Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Suikastçiler

Re: Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!

Mesaj gönderen mert1 »

Helal olsun abi yönetime ne diyim öle küçük bir şey getiriyorlar ve okadarda üstüne para istiyorlar tamam vericem 29 tl alcam kutuyu ama nereye kadar bn crossfire oynadm metin 2 oynadm hiç birinde lonca kurma ve katılmada para verilmedi sadece az miktarda oyun parası alıyorlar saçmalığında alasını başırıyorsunuz helal olsun olsun
IIALTAİRII
JamesBond
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen JamesBond »

Üretim sıfırlama için kutu aldırırlar , iksir için kutu aldırırlar , yetenek puanı için kutu aldırırlar , karakter kurtarma için kutu aldırırlar , lonca için kutu aldırırlar , diğer oyunlarda bedava ne varsa burda paralı , birşey değil alıştılar birde , aldılar paranın tadını , oyuna ne koyarlarsa para istiyorlar , peki burdaki tepkiler umurlarında mı ? Bir tane yönetici yok mu neden böyle oluyor diye anlatacak ?
Kullanıcı avatarı
gokhan307
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen gokhan307 »

JamesBond yazdı:Üretim sıfırlama için kutu aldırırlar , iksir için kutu aldırırlar , yetenek puanı için kutu aldırırlar , karakter kurtarma için kutu aldırırlar , lonca için kutu aldırırlar , diğer oyunlarda bedava ne varsa burda paralı , birşey değil alıştılar birde , aldılar paranın tadını , oyuna ne koyarlarsa para istiyorlar , peki burdaki tepkiler umurlarında mı ? Bir tane yönetici yok mu neden böyle oluyor diye anlatacak ?
Tek kelime ile açıklanabilir bir soru :
ALMA.
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Estergonxreis »

Tek bir sonuç çıkıyor en azından LONCA kurmak paralı loncaya girmek ücretsiz olsun madem din iman para :arrow: :arrow:
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen x5ve »

Emeği geçen herkeze teşekür ederiz.Dört gözle bunu bekliyorduk fakat bir iki önerim olacak

Öneri 1= mesela bizim RoA lıncası bütün sunucularda aktif (sancak anka hariç) bu lonca sistemi bütün sunucular arasında konuşula bilsin yani sunucular arasıda lonca sistemi aktif olsun

Öneri 2= biz kutu almaya çalışsak sadece kuklacı için konuşuyorum 1 karakter için 25 tl den 50 üye var çarptığımda 1250 tl yi buluyor bu çok büyük bir para dğer sunucularlada çarparsam yaklaşık 5000 ni buluyor bunların fiyatını düşürmenizi istiyorum

Öneri 3=1 kutu sadece 1 karakter olursa bizim açımızdan çok kötü olur eğer bir loncaya giriyonsa bütün karakterlerinle /L de konuşmak istersin böyle sadece 1 tane olduğunda çok sorun çıkar benim 4 karakterim var 4 x 25=100 tl bunu bütün üyelerimiz için düşünsek ve btün sunucuda düşünsek hemen hemen 25000 30000 bir fiyat çıkıyor bu çok büyük bir rakam lütfen gereğini yapın

bu arada EMEĞE SAYGI ;)
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Boss öldürdükçe lonca puanı artan tek oyunuz.
Gurur duyuyorum bu oyunla.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
mrttrm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mrttrm »

Hakkımız olanı parayla almak istemiyoruz daha nasıl anlatabilirizki :idea:
mrttrm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mrttrm »

Ayrıca bu güne kadar olduğu gibi hiç birimizi insan yerine koyupta tekrar bu kendi açmış olduğunuz konuya aydınlatıcı bir cevap yazmadınız hayır planlarımız bunlar lonca sistemi bu şekilde gelecek yada nebileyim sizin fikirlerinizede önem veriyoruz birşeyler değişebilir gibi ama sizbir konu açıp nasıl olsa bu kekolar kızsada alıcak bu kutuyu kızmasada deyip umursamıyorsunuz galiba çünkü biz bunları çok yaşadık

Mesela ödül olarak dağıtılan isim kodlarımızın verilmeyişi gibi

Mesela elimizden gasp edilircesine alınıp geri mağdur ettiğiniz insanlara bir cevabı çok gördüğünüz çift iksirler gibi

BU meselalar 3 senedir bir hayli fazla hiç dönüp aynaya bakıyormusunuz neden hepbir isyan ulan ne getirsek eleştiri alıyoruz diye çünkü sabıka dosyanız kabarık ama lanet olsunki bu oyunu oynamayı seviyoruz

Biz eşşek olduktan sonra semerimizi vuran yönetim sürekli olacaktır

teşekkürler ikv demokrasi ile yönetilen bir ülkede bize her türlü eklentinizi dayatma zoruyla yaptırmayı başardığınız için

buda büyük br zanaattır :idea:
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

Yıllardır beklenen gelişme kısa bir süre sonra bizimle olacak.! ;)

Tüm İKV Camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

Unutmadan, ileride değişiklikler yapılabilir ve önerilerinizi İKV İletişim/Destek Formu üzerinden de bildiriniz lütfen.

İyi eğlenceler, iyi forumlar.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Perfectmagician »

Respected yazdı:Yıllardır beklenen gelişme kısa bir süre sonra bizimle olacak.! ;)

Tüm İKV Camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

Unutmadan, ileride değişiklikler yapılabilir ve önerilerinizi İKV İletişim/Destek Formu üzerinden de bildiriniz lütfen.

İyi eğlenceler, iyi forumlar.
herkese gazığı soktuktan sonramı değişiklik yapılcak :?: :D
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...

“Eski Duyurular” sayfasına dön