Sığnak Migrat arttırıcı alan ark lar içeri
Re: Sığnak Migrat arttırıcı alan ark lar içeri
Almanı öneririm son gelen %60-%60 artırıcılar sayesinde aldığım günün ilk sığınağında ışık kolye ilk migratında farabi solucan pant evo kolye 2. sinde yücelen halit pant kenan zırh düşürdüm sen bilirsin yinede
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
Öncelikle şunu belirtmek lazım artırıcı alınca kesin düşüyor diye bişi yok sans artırıyor ben bunu bir çok kez denedim hala artırıcı alıyorum ama söğlede bişi var 25 madalyam vardı sgnak atmaya başlarım hergün 4 tur 5 tur bazen 7 tur hiç bişi düşmüyodu artırıcıda almadım inat etim
madalyalar oldu 150 200
alter takı seti kıyemet kolye nuc kolye patır patır düşütüler
sığnaklara tek nuc kolye kaldında 7 gunluk artırıcı almsıtım artırıcının 2 gunu kolye dustu emeklı oldu buyum sıfamla cok kolay aldım fundılerı sonra mgo geçtim ordada pnt zor aldım artırıcı aldımın ılk gunu kıyamet zrh verdı ve şuna hala yardırıyom mgoda 1 aylık artırıcı aldım item düşüyo ama işime yarayan değil
özetle artırcı işe yarıyo yaramıyo degıl ama kesın düşürcen diye bişi yok sansın dıyerlerınden bıraz daha fasla okadar 
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Onu bunu bilmemde 60 lık 1 haftalık aldım sıgınak arttırıcı hiç takı düşüremiyodum girmeden önce aldım ve arttırıcılı ilk girişte ışık kolye ve 8. giriştede ışık yüzük aldım tavsiye ederim.
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- IIIHaSaNIII
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Dostum sen bılırsın yanlız.. yerınde olsam almam .. şayet ışık kolyem yok aldım arttıcı 60a60 mıdır nedır onu verdıgı itemler kenan kolye ısık hanım yuzuk farabı farabı yuzuk farabı plevne ayak dusen seyler bırdaha bırdaha dusuyor yanı boşa masraf kısa ve öz laf .
Alkolikbüyü-IIHasaNII

- IIIHaSaNIII
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Dostum sen bılırsın yanlız.. yerınde olsam almam .. şayet ışık kolyem yok aldım arttıcı 60a60 mıdır nedır onu verdıgı itemler kenan kolye ısık hanım yuzuk farabı farabı yuzuk farabı plevne ayak dusen seyler bırdaha bırdaha dusuyor yanı boşa masraf kısa ve öz laf .
Alkolikbüyü-IIHasaNII

- kerimcan123
- Demirci Çırağı

30%30 hediye edilmişti
gruptaki herkesde vardı
kenandan
bana : Oksidant
Büyücü1: Alter yüzük
Büyücü2 :Nuc yüzükdü herhalde
düştü
gruptaki herkesde vardı
kenandan
bana : Oksidant
Büyücü1: Alter yüzük
Büyücü2 :Nuc yüzükdü herhalde
düştü

- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Şans arttırıcı sana gerekli itemi düşürmeyi amaçlamaz. Aldığınız paket (sığınak arttırıcı) sığınakta şansınızı arttırır. Mesela sizde 5 tane Alternator Kolye var fakat hiç Alternator Yüzüğünüz bulunmamakta. Sığınak arttırıcı Alternator Yüzüğü düşürmeyi amaçlamaz. Sadece şansın artıyor. Karekterin şansız ise Şans Arttırıcı ne yapabilir ki? Ben en azından 1 haftalık arttırıcı almanın yancısıyım.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
PASLIBIÇAK - xCENTERx