Anka'da Lonca veya
-
- Acemi Savaşçı
Anka'da Lonca veya
Anka'da lonca olarak aktif olan yada normal olarak aktif olup sığnak migrat çemberlitaş yapanlar varmı yoksa anka maden sunucusumu eski kuklacıdanım 39 lvl zamanından eminönünde takılıyorum orda sıkıldım buraya gelmeye çalışıyorum
- AxOResX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Time of Death
Re: Anka'da Lonca veya
buyur gel seni tanıyalım zaten sen nasıl davranırsan herkes sana öyle davranır oyunda olduğum sürece yardım ederim gb yede alırım müsait olursakCisPiyoncuPiCCC yazdı:Anka'da lonca olarak aktif olan yada normal olarak aktif olup sığnak migrat çemberlitaş yapanlar varmı yoksa anka maden sunucusumu eski kuklacıdanım 39 lvl zamanından eminönünde takılıyorum orda sıkıldım buraya gelmeye çalışıyorum
Anka
Axor
Berkayxaxor ^Ejder Asa

Xaxorx
Kuklacı
Wiçhester
Axor
Axor
Berkayxaxor ^Ejder Asa

Xaxorx
Kuklacı
Wiçhester
Axor
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
-
- Acemi Savaşçı
yardım olarak oyunu bıraktığımda bütün çarlarım full dü Ejder Asa dan tut ecel latif biraz para bulim bütün çarları aktarcamAxOResX yazdı:buyur gel seni tanıyalım zaten sen nasıl davranırsan herkes sana öyle davranır oyunda olduğum sürece yardım ederim gb yede alırım müsait olursakCisPiyoncuPiCCC yazdı:Anka'da lonca olarak aktif olan yada normal olarak aktif olup sığnak migrat çemberlitaş yapanlar varmı yoksa anka maden sunucusumu eski kuklacıdanım 39 lvl zamanından eminönünde takılıyorum orda sıkıldım buraya gelmeye çalışıyorum
- AxOResX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Time of Death
tamam kardeşim aktar gelCisPiyoncuPiCCC yazdı:yardım olarak oyunu bıraktığımda bütün çarlarım full dü Ejder Asa dan tut ecel latif biraz para bulim bütün çarları aktarcamAxOResX yazdı:buyur gel seni tanıyalım zaten sen nasıl davranırsan herkes sana öyle davranır oyunda olduğum sürece yardım ederim gb yede alırım müsait olursakCisPiyoncuPiCCC yazdı:Anka'da lonca olarak aktif olan yada normal olarak aktif olup sığnak migrat çemberlitaş yapanlar varmı yoksa anka maden sunucusumu eski kuklacıdanım 39 lvl zamanından eminönünde takılıyorum orda sıkıldım buraya gelmeye çalışıyorum
Anka
Axor
Berkayxaxor ^Ejder Asa

Xaxorx
Kuklacı
Wiçhester
Axor
Axor
Berkayxaxor ^Ejder Asa

Xaxorx
Kuklacı
Wiçhester