İKV Pvp Server?
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: İKV Pvp Server?
oyun işinden anlamadıgın nerden belli ikv ye pack atarsan ikv tekrar güncelleyici ile değişen packları tespit edip tekrar yeniler zaten yani senin dediğin o ancak dandik 2 de olur
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
İKV kullanıcı sözleşmesinde belirtilen bir madde var.İstanbul Kıyamet Vakti oyunu kapalı kaynak kodlu bir yazılımdır.Yani ayrı bir sunucu hazır dahi olsa oyunun sistemi üzerine kurulamaz.İzin ile olacak bir şey değil,bizzat sistem izin vermiyor.
2006-2013
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Günümüz popüler kultür saçmalığı hızlı tüketim alışkanlılğını getirdiğinden beri insanlar bazı seyleri hızlı elde edip tüketip bırakma pesindeler online oyunlardada pvp servelerin istenmesi bu yüzünden.
Pvp server kurulsa çok falza kullanıcı olacağına eminim öyleki tek sunucuda yetmeyecek duruma gelir bu durumda normal sunucularda kimse oynamak istemeyecektir.
İstanbul kıyamet vakti oyunun dosyasını değiştirip yayımlamak kanunen suctur Ayrıca dosyalarla oynandığında kendini koruyan sisteme sahip uygulama aşamasına geldiğinizde bunu anlayacaksınız.Bilgisayarınız kapanır ve daha açılmaz söyleyim
Pvp server kurulsa çok falza kullanıcı olacağına eminim öyleki tek sunucuda yetmeyecek duruma gelir bu durumda normal sunucularda kimse oynamak istemeyecektir.
İstanbul kıyamet vakti oyunun dosyasını değiştirip yayımlamak kanunen suctur Ayrıca dosyalarla oynandığında kendini koruyan sisteme sahip uygulama aşamasına geldiğinizde bunu anlayacaksınız.Bilgisayarınız kapanır ve daha açılmaz söyleyim

LEPRECHAUN
- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
:!: :!:LEPRECHAUN yazdı:Günümüz popüler kultür saçmalığı hızlı tüketim alışkanlılğını getirdiğinden beri insanlar bazı seyleri hızlı elde edip tüketip bırakma pesindeler online oyunlardada pvp servelerin istenmesi bu yüzünden.
Pvp server yapmak risklı iş hic deneme derim.
Gardiyan ULTOR GARDIYAN
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
ANADOLU NEFESİ
Oğuzhan İNTEPE
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Yaparsan ilk normal ikv den çok oyuncunun pvp oynıcana adım gibi eminim tabi çok uzun sürmez o yoğunluk
Şunu Söyleyebilirim ki , İstanbul Kıyamet Vakti Oyunu Hilesiz + PvP'siz Sayılı Oyunlarından biridir.
İkv Pvp Kurmak mı İstiyorsun , hiç ğereği yok.
Çünkü ;İstanbul Kıyamet Vaktini Kuran , Tasarlayan , Geliştiren kişiler böyle bir durumu gerekli göreceklerse zaten el atarlar.
Metin 2 , Knight vs. gibi oyunların Pvp'si Hile'si olduğu için Şahsen bu tür oyunları oynamamayı tercih ediyorum.
Metin 2 , Knight gibi oyunları oynamadım değil oynadım fakat kalıcı olmadı en azından benim için ,
İnsanoğlu Kolaya kaçar ; nedeni bir şeyi elde etmek için 1ay , 1yılda elde edeceğine 1 gün , 1 haftada neden elde etmek istemesinki ,
Sana Tavsiyem İlla bir oyunun PvP sini kurmak istiyorsan[ İstanbul Kıyamet Vakti ]Oyununa Karışmamanı Şiddetle Tavsiye ederim. En azından böyle bir oyunun tadını kaçırmana ben Evet Diyecek kadar İpsiz Olamam. :arrow: :idea:
...Hayırlı Forumlar...
İkv Pvp Kurmak mı İstiyorsun , hiç ğereği yok.
Çünkü ;İstanbul Kıyamet Vaktini Kuran , Tasarlayan , Geliştiren kişiler böyle bir durumu gerekli göreceklerse zaten el atarlar.
Metin 2 , Knight vs. gibi oyunların Pvp'si Hile'si olduğu için Şahsen bu tür oyunları oynamamayı tercih ediyorum.
Metin 2 , Knight gibi oyunları oynamadım değil oynadım fakat kalıcı olmadı en azından benim için ,
İnsanoğlu Kolaya kaçar ; nedeni bir şeyi elde etmek için 1ay , 1yılda elde edeceğine 1 gün , 1 haftada neden elde etmek istemesinki ,
Sana Tavsiyem İlla bir oyunun PvP sini kurmak istiyorsan[ İstanbul Kıyamet Vakti ]Oyununa Karışmamanı Şiddetle Tavsiye ederim. En azından böyle bir oyunun tadını kaçırmana ben Evet Diyecek kadar İpsiz Olamam. :arrow: :idea:
...Hayırlı Forumlar...
BEYAZATLI yazdı:Yönetim bunu kendiside denemişti zaten hatırlarsınızTest sunucusunda yapılmıştı ve her 1 yaratık kesince 1 lwl atlıyoduk klana girince 999 milyon kp geliyodu direk. Böyle bi düşünceleri var bence.
- Test sunucusu oyuna eklenmesi gereken veya oyun hatalarının test edildiği özel bir sunucudur bu sunucuya sadece GM düzeyindeki Destek Takımı üyeleri girebilir. Evet, bir defa açılmıştı ama ilerde bu sunucunun oyunculara sürekli açık olacağı anlamına gelmez. PvP Sunucu kurmayı planlayan arkadaşa da şöyle söyleyeyim:
• Oyun yazılımı ve oyun sunucuları arasındaki iletişimin geriye doğru mühendislik yöntemleri ile çözülmeye çalışması, dinlenmesi, değiştirilmesi, başka sunuculara yönlendirilmesi, oyun sunucularının emüle edilmesi, başka oyun sunucularının kurulması ve/veya işletilmesi kullanım koşullarına aykırıdır. Bu tip faaliyet içinde bulunan kişi ve kurumlar hakkında Sobee her türlü hukuki işlemi başlatma hakkında sahiptir.
2009-2013
Kesin bir bilgiye ulaşmak için " http://istanbuloyun.com/support.aspx " üzerinden Destek ekibimizle iletişime geçmenizin faydalı olacağını düşünüyorum.
İKV Kullanım Sözleşmesi - Kullanım Koşulları
• Oyun yazılımı ve oyun sunucuları arasındaki iletişimin geriye doğru mühendislik yöntemleri ile çözülmeye çalışması, dinlenmesi, değiştirilmesi, başka sunuculara yönlendirilmesi, oyun sunucularının emüle edilmesi, başka oyun sunucularının kurulması ve/veya işletilmesi kullanım koşullarına aykırıdır. Bu tip faaliyet içinde bulunan kişi ve kurumlar hakkında Sobee her türlü hukuki işlemi başlatma hakkında sahiptir.