Anka'da Lonca veya

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
CisPiyoncuPiCCC
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Anka'da Lonca veya

Mesaj gönderen CisPiyoncuPiCCC »

Anka'da lonca olarak aktif olan yada normal olarak aktif olup sığnak migrat çemberlitaş yapanlar varmı yoksa anka maden sunucusumu eski kuklacıdanım 39 lvl zamanından eminönünde takılıyorum orda sıkıldım buraya gelmeye çalışıyorum
Kullanıcı avatarı
AxOResX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Time of Death

Re: Anka'da Lonca veya

Mesaj gönderen AxOResX »

CisPiyoncuPiCCC yazdı:Anka'da lonca olarak aktif olan yada normal olarak aktif olup sığnak migrat çemberlitaş yapanlar varmı yoksa anka maden sunucusumu eski kuklacıdanım 39 lvl zamanından eminönünde takılıyorum orda sıkıldım buraya gelmeye çalışıyorum
buyur gel seni tanıyalım zaten sen nasıl davranırsan herkes sana öyle davranır oyunda olduğum sürece yardım ederim gb yede alırım müsait olursak
Anka

Axor
Berkayxaxor ^Ejder Asa
Resim
Xaxorx

Kuklacı

Wiçhester
Axor
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Deva loncası olarak sunuda ful aktifiz gel önce tanıyalım seni.
Resim

LEPRECHAUN
CisPiyoncuPiCCC
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen CisPiyoncuPiCCC »

AxOResX yazdı:
CisPiyoncuPiCCC yazdı:Anka'da lonca olarak aktif olan yada normal olarak aktif olup sığnak migrat çemberlitaş yapanlar varmı yoksa anka maden sunucusumu eski kuklacıdanım 39 lvl zamanından eminönünde takılıyorum orda sıkıldım buraya gelmeye çalışıyorum
buyur gel seni tanıyalım zaten sen nasıl davranırsan herkes sana öyle davranır oyunda olduğum sürece yardım ederim gb yede alırım müsait olursak
yardım olarak oyunu bıraktığımda bütün çarlarım full dü Ejder Asa dan tut ecel latif biraz para bulim bütün çarları aktarcam
Kullanıcı avatarı
AxOResX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Time of Death

Mesaj gönderen AxOResX »

CisPiyoncuPiCCC yazdı:
AxOResX yazdı:
yardım olarak oyunu bıraktığımda bütün çarlarım full dü Ejder Asa dan tut ecel latif biraz para bulim bütün çarları aktarcam
tamam kardeşim aktar gel
Anka

Axor
Berkayxaxor ^Ejder Asa
Resim
Xaxorx

Kuklacı

Wiçhester
Axor

“Genel Sohbet” sayfasına dön