m2 gözlüklerden sonra m2,5 lar gelince mor olan gözlükleri tüccara satıp 3 te 1 oranında klan parası iadesi yaptınız.
mor ceketler, ejder asa, ashab, ecel ve latif üretimleri yaptık.
şimdi devredilemeyen yeni ceketler silahlar geldi.
eskiden ürettiğimiz eşyaları tüccara satsak ve karşılığında 3 te 1 oranında madenleri ve materyallaeri geri olsak.
iyi çalışmalar
Okuduğunuz yazıyı destek birimine ilettim. eğer benim gibi düşünüyorsanız sizde desteğe iletin belki kabul edilir
iyi oyunlar.
MOR CEKETLER VE ÜRETİLEN SİLAHLAR
Re: MOR CEKETLER VE ÜRETİLEN SİLAHLAR
Oyunda değişen belli mataryellerden ibaret yeni gelicek gözlüklerdende bahsedeyim ,morelin biraz daha bozulsun güliz
oyunda değişmeyen bir gözlük kalmıştı oda yakın zamanda çift efsunlu gözlük olarak gelicek.
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
- KITARA
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YALNIZ
abidin moral bozukluğu değil gözlük için kp kastın ya da naylon yaptın sonuçta emek harcadın yeni bişey gelince eskisini 3 te 1 oranında geri ver denildi. aynı şeyi devredilemeyen üretilenlerde de yapın diyorum ben.
ŞAHXMER
İyi olur kadim felan yada maden verseler güzel olur adam mevlana asa , ruh asa düşürüyor ashap çöp olarak kasada duruyor.Desteğe bu konuda mesaj yolayın berki cevap gelir 
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Ecelin Ejderin Ashabın görevi bıçak sırtını mevlanayı transformatörü düşürmek için keseceğiniz gaffara girmektir 
- Perceus
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Bi Kaç Hafta Sonra, ÇT İtemleri Oyuncularda Tamamlanınca Tek Çözüm;
Bütün Şaheser,Mor İtemlerin Oyun İçi Satılmasını Sağlayan Güncellemenin Gelmesi Gerekir.
Lonca İle Birlikte GeLmesi Cok İyi oLur..
Bütün Şaheser,Mor İtemlerin Oyun İçi Satılmasını Sağlayan Güncellemenin Gelmesi Gerekir.
Lonca İle Birlikte GeLmesi Cok İyi oLur..
- KITARA
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: YALNIZ
escapits, m2 mor gözlük de junon da kenan da işe yarıyordu. sen m2 mor dururken bir de m2,5 mor mu aldın?? yoksa m2 moru sattın mı??
ŞAHXMER
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Azap Süvarileri
KITARA yazdı:m2 gözlüklerden sonra m2,5 lar gelince mor olan gözlükleri tüccara satıp 3 te 1 oranında klan parası iadesi yaptınız.
eskiden ürettiğimiz eşyaları tüccara satsak ve karşılığında 3 te 1 oranında madenleri ve materyallaeri geri olsak.
iyi çalışmalar
Okuduğunuz yazıyı destek birimine ilettim. eğer benim gibi düşünüyorsanız sizde desteğe iletin belki kabul edilir
iyi oyunlar.
Lonca Kasası Gelecek Diyolar Herkes İstediği İtemi O kasaya Koyabiliyor Ve Lazım Olan Ordan Alabiliyor Dİye Duydum Nadide , Mor Fark Etmiyormuş Ama Sadece Dükkan Lonca Listesine Üye Olanlar.
Yeni Cift item Gözlükler Yakında Gelcek.Savaşçılar İçin Max +Saldırı , Max+ Solucan Diye Duydum.
Yeni Cift item Gözlükler Yakında Gelcek.Savaşçılar İçin Max +Saldırı , Max+ Solucan Diye Duydum.
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
Size o duyuranların ümüğüne çökülecek yakında bunuda ben duyurayım !

LEPRECHAUN
Savaşçı ws Savaşçı wsleri 3 saniye sürmicek yani evet çok güzelIISaDoSaDoII yazdı:KITARA yazdı:m2 gözlüklerden sonra m2,5 lar gelince mor olan gözlükleri tüccara satıp 3 te 1 oranında klan parası iadesi yaptınız.
iyi çalışmalar
iyi oyunlar.
Lonca Kasası Gelecek Diyolar Herkes İstediği İtemi O kasaya Koyabiliyor Ve Lazım Olan Ordan Alabiliyor Dİye Duydum Nadide , Mor Fark Etmiyormuş Ama Sadece Dükkan Lonca Listesine Üye Olanlar.