Selamun Aleyküm; Merhabalar,
Ben geçen sene ikv derindeki sır 3 aylık plus paketi satın almıştım fakat hiç aktive etmedim acaba süresi 1 yıl mı? yoksa ne zaman yüklersen yükle geçerli oluyor mu ? yetkili kişilerin ve ilgili kişilerin cevaplarını bekliyorum. TEŞEKKÜRLER!
~PLUS PAKET HAKKINDA~
- kollama
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ~PLUS PAKET HAKKINDA~
Teşekkürler kardeş ilgin için, yetkili kişilerden tam olarak net bir bilgi istiyorum çünkü ona göre plusu aktive edeceğim.!
Etmeye calış eger kabul edilmezse http://www.istanbuloyun.com destege msj at epin olarak yenisini yollarlar diye tahmin ediyorum 
What is the problem ..
- berkay422
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Karargah
Arkadaşlar Ben Plus Yükledim E-Pin Falan Ama Plus Paket Alınmadı Diyodu + Birde Akçe Almıştım E-Pini Doğrulamamıstı Bu Konuda Şikayetimi Nasıl Bildiricem Bi Yardım Edermisiniz... Teşekkürler
ŞiFaCıxBeRKaY
ETeRNaLLoVe (^Ecel Getiren)
ŞiFaCıxBeRKaY
ETeRNaLLoVe (^Ecel Getiren)
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Derindeki Sır Plus Paket E-Pin kodları halen geçerli. Eğer sorun yaşarsan Destek formumuz üzerinden Plus Paket seçeneği ile de bize başvurabilirsin kollamakollama yazdı:Selamun Aleyküm; Merhabalar,
Ben geçen sene ikv derindeki sır 3 aylık plus paketi satın almıştım fakat hiç aktive etmedim acaba süresi 1 yıl mı? yoksa ne zaman yüklersen yükle geçerli oluyor mu ? yetkili kişilerin ve ilgili kişilerin cevaplarını bekliyorum. TEŞEKKÜRLER!
- kollama
- Salgın Koruyucusu
Şuan Derslerden dolayı oyuna giremiyorum, plusu seneye aktive etmeyi düşünüyorum acaba seneye plus geçerliliğini yitirirse e-pin hiç kullanılmadığı için destek hizmetlerinden yardımcı olabiliyormusunuz?
İlginizden dolayı TEŞEKKÜR ederim Sayın Nerull.
İlginizden dolayı TEŞEKKÜR ederim Sayın Nerull.