SELAMÜN ALEYKÜM İYİ AKŞAMLAR:
Bu konuyu burda açıyorum herkez görsün diye sonra yetkililer taşırsa sevinrim konu dışına...
MERHABALAR arkadaşlar öncelikle yaşım 17 küçüklükten beri meterolojist olmaya merağım var son günlerde bu yönde iyice bilgilendim ve 3 arkadaşımla facebookta sayfa açtık sizlere hava durumu hakkında hizmet vermek ve bu meterolojiye olan merağımızı sürdürmek istiyoruz sizlerde beğenirseniz beni mutlu etmiş olursanız...
SİZLERİN ÖZEL GÜNLERİNİZ İÇİN ÖZEL HAVA TAHMİNLERİ YAPARIZ VE GÜNLÜK ONLİNE YAĞMUR BASINÇ RÜZGAR TAHMİNLERİ YAPACAĞIZ YENİ AÇTIĞIMIZ SAYFAMIZA DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ...
http://www.facebook.com/pages/HAVAL%C4% ... 4640855406
BU KURDUĞUMUZ SAYFA TAMAMEN BİR HOBİ AMACIYLA YAPILMIŞTIR KİMSEYİ TEMSİL ETMEMEKTEDİR...
METEOROLOJİ
METEOROLOJİ

" Genç Bilgililer"
- Splash
- Zincir Bozan

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Re: METEOROLOJİ
Gerçek Meteoroloji Varken neden senin facebook sayfana giripte beğenipte onunla uğraşsınlar?
Boş İş Boş Şeyler Bişeyler Bişeyler...
Eğer ilgilenirsen günde 1 kişi kasma taktiği biliyorum özel mesajla iletişime geçebilirsin eğer ilgilenirsen

- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
günde 600 hatta haftada 5000 kişi kasma taktiğini biliorumBayxaslan yazdı:Eğer ilgilenirsen günde 1 kişi kasma taktiği biliyorum özel mesajla iletişime geçebilirsin eğer ilgilenirsen
Sagopakajmeran yazdı:günde 600 hatta haftada 5000 kişi kasma taktiğini biliorumBayxaslan yazdı:Eğer ilgilenirsen günde 1 kişi kasma taktiği biliyorum özel mesajla iletişime geçebilirsin eğer ilgilenirsenama ilgilensenizde vermem
Pangea yazdı:Sagopakajmeran yazdı:günde 600 hatta haftada 5000 kişi kasma taktiğini biliorumBayxaslan yazdı:Eğer ilgilenirsen günde 1 kişi kasma taktiği biliyorum özel mesajla iletişime geçebilirsin eğer ilgilenirsenama ilgilensenizde vermem
![]()
![]()
![]()
1 yazmışım

- EscapisT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
+1Splash yazdı:Gerçek Meteoroloji Varken neden senin facebook sayfana giripte beğenipte onunla uğraşsınlar?
amaç kişilere özel tahmin yapmak ziratçımız var düğününü yapcak var günü gününe saati satine tahmin yapmakEscapisT yazdı:+1Splash yazdı:Gerçek Meteoroloji Varken neden senin facebook sayfana giripte beğenipte onunla uğraşsınlar?

" Genç Bilgililer"