Ben günlük hayatımda hikaye yazmıyorum.Bugüne kadar 3-4 kez yazdım.Senede bir kez yazıyorum.Acaba nedenBuqrahan yazdı:Ben aslında bu ÇEMBERLİTAŞ Hâkkında ve TÜRKİYE zenginlikleri hakkında bir çok araştırmam oldu; viewtopic.php?t=58875 ve bu konulara bir çok olumlu eleştiri aldım hem özel / hem genel ve bildirmek isterim, müjde mi üzüntü bilemem ama 2 hafta sonra araştırmalara tekrardan başlıyorum. Kimisi düşünür bu bir oyun neden böyle? Ama ben kendimden yola çıkarak, bazen araştırmalara ihtiyacım oluyor; ama çok iyi açıklayan bir forum bulamıyorum ve düşündüm ben başka forumlarda araştıracağıma kendi forumuma yazıyım. Hem ihtiyacı olanlara yardımcı olurum, hem de ihtiyacım olduğunda hemen ulaşabilirim.Comader yazdı:Bence kesinlikle paylaşmalısın,inan bana insanların yazdığın hikayeyi okuyup yorumda bulunmaları hatta beğenmeleri gerçekten müthiş bir duygu.Fan Art'ı ödülden çok,katılmak ve eserimi forumda paylaşmak için daha fazla bekliyordum desem yalan olmazBuqrahan yazdı:Benimki toplamda 10 sayfa; yollayalı yaklaşık 5 gün oluyor. bir çok arkadaşıma tanıdıklarıma okuttum, okuyan çoğu kişi beğendi; aslında şuan benim için kazanmaktan çok o hikayenin beğenilmesini isterim.Belli olmaz belki fikrimi değiştirir bende paylaşırım ama dediğim gibi benimkisi toplam 10 sayfa ve tam bir hikaye kitabı tadında yazdım, isteyen inanır isteyen inanmaz tanıdığım arkadaşlarımdan şöyle bir tepki aldım. " Neden hikaye kitabı yazmıyorsun? " . İnşallah yönetimde beğenir çalışmayı.
Ben sadece 1 kişi ile paylaştım o da ilk yorumu gönderen sevgili dostum emre
,geçen sene yazdığım eserimde baş karakter Aladağlı'yı onun karakter ismi olan ''Aladağ''dan türetmiştim.Neyse hikayenin çeşitli aşamalarını göstermeden önce aklımdaki fikirleri anlattığımda ''böyle bi hayal gücü su hücresinden oluşamaz tanrı kesin var '' demişti
.İster inanın ister inanmayın bütün fikirler,olay örgüsü her şeyi 1 gecede tasarladım (o akşam sabah 5 buçuğa kadar yazmışım ve farkında değildim) ve son halini 2 gün içinde aldı.Çeşitli hataları düzeltmek,içime sinmeyen yerlerini düzeltmek daha uzun sürdü.
Aslında şöyle kelime sınırlarının olmadığı dolu dolu bir eser yazmak istiyorum bende,yarışma kazanma kaygısı veya beğenilmeme kaygısı olmadan.Aklımda biraz tasarladım İKV ile alakası yoktu,sonra üşendimVe Fan Art'ta başlayınca uzun süredir yazmamış olmanın verdiği heyacan ile biraz hızlı yazdım sanırım
Herneyse eğer benim gibi üşengeç değilsen sana kitap yazmanı tavsiye ederim kesinlikle.
Ve bu sayede hikaye yeteneğimide geliştirdiğimi sanıyorum. En son okurum olan en iyi arkadaşım emirden gelen yorum şu oldu aynen aktarıyorum:
Ben:
Nasıl buldun eserimi? .d
Emir:
okudum sayfası çok olmuş. Çok güzel yazmışsın açıkçası senin yazdığına bile inanamadım bir an sanki bir yazar yazmış gibi.
Ben:
doğrudur, dostum ama uğraştım ya biraz biliyorsun geçen ki yarışmada da 3. olmuştum, peki akıcı mı?
Emir:
akıcı ya fena değil, inşallah dereceye girersin ya.
Ben:
Sağol ya...
ve konuşma böyle devam ediyor. Ben SAYISAL ÖĞRENCİ olmama rağmen şunu farkettim, Edebiyatım/konuşmam ve yazarlığım gayet iyi. Şimdi biraz düşünebilirsiniz SAYISAL VE EDEBİYAT ? nasıl ya. Size bir çok aktör/şair/şarkıcı tanıtabilirim. En bilindik örnek:
Ferhat Göçer Şarkıcı/Doktor
Cüneyt Arkın Aktör/Doktor
yani benim bir çok dalda bulundum; ama benim ufkumu genişleten ve rahatlatan 3 hobim var...
Basketbol
Hikaye/Roman yazarlığı
Arkadaşlarımla eğlenmek.
bunlar benim için vazgeçilmez hobiler...
Beni dinlediğiniz için size teşekkür ederim, Dediğim gibi hikayemi paylaşamam ama merak edenler olursa özel mesaj olarak " hikaye.lnk " şeklinde yollayabilirim.
Hâkkı olan kazansın!
Fan Art 2011 Kısa Hikaye Çalışmam : Felaketin Yankısı
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Fan Art 2011 Kısa Hikaye Çalışmam : Felaketin Yankısı
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Guzel olmus Ertan
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Buqrahan yazdı:Benimki toplamda 10 sayfa; yollayalı yaklaşık 5 gün oluyor. bir çok arkadaşıma tanıdıklarıma okuttum, okuyan çoğu kişi beğendi; aslında şuan benim için kazanmaktan çok o hikayenin beğenilmesini isterim.Belli olmaz belki fikrimi değiştirir bende paylaşırım ama dediğim gibi benimkisi toplam 10 sayfa ve tam bir hikaye kitabı tadında yazdım, isteyen inanır isteyen inanmaz tanıdığım arkadaşlarımdan şöyle bir tepki aldım. " Neden hikaye kitabı yazmıyorsun? " . İnşallah yönetimde beğenir çalışmayı.
Aslansın sen aslan adam senin hikayeni merak etmiyor her yerde reklam yapılmaz adamın konusunda bizene senin hikayenden :arrow:
sevgili comader;
sayende geçte olsa kağıdı ve kalemi aldım elime.
Yetiştirebilecek miyim bilmiyorum ama başkalarının ağzından kendimi anlatmayalı uzun zaman oldu. Teşviklerinden dolayı teşekkür ederim.
(değişiklik gösterebilir ancak şu dörtlükle başlamayı düşünüyorum.)
Kavalcının kovduğu bir fare,
Asla insan olamayacak bir adam,
İki arada bir derede,
Yalnız, yapayalnız bir fareadam.
Yetiştirebilecek miyim bilmiyorum ama başkalarının ağzından kendimi anlatmayalı uzun zaman oldu. Teşviklerinden dolayı teşekkür ederim.
İki arada bir derede,
Yalnızlık paylaşılmaz ..
- Comader
- FareAdam Düşmanı
Birincisi hikayesini merak ediyorum.mrttrm yazdı:Buqrahan yazdı:Benimki toplamda 10 sayfa; yollayalı yaklaşık 5 gün oluyor. bir çok arkadaşıma tanıdıklarıma okuttum, okuyan çoğu kişi beğendi; aslında şuan benim için kazanmaktan çok o hikayenin beğenilmesini isterim.Belli olmaz belki fikrimi değiştirir bende paylaşırım ama dediğim gibi benimkisi toplam 10 sayfa ve tam bir hikaye kitabı tadında yazdım, isteyen inanır isteyen inanmaz tanıdığım arkadaşlarımdan şöyle bir tepki aldım. " Neden hikaye kitabı yazmıyorsun? " . İnşallah yönetimde beğenir çalışmayı.
Aslansın sen aslan adam senin hikayeni merak etmiyor her yerde reklam yapılmaz adamın konusunda bizene senin hikayenden :arrow:
İkincisi reklamını yaptığı falan yok,olsa da problem değil.
Üçüncüsü konunun içeriği benim fan art hikayem hakkında asıl içeriği bu.Hikayeye değil üçüncü sayfadaki yoruma takıldıysan bu senin problemin.
Dördüncüsü açtığım konuda senin yazdığın gibi tartışmaya sebebiyet verebilecek yorumları istemiyorum.
Ben vazgeçtim,bu kadar güzel yazacaksan katılma fan art'aTekadam yazdı:sevgili comader;
İki arada bir derede,
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Comader boş ver İLERİZEKALI bir arkadaş olan " mrttrm " böyle bir isim GALAKSİLERDE yok. Bir çok yorumuma karşı çıkmış. Bu bana bir söz hatırlattı:
" Bir insanın üzerinden yükselmeye çalışan insanlar KANSER olmuşlardır. "
2. ise
SkyBlue: " Reklamın iyisi kötüsü olmaz... "
Neyse lafımı kısa kesiyorum ve arkadaşın konusu kirletmemeni istiyorum. Eğer bir şikayetin varsa benim açtığım konulardan veya bana özel mesaj olarak ulaşabilirsin.
Fan Art'a az kaldı. Herkese başarılar...
" Bir insanın üzerinden yükselmeye çalışan insanlar KANSER olmuşlardır. "
2. ise
SkyBlue: " Reklamın iyisi kötüsü olmaz... "
Fan Art'a az kaldı. Herkese başarılar...
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Nizam I Cedid
Hikayen çok güzel 
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık !
sSiHiRBaZz - Relapse

sSiHiRBaZz - Relapse

- Comader
- FareAdam Düşmanı
diRectoR yazdı:Hikayen çok güzel
Teşekkür ederim arkadaşlar.Kable yazdı:Guzel olmus Ertan
Dostum bu hikayeyi başkası yazmış olsa ben değil bir kez okumak,uzunluğunu gördükten sonra muhtemelen sayfayı kapatırdım.gUaRDiAnTe yazdı:Güzelmiş uzun ama yıne 1 kezde olsa okudum. Ragnarök Bunuda begendım. :lol:
Teşekkür ederim okuduğun için.
- diRectoR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Nizam I Cedid
hahaComader yazdı:diRectoR yazdı:Hikayen çok güzelTeşekkür ederim arkadaşlar.Kable yazdı:Guzel olmus Ertan
Dostum bu hikayeyi başkası yazmış olsa ben değil bir kez okumak,uzunluğunu gördükten sonra muhtemelen sayfayı kapatırdım.gUaRDiAnTe yazdı:Güzelmiş uzun ama yıne 1 kezde olsa okudum. Ragnarök Bunuda begendım. :lol:
Teşekkür ederim okuduğun için.
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık !
sSiHiRBaZz - Relapse

sSiHiRBaZz - Relapse

Fan Artta Kısa Hikaye 3bin kelime en fazla olabilir sanırım sizinki geçmiş