Acaba bir çalışma felanmı var Lonca sistemini falan mı deniyorsunuz Bölge atamıyoruz ya
Lag....
- GoLGexDeRoLaNT
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Lag....
Kuklacı sunucusunda oynuyoruz ve abartısız sabahtan beri aşırı derecede lag var. Günlük gördügümüz laglardan degil hareket zor ediyoruz.
Acaba bir çalışma felanmı var Lonca sistemini falan mı deniyorsunuz Bölge atamıyoruz ya
)
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Re: Lag....
Her ne çalışma yapılıyorsa yapılsın!! kimsenin benim hakkımı yemesine izin veremem ben 2 saatimi harcıyorum ve dün 2 gece defa oyun herkeste kastığı için kaoslar bozulmadı ve sinirden alt+f4 çekip oyundan çıktım lanet olsun yapacağınız işe!!

xXFENOMENXx
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Sunucularımızda herhangi bir çalışma söz konusu değil.
Sunucularımıza erişim sorunlarının bazı oyuncularımızda ve bölgesel olarak yaşandığını gözlemlediğimiz için ilgili birimlerle dün itibariyle iletişime geçtik. Benzer sorunlar yaşanmaması için incelemelerimiz devam ediyor.
Bilgilerinize
Sunucularımıza erişim sorunlarının bazı oyuncularımızda ve bölgesel olarak yaşandığını gözlemlediğimiz için ilgili birimlerle dün itibariyle iletişime geçtik. Benzer sorunlar yaşanmaması için incelemelerimiz devam ediyor.
Bilgilerinize
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
sığınağa 4 kere girdik düşünene gidemenden çıktık
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu