Niye sen klavyenin üzerine oturunca çok mu gülüyorsunraporsuzdely yazdı: Klavyenın uzerınemı oturdun:?:
Yeni Hikaye - Süper Asker (Çemberli Daş) - 0 -
- PROFx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Hikaye - Süper Asker (Çemberli Daş) - 0 -
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

soytarı prof eski konuyu hortlaşmış hareketlere bak salak yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
o kadınla o kadar husumetim olmadı sen ne ara oldun.KARAVATAN yazdı:soytarı prof eski konuyu hortlaşmış hareketlere bak salak yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk
bir varmış bir yokmuşum
keşke korunsaydım, şimdi böyle şizofren biri olmazdın soytarı profPROF yazdı:o kadınla o kadar husumetim olmadı sen ne ara oldun.KARAVATAN yazdı:soytarı prof eski konuyu hortlaşmış hareketlere bak salak yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
yok yok ben değilim yanlışın var
bulduğunda haber ver de şikayet edeyim seni 
bir varmış bir yokmuşum
saçmalamaya başladın bu gibi durumlarda kafana vurunca düzeliyordun çocukken halen öylemisin?
imzana yazdığına baksana ne kadar boş biri olduğunu belgeliyor resmen. 2009 dan beri bu forumda soytarısın. iletilerin fazla olunca sana saygımı gösteriyor kendi egonumu tatmin ediyon. sen kesin facebokta durumumu beğenirmisin diyen tiplerdensindir, bi bitmediniz #@!?..... git kendine bi iş bul ve çalış prof 31 cekmekten beynın sulanmış. :roll:
imzana yazdığına baksana ne kadar boş biri olduğunu belgeliyor resmen. 2009 dan beri bu forumda soytarısın. iletilerin fazla olunca sana saygımı gösteriyor kendi egonumu tatmin ediyon. sen kesin facebokta durumumu beğenirmisin diyen tiplerdensindir, bi bitmediniz #@!?..... git kendine bi iş bul ve çalış prof 31 cekmekten beynın sulanmış. :roll:
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
KARAVATAN yazdı:saçmalamaya başladın bu gibi durumlarda kafana vurunca düzeliyordun çocukken halen öylemisin?
imzana yazdığına baksana ne kadar boş biri olduğunu belgeliyor resmen. 2009 dan beri bu forumda soytarısın. iletilerin fazla olunca sana saygımı gösteriyor kendi egonumu tatmin ediyon bi bitmediniz mk.
sen kesin facebokta durumumu beğenirmisin diyen tiplerdensindir, git kendine bi iş bul ve çalış prof 31 cekmekten beynın sulanmış. :roll:
Günlük 2 ileti sana çok gelebilir doğrudur ama benim kapasitem sana göre biraz fazla. Alırken de verirken de.
Facebook kullanmıyorum bu arada illa eklemek istersen Medeni Hayvan olarak arayabilirsin beni. Şu anda asgari ücretten 30% fazla kazandıran bir işle iştigal ediyorum. Mastırbasyon yapmayı bırakmaya çalışsam da senin gibiler her aklıma geldiğinde elim aşağı gidiyor. Böyle açık yorumlar yap ki seni aşağılıktan daha aşağı atmama yardımcı ol. Baştati mesajları anlamaman normal. Bu son mesajınla durumun aksini ispat ettin. Dna testine gerek yok. Bu zekayla oğlum olamazsın.
bir varmış bir yokmuşum
günlük 2 ileti gururlanıyon halen buraya her gun 100 mesajda yazsan kimsenin s2nde değilsin. kendını kabul ettirme çaban, aşşalık kompleksinin göstergesi. gerçek hayatta görmediğin kabullenme duygunu burada bastırmak için çokça zaman harcıyorsun forumda/oyunda. profa dan tut profz ye kadar çar açıp bunları kasmakta asosyal kişiliğini gösteriyor. bunlarla gurur duyuyorsun değilmi? neyse ben banımı alırım birazdan forumda, senin o siikimsonik yazılarınla seni başbaşa bırakayım. soytarı prof.
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
KARAVATAN yazdı:günlük 2 ileti gururlanıyon halen buraya her gun 100 mesajda yazsan kimsenin s2nde değilsin. kendını kabul ettirme çaban, aşşalık kompleksinin göstergesi. gerçek hayatta görmediğin kabullenme duygunu burada bastırmak için çokça zaman harcıyorsun forumda/oyunda. profa dan tut profz ye kadar çar açıp bunları kasmakta asosyal kişiliğini gösteriyor. bunlarla gurur duyuyorsun değilmi? neyse ben banımı alırım birazdan forumda, senin o siikimsonik yazılarınla seni başbaşa bırakayım. soytarı prof.
Günlük 2 ileti basitsediğim bir olay ki örnek gösterdim. Farklı forumlarda günlük ortalama 300 ileti şeklinde devam eden üyeliklerim var
bir varmış bir yokmuşum
soytarısın işte prof
o aldığın belgeler taktirname değil sıktirnamedir iyi bak
hahah güldüm ya valla iyi geldi sağ ol
hadi kolay gele soytarı