sayın Nerull Ankara - SİNCAN da kutu hiç yok bizim başımız kel mi ? Sincanda TTnet ve Avea bayiilerinede gönderinNerull yazdı:Burada hangi satış noktasından bulabileceğini görebilirsin: http://www.istanbuloyun.com/cemberlitaskutu.aspxbetaxuzmannn yazdı: Kocaeli-Gebzede Hangi AVEA SHOP Bayisinden bulabilirim yardımcı olurmusunuz
Ayrıca bu sayfa üzerinden görebileceğiniz yeni 51 Avea Satış Noktası, 39 ÜyelikAl Satış noktası eklenmiştir.
Tüm oyuncularımızın bilgisine
Çemberlitaş Avea Shop'larda! Çemberlitaş Yağma Artırıcı
Re: Çemberlitaş Avea Shop'larda! Çemberlitaş Yağma Artırıcı
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Arkadaşlar Sakın çemberlide şans %60 arttı diye kutu almayın hiç bişi düşmüyor ve grupta plusu olmayan adama düşüyor.
2 gündür 10 kere stuart kestim mevlana zırh reçetesi düştü gerisini siz düşünün daha 1 parça bile yok.
Nasıl olurda başkaları üstünü dizer anlamış deyilim,Şanssızlık olurda bukadar olmaz !.Aklıma başka düşünceler gelmiyorda deyil hani.
2 gündür 10 kere stuart kestim mevlana zırh reçetesi düştü gerisini siz düşünün daha 1 parça bile yok.
Nasıl olurda başkaları üstünü dizer anlamış deyilim,Şanssızlık olurda bukadar olmaz !.Aklıma başka düşünceler gelmiyorda deyil hani.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
İyi bir Haber
Teşekkürler !
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
Üyelik Aldan Çemberli Taş Kutu Siparişi Verdim Ödemesinide Yaptım Kaç Gün Sonra Gelir Bi Fikri olan ?