Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
JamesBond
İskele Babası
İskele Babası

Re: Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!

Mesaj gönderen JamesBond »

Respected yazdı:Yıllardır beklenen gelişme kısa bir süre sonra bizimle olacak.! ;)

Tüm İKV Camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

Unutmadan, ileride değişiklikler yapılabilir ve önerilerinizi İKV İletişim/Destek Formu üzerinden de bildiriniz lütfen.

İyi eğlenceler, iyi forumlar.
İKV iletişim/Destek Formuna öneri yapmak için kutu almamız gerekecek mi ?
Kullanıcı avatarı
CAMELBLACK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CAMELBLACK »

Her ama her oyunda illaki ''enayi , salak '' olarak nitelendirebilceğimiz çok kişi vardır :) ben bu oyuna hiç bir zaman para yatırmadım bunu öncelikle belirteyım :) . şu oyunu oynadım . kaybettiğim bir şey yok diyemem . tamam para kaybetmedim . onu kaybetmedim bunu kaybetmedim . ama kaybedilen en önemli şey nedir biliyor musunuz ? ''ZAMAN''

Kendinize çeki düzen vermeye bakın arkadaşlar . Bu lanet olası oyununun size getirceği hiç ama hiç bir kazancı yoktur :) Farkettiyseniz ilk yorumlar heycandan süpersiniz gibi yazılar :) işte bunlara gerçekten '' salak '' diyebiliriz :) fuarı iple çekiyorum diyen birisinden size hayır degil zarar gelir :) bu adamlar boş adamlardır :) bende oynadım bu oyunu ve gerçekten çok '' aptallık '' yaptıgımı ve sonunda bıraktım :) Bakın size diyorum fuar gelir gider bir kaç oyun manyağı alır kutuları oyunda satar :) bu adamlara diyecek hiç bir sözüm yok benim :) böyle adamlar olduğu sürece oyun yetkilileri bunlardan yararlanır . :) örneğin bir basketbol karşılaşmasında kısa guardı gören uzun pivotun boy avantajını kullanarak basket denemesi , faul alması :)
saRcasm
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Konu açıldığından bu yana bir çok soru ve öneri gündeme gelmiş ancak tek bir cevap bile alınmamış olması çok kötü.
Oyuncular kendi aralarında her zaman olduğu gibi kendilerince sorulara cevap aramaya bırakılmıştır.
Uzun zamandır beklenen bir eklenti bir çok arkadaşımız gibi bizlerde bu eklenti için onlarca mail, konu açtık.
Şimdi eklentinin geleceği duyuruldu fakat bir çok konuda insanların akıllarında soru işareti kalmasına sebep olmuştur.
Bir Yönetici arkadışımız önerileri destek iletişime göndermemizi istemiş.
Bu konu içerisindeki yazıların tekrar tekrar dile getirmek kime ve neye yarar sağlayacakki?
Hali hazırda herkesin gözü önünde sergilenen bu konuda yazılan her kelime bence bir öneridir.
İnşallah bu konuda söylenen öneriler dikkate alınır.
Bu duyurudaki eksikler en kısa zamanda düzeltilir diye umut ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurzade »

Lanet olasıca Lonca sistemini senelerdir bekleyen ve gelmesi için çok çaba harcayan birisi olarak , yönetimin bu (dayatma) politikasına isyan ediyorum !.
Oyuna her getirdikleri yenilikten ücret talep etmeleri, resmen Biz oyuncu kitlesine saygısızlıktır !.
Tamam Biz Lonca kuracak ve üye toplayacak güce sahibiz ,fakat Loncaya girmek isteyen durumu olmayan bir talebe ne yapacak ?
Yönetimin Bizden para talep etmesi tabiki doğal bir durum fakat , yönetimin de Biz oyunculara sürekli yenilik sunması gerekmiyor mu ? Ve sunacağı her yeniliğe para talep etmesi mi gerekiyor ?
Yardımcı ya akçe ! iksire akçe ! Lonca kurmaya girip çıkmaya para ! Maşallah oyuna girip çıkmakta paralı olursa tam olacak .
Yönetimin bu tepkiye kulak takımamasını umuyorum ! Unutmasınlar ki oyunu oyun yapan Bizleriz ! Ve Bizi kaybetmemek için şapkalarını önlerine koyup düşünmeliler !
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

Cesurzade yazdı:Lanet olasıca Lonca sistemini senelerdir bekleyen ve gelmesi için çok çaba harcayan birisi olarak , yönetimin bu (dayatma) politikasına isyan ediyorum !.
Oyuna her getirdikleri yenilikten ücret talep etmeleri, resmen Biz oyuncu kitlesine saygısızlıktır !.
Tamam Biz Lonca kuracak ve üye toplayacak güce sahibiz ,fakat Loncaya girmek isteyen durumu olmayan bir talebe ne yapacak ?
Yönetimin Bizden para talep etmesi tabiki doğal bir durum fakat , yönetimin de Biz oyunculara sürekli yenilik sunması gerekmiyor mu ? Ve sunacağı her yeniliğe para talep etmesi mi gerekiyor ?
Yardımcı ya akçe ! iksire akçe ! Lonca kurmaya girip çıkmaya para ! Maşallah oyuna girip çıkmakta paralı olursa tam olacak .
Yönetimin bu tepkiye kulak takımamasını umuyorum ! Unutmasınlar ki oyunu oyun yapan Bizleriz ! Ve Bizi kaybetmemek için şapkalarını önlerine koyup düşünmeliler !
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: GazapVeBiz

Mesaj gönderen Kptm1234 »

Bende kutu varda daha epini yüklemedim 1 aralıgımı bekliyim ? :? Lonca hakkı için :? :cry:
Kalfa Eminönü
Kullanıcı avatarı
YusufATMACA
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen YusufATMACA »

Kptm1234 yazdı:Bende kutu varda daha epini yüklemedim 1 aralıgımı bekliyim ? :? Lonca hakkı için :? :cry:
Şuan aldığın Çemberlitaş Kutu'nun içerisinde Lonca Lisansı yok. 1 Aralıktan sonrada yüklesen öncede yüklesen Lonca Lisansı verilmeyecek. 1 Aralıktan sonra satılmaya başlanacak olan İKV ÇEMBERLİTAŞ KUTU'larda Lonca Lisansı bulunacak.
PASLIBIÇAK - xCENTERx
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Cesurzade yazdı:Lanet olasıca Lonca sistemini senelerdir bekleyen ve gelmesi için çok çaba harcayan birisi olarak , yönetimin bu (dayatma) politikasına isyan ediyorum !.
Abime katılıyorum.

Birde bir soru sormak istiyorum. Daha ne kadar tecrübeli, bu oyuna yıllarını ayırmış, her kurala uymuş, hep destek çıkarak tanışlarını bu oyuna yönlendirmiş oyuncu kaybedebilirsiniz ki? Çoğumuz bu oyunu beta zamanından beri oynuyoruz. Çok fazla yenilik geldi. Beklentilerimizin üzerinde ve çok çarpıcı, bizi mutlu eden yenilikler de oldu. Fakat bu lonca sistemi ben oyunda yazışma kanalını kullanmayı öğrendiğimden beri yörülüğe girmek için bekleyen bir OYUN PARÇASIdır. Yukarıda açıklandığı üzere tabii olarak lonca kurucularından ücret talep edilebilir. Burada yanlış olan husus tekrar diğer yorumlarda bahsi geçen "Loncaya giriş - Lonca genişletme" uygulamalarıdır.

Bu oyun ilk Türk yapımı MMORPG oyunu. SN. Mevlüt Dinç yaptığı bazı açıklamalarda bu oyunun diğer Avrupa ülkelerinde de oynanması için bir çaba içerisinde bulunduğunu açıklamıştı. Ama her yeniliğe hatrı sayılır rakamlar ile fiyatlandırma yapılan bir oyun ancak Online oyun dünyasında dalga konusu olur. Değil yaygınlaşmak, şu anda kısmen yaşanan oyuncu kaybına neden olur.

Bende bu mantıksız yenilik hususuna protesto ediyorum. "Sende almayıver, zorunda mısın?" diyen, yönetime sırnaşıp bir yerlere gelmek isteyen mutlaka 3-5 ukala çıkıyordur ve bu yazılanlara çıkacaktır bilirim. Fakat ben bu oyunu oynuyorsam, bu oyuna yatırım yapıyorsam, nasıl benden bazı şeyler isteniliyorsa, bende aynı şekil şikayetimi özgürce dile getirip, isteklerimi her yoldan belirtirim.

İyi forumlar dilerim.
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

RuTkaYx yazdı:
Abime katılıyorum.

Birde bir soru sormak istiyorum. Daha ne kadar tecrübeli, bu oyuna yıllarını ayırmış, her kurala uymuş, hep destek çıkarak tanışlarını bu oyuna yönlendirmiş oyuncu kaybedebilirsiniz ki? Çoğumuz bu oyunu beta zamanından beri oynuyoruz. Çok fazla yenilik geldi. Beklentilerimizin üzerinde ve çok çarpıcı, bizi mutlu eden yenilikler de oldu. Fakat bu lonca sistemi ben oyunda yazışma kanalını kullanmayı öğrendiğimden beri yörülüğe girmek için bekleyen bir OYUN PARÇASIdır. Yukarıda açıklandığı üzere tabii olarak lonca kurucularından ücret talep edilebilir. Burada yanlış olan husus tekrar diğer yorumlarda bahsi geçen "Loncaya giriş - Lonca genişletme" uygulamalarıdır.

Bu oyun ilk Türk yapımı MMORPG oyunu. SN. Mevlüt Dinç yaptığı bazı açıklamalarda bu oyunun diğer Avrupa ülkelerinde de oynanması için bir çaba içerisinde bulunduğunu açıklamıştı. Ama her yeniliğe hatrı sayılır rakamlar ile fiyatlandırma yapılan bir oyun ancak Online oyun dünyasında dalga konusu olur. Değil yaygınlaşmak, şu anda kısmen yaşanan oyuncu kaybına neden olur.

Bende bu mantıksız yenilik hususuna protesto ediyorum. "Sende almayıver, zorunda mısın?" diyen, yönetime sırnaşıp bir yerlere gelmek isteyen mutlaka 3-5 ukala çıkıyordur ve bu yazılanlara çıkacaktır bilirim. Fakat ben bu oyunu oynuyorsam, bu oyuna yatırım yapıyorsam, nasıl benden bazı şeyler isteniliyorsa, bende aynı şekil şikayetimi özgürce dile getirip, isteklerimi her yoldan belirtirim.

İyi forumlar dilerim.
Hangi oyunda oyunun temelinde olan bir sistem için para istendiği görülmüş? Lonca kurmak paralı olmasını bekliyordum ancak girip çıkmaya da para istemek gerçekten saygısızlık.
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen abdullatif82 »

bu oyun her şey değil arkadaşlar . bırakmak zor gelebilir bence kendinize başka alternatifler bulun ben heroes battlefield oynuyorum ea nın geliştirdiği dünyanın çeşitli yerlerinden bağlanan oyuncuların bulunduğu bi ortam ve türkçe olduğu için zorlanacağınız zannetmiyorum . ea zaten bilen bilir . oyun bence eğlenceli . bu aptal oyuna daha ne kadar tahammül edbilirsiniz iyi düşünün derim . bu adamlar akıllı başlı birileri olsa bu kadar ahmakça işler yapmazlar .
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..

“Eski Duyurular” sayfasına dön