bir maden çekemiyorum
önerim şudur:
madenlerin saf çıkma olasılığı artırılsın. böylece piyasa biraz olsun düşer..
ya da 300 abanoz 1 budaksız abanoza takas edilebilir hale gelsin.(tüm madenler için geçerli)
Aynı Madenden Mesela Lodos Kalesinin Oradaki Ametiste Oturdun Sence 2 Tane Arka Arkaya SİBİRYALI Çıkması Olasılığı Kaçtır Matematiksel Hesaplar mısın ?
ÖRN:
99 Mavi 1 Pembe Topun Olduğu Bir Kutudan Pembe Çekme Olasılığın %1'dir.
298 Mavi 1 Pembe 1 Mor Topun Olduğu Bir Kutudan 2 Tane Pembe Çıkacağını Varsayarsak 100 Topa 300 Top %1x3 den %3 Şanstan %1.5 İhtimalle 2 Adet Pembe Pembe Çekebiliriz.
Moru İse 300 Top İçersinde 2 Pembe 1 Mor Bulunduğundan %3 Pembe Çekebileceğimizi Farzedersek %3/1 den %1 Mor Çekeriz.
Yani Matematiği Şansa Dökersek 100 Ametist'ten 1'i Apa Çıkarsa 300 Ametist'ten Ya 2 Apa yada 1 Sibiryalı Bir Apa Çekebiliriz.
Ard Arda 2 Apa Çektiğimizde Önümüzde Çekeceğimiz Bütün Madenlerin Normal Çıkması Muhtemeldir, Sunucu Güncellemelerinin Bu İhtimalleri Sıfırladığını Düşünüyorum.
Örnek: 15 puanda zihin toplama yeteneği %25 ihtimalle Ruhsal ve Büyüsel etkileride kaldırır.
Ama ben hiç 12 zihin toplama yaptığımda 3 keresinde büyücü ve şifacı etkilerini bozduğunu görmedim
5 Kere oluyo 2 kere oluyo ama hiç 3 olmadı bunun nedeni ne ise Madendede 2 kere üst üste saf çıkma olasılığı vardır.
zihin toplama 2 kere üst üste büyücü ve şifacı etkilerini bozduğunu görmedinmi yada büyü kritiklerinde üst üste 5 kritik ?
İyi Eğlenceler....
300 Ametistte 297 Ametist 2 Apa 1 Sibiryalı Çekiyorsak Ard Arda 2 Sibiryalı Çektiğimizde (ki Hala İnanamıyorum) 2 Sibiryalıdan Sonra 600 Ametist-4 Apa-2 Sibiryalı= 594 Adet Ametist Çekmemiz Gerekir.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
Konuyu sapıtmayın ben hala çekemedim budaksız abanoz ,,, Madeni çekip foruma bakıyorum yok daha .. Çekeyim Foruma Fotosunu koymazsam ......... 
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Zaten bır madenden safını almıssan hıc o maden basında beklemeye bile değmez
aha bugun tepelerdekıınde durdm az budaksızı cektm osmrdyma gectm ondanda ırıdym cıkaRdm sonra cınlerdekı abanozdan budaksız ı mı aldım suanda gol dekı cıbandayım 
Lilreb
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
Sana Vereceğim Tek Akıl Aklın Varsa Tek Takıl Misali;ORHANBEY yazdı:Konuyu sapıtmayın ben hala çekemedim budaksız abanoz ,,, Madeni çekip foruma bakıyorum yok daha .. Çekeyim Foruma Fotosunu koymazsam .........
Oyun Güncellemesi Yapıldıktan Sonra yada Oyun Herhangi Bir Sebeple Kapanıp Açıldıktan Sonra Çekersen Genelde Saf Çıkıyor
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
Daha siftah yokki maden yerini değiştirem 
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
2 kez ardarda çekme işinin 0 a indirgendiğini düşünmüyorum şayet ardarda 2 kere saf krom çektim . Maden çekimi büyük şansa bağlı aslında hergün belli saatler arasında arkadaşım iridyumu kimseye kaptırmamasına rağmen hiç iridyum çekebildiğini hatırlamıyorum 
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
umaRım cekeRsn
ama bak co kzamandır mandedeysen ayRlma zamanın bosa gıtmesn kaRdesm ıLLa ki cıkacaktıR .. 
Lilreb