Merhabalar.
İnanın bu kadar sinirleneceğimi tahmin etmezdim. Eskiden bi itfaye baltamız vardı ne güzel 3 apa 3 krip ile işi bitiriyor uğraşmıyorduk madenlerle DENDİ Kİ ECEL REÇETESİ GELİYOR HASARI 99 -130 TAM BİR ECEL GETİRİYOR DENDİ. Yaw ecel bir geldi pir geldi bu kadar düşük perfonmas tahmin etmedim. Ben pes ettim arkadaş ve bütün arkadaşlarımda aynı görüşte olacağını tahmin ediyorum KİMSE KESİNLİKLE ECEL ÜRETMESİN HEMDE SAKIN o kadım kesmeye 10 larca arkadaşlar emek harcıyor sonuş sadece çöp latif ecele göre daha yüksek performans veriyor. Lafı uzatmıyorum Siz değerli arkadaşlarım aklı olan ECEL üretmesin. İNŞ SAYIN İ.K.V. YÖNETİMİ BUNU DÜZELTİRSİNİZ.
iyi formlar.
Su Saheserleriniz Sizin Olsun.......
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Su Saheserleriniz Sizin Olsun.......

SİNCE 2007...
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Re: Su Saheserleriniz Sizin Olsun..
Valla ne olursa olsun Ecel gerçek anlamda Adının hakkını vermıyor ne hayvanlarda ne ws lerde Şaheser denilecek bir yanı yok millet boşuna emek sarfediyor malzemeleri için.Şimdi bir kaç kişi çıkar yapılan sonucları alıntı olarak koyar felan sakın uğraşmayın gerçekler bunlar . İStediği kadar test edilsin Ecel Ecel Getirmiyor !
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Re: Su Saheserleriniz Sizin Olsun.......
Gerçekten çok yazık bişey demek istemiyorum. Artık....

SİNCE 2007...
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Büyücü ve Şifacılara (Özellikle Büyücülere) Sağlanan Ayrıcalıklı ''Ejder Asa'' ve ''Ashab-ı Kehf'' Eşyalarına Karşı ''Ecel Getiren'' ve ''Latif'' in Gerçekten Güçsüz Kaldığını Düşünüyorum.
Konu İle İlgilenilmeli...
Konu İle İlgilenilmeli...
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
Latif Ashab-ı Keyf karşısında güçlü çünkü şifacıyı kitliyor kelimenin tam anlamıyla. Ama ecel için aynı şeyi diyemicem
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
Kitlemek Kelimesini Sürekli Kritik Vurduğu İçin Şifacıyı Daimi Can Basmak Zorunda Bıraktığı İçin mi Söyledin ?ORHANBEY yazdı:Latif Ashab-ı Keyf karşısında güçlü çünkü şifacıyı kitliyor kelimenin tam anlamıyla. Ama ecel için aynı şeyi diyemicem
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
evet şifacı can basamıyor belli süre sonra vurmak yerine can basıyor sürekli 
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ecel Getiren'i deneyenlerden biri olarak ben de hiç memnun kalmadım.
Arkadaşlara da aynı şekilde üretmemelerini tavsiye ediyorum. Çünkü gerçekten hiç bir işe yaramıyor. Onu alacağınıza elinize 49 level yücelen yatağan alın. İnanın arasındaki farkı siz bile anlayamayacaksınız. Ecel getiren 49 level yücelen yatağanın değişik bir şekli gibi...
Arkadaşlara da aynı şekilde üretmemelerini tavsiye ediyorum. Çünkü gerçekten hiç bir işe yaramıyor. Onu alacağınıza elinize 49 level yücelen yatağan alın. İnanın arasındaki farkı siz bile anlayamayacaksınız. Ecel getiren 49 level yücelen yatağanın değişik bir şekli gibi...
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL