Yaklaşık biraydır burada ve genel bölümde yaptığım savunma ve olayı takibi neticesinde hesabımın açılması ile son bulan bu son derece yorucu yolculukta bana inanılmaz destek veren Çağlar'a sonsuz teşekkürler ediyorum.Yürekli tavrı kendisi hakkındaki düşüncelerim konusunda beni yanıltmadı.Şuana kadar oyundan beraber çokşey paylaştığımız insanların bu duruma seyirci kalması beni çokta şaşırtmadı.Onların sıkıntıları hep menfaat üzerineymiş.Varsın öyle olsun.Böyle bir kilidi çözmek bana yakışanıydı,bende onu yaptım.
Ocipres
TEŞEKKÜRLER ÇAĞLAR(ISeHRaZaTI)!
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: TEŞEKKÜRLER ÇAĞLAR(ISeHRaZaTI)!
...
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

-
- Salgın Koruyucusu
Uza.Kronik35 yazdı:...
Ocipres
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
Umarım bundan sonra susarsın ?
her dakika her siteminde her rahatsız olduğunda senin konularını görmek sıkıyo be
anlamışsındır
ara ver.
Revenge of Nobility
KRoNıcK

-
- Salgın Koruyucusu
Kronik35 yazdı:Umarım bundan sonra susarsın ?her dakika her siteminde her rahatsız olduğunda senin konularını görmek sıkıyo be
anlamışsındır
ara ver.
Neden? Sen rahat soytarılık yapasın diyemi.Uza hadi muhatap olma.Yanlış yapan kimse kralını tanımam kralını ufak beynin hala anlamadıysa yapacak bişey yok.
Ocipres
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
IXtantanIX yazdı:Kronik35 yazdı:Umarım bundan sonra susarsın ?her dakika her siteminde her rahatsız olduğunda senin konularını görmek sıkıyo be
anlamışsındır
ara ver.
Neden? Sen rahat soytarılık yapasın diyemi.Uza hadi muhatap olma.Yanlış yapan kimse kralını tanımam kralını ufak beynin hala anlamadıysa yapacak bişey yok.
Ocipres
Hastasın sen amca
Revenge of Nobility
KRoNıcK

-
- Salgın Koruyucusu
Kronik35 yazdı:IXtantanIX yazdı:Kronik35 yazdı:Umarım bundan sonra susarsın ?her dakika her siteminde her rahatsız olduğunda senin konularını görmek sıkıyo be
anlamışsındır
ara ver.
Ocipres
Hastasın sen amcaben burda eğer soytarılık yapıyosam sen forumda rahatça at koşturuyon ondan dedim ,ayrıca kaç forum hesabı eskittin? 1,2,3?? bilemiyorum.Gerçekten fazla kaptırma heryerde konun var yani nerde görsem tantan tantan tantan yani olmaz.işgalci zihniyete hayır..! ben senle muhattab olmuyorumki senle muhattab olunmaz zaten,nasıl sen heryere konu açıp fikirlerini yönetim aleyhine,oyuncu aleyhine sunuyorsan bende fikirlerimi buraya sunuyorum,buda en doğal hakkım.
Hala burdamısn sen.Bulunduğun pis dünyayla böyle mücadele ediliyor.Soytarılığı bırak.Tasına koydukları yemeğe kimse işemeden git yemeğini ye.
Ocipres
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
tamam biz seni arıcaz,ayrıca aç değilim sağol
ayrıca benim dünyam pis olsaydı ilk önce seni ayıklardım ki yer açılsın dünyamda... her neyse dünyanın uydusu Ay'dır unutma bunu.
Revenge of Nobility
KRoNıcK

-
- Salgın Koruyucusu
Hadi güzelim hadi rastgelsin.Senin gibilerin yaptığı gibi yapamıyacağı şeyleri söyleyen biri değilim ben.Söke söke diye bir laf vardır bilirmisin.Ben aklına gelince bu lafında aklına gelmesi senin kaderin.Şimdi uza çapsızyazılarınla bu teşekkür yazımı kirletme.Kronik35 yazdı:tamam biz seni arıcaz,ayrıca aç değilim sağolayrıca benim dünyam pis olsaydı ilk önce seni ayıklardım ki yer açılsın dünyamda... her neyse dünyanın uydusu Ay'dır unutma bunu.
Ocipres
En son IXtantanIX tarafından 18 Kas 2011 16:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
sen benim aklıma gelirsen kovarım seni.
Revenge of Nobility
KRoNıcK