Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!
- mert1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Suikastçiler
Re: Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!
Helal olsun abi yönetime ne diyim öle küçük bir şey getiriyorlar ve okadarda üstüne para istiyorlar tamam vericem 29 tl alcam kutuyu ama nereye kadar bn crossfire oynadm metin 2 oynadm hiç birinde lonca kurma ve katılmada para verilmedi sadece az miktarda oyun parası alıyorlar saçmalığında alasını başırıyorsunuz helal olsun olsun
IIALTAİRII
Üretim sıfırlama için kutu aldırırlar , iksir için kutu aldırırlar , yetenek puanı için kutu aldırırlar , karakter kurtarma için kutu aldırırlar , lonca için kutu aldırırlar , diğer oyunlarda bedava ne varsa burda paralı , birşey değil alıştılar birde , aldılar paranın tadını , oyuna ne koyarlarsa para istiyorlar , peki burdaki tepkiler umurlarında mı ? Bir tane yönetici yok mu neden böyle oluyor diye anlatacak ?
Tek kelime ile açıklanabilir bir soru :JamesBond yazdı:Üretim sıfırlama için kutu aldırırlar , iksir için kutu aldırırlar , yetenek puanı için kutu aldırırlar , karakter kurtarma için kutu aldırırlar , lonca için kutu aldırırlar , diğer oyunlarda bedava ne varsa burda paralı , birşey değil alıştılar birde , aldılar paranın tadını , oyuna ne koyarlarsa para istiyorlar , peki burdaki tepkiler umurlarında mı ? Bir tane yönetici yok mu neden böyle oluyor diye anlatacak ?
ALMA.
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Tek bir sonuç çıkıyor en azından LONCA kurmak paralı loncaya girmek ücretsiz olsun madem din iman para :arrow: :arrow:
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

Emeği geçen herkeze teşekür ederiz.Dört gözle bunu bekliyorduk fakat bir iki önerim olacak
Öneri 1= mesela bizim RoA lıncası bütün sunucularda aktif (sancak anka hariç) bu lonca sistemi bütün sunucular arasında konuşula bilsin yani sunucular arasıda lonca sistemi aktif olsun
Öneri 2= biz kutu almaya çalışsak sadece kuklacı için konuşuyorum 1 karakter için 25 tl den 50 üye var çarptığımda 1250 tl yi buluyor bu çok büyük bir para dğer sunucularlada çarparsam yaklaşık 5000 ni buluyor bunların fiyatını düşürmenizi istiyorum
Öneri 3=1 kutu sadece 1 karakter olursa bizim açımızdan çok kötü olur eğer bir loncaya giriyonsa bütün karakterlerinle /L de konuşmak istersin böyle sadece 1 tane olduğunda çok sorun çıkar benim 4 karakterim var 4 x 25=100 tl bunu bütün üyelerimiz için düşünsek ve btün sunucuda düşünsek hemen hemen 25000 30000 bir fiyat çıkıyor bu çok büyük bir rakam lütfen gereğini yapın
bu arada EMEĞE SAYGI
Öneri 1= mesela bizim RoA lıncası bütün sunucularda aktif (sancak anka hariç) bu lonca sistemi bütün sunucular arasında konuşula bilsin yani sunucular arasıda lonca sistemi aktif olsun
Öneri 2= biz kutu almaya çalışsak sadece kuklacı için konuşuyorum 1 karakter için 25 tl den 50 üye var çarptığımda 1250 tl yi buluyor bu çok büyük bir para dğer sunucularlada çarparsam yaklaşık 5000 ni buluyor bunların fiyatını düşürmenizi istiyorum
Öneri 3=1 kutu sadece 1 karakter olursa bizim açımızdan çok kötü olur eğer bir loncaya giriyonsa bütün karakterlerinle /L de konuşmak istersin böyle sadece 1 tane olduğunda çok sorun çıkar benim 4 karakterim var 4 x 25=100 tl bunu bütün üyelerimiz için düşünsek ve btün sunucuda düşünsek hemen hemen 25000 30000 bir fiyat çıkıyor bu çok büyük bir rakam lütfen gereğini yapın
bu arada EMEĞE SAYGI

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Boss öldürdükçe lonca puanı artan tek oyunuz.
Gurur duyuyorum bu oyunla.
Gurur duyuyorum bu oyunla.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Hakkımız olanı parayla almak istemiyoruz daha nasıl anlatabilirizki :idea:
Ayrıca bu güne kadar olduğu gibi hiç birimizi insan yerine koyupta tekrar bu kendi açmış olduğunuz konuya aydınlatıcı bir cevap yazmadınız hayır planlarımız bunlar lonca sistemi bu şekilde gelecek yada nebileyim sizin fikirlerinizede önem veriyoruz birşeyler değişebilir gibi ama sizbir konu açıp nasıl olsa bu kekolar kızsada alıcak bu kutuyu kızmasada deyip umursamıyorsunuz galiba çünkü biz bunları çok yaşadık
Mesela ödül olarak dağıtılan isim kodlarımızın verilmeyişi gibi
Mesela elimizden gasp edilircesine alınıp geri mağdur ettiğiniz insanlara bir cevabı çok gördüğünüz çift iksirler gibi
BU meselalar 3 senedir bir hayli fazla hiç dönüp aynaya bakıyormusunuz neden hepbir isyan ulan ne getirsek eleştiri alıyoruz diye çünkü sabıka dosyanız kabarık ama lanet olsunki bu oyunu oynamayı seviyoruz
Biz eşşek olduktan sonra semerimizi vuran yönetim sürekli olacaktır
teşekkürler ikv demokrasi ile yönetilen bir ülkede bize her türlü eklentinizi dayatma zoruyla yaptırmayı başardığınız için
buda büyük br zanaattır :idea:
Mesela ödül olarak dağıtılan isim kodlarımızın verilmeyişi gibi
Mesela elimizden gasp edilircesine alınıp geri mağdur ettiğiniz insanlara bir cevabı çok gördüğünüz çift iksirler gibi
BU meselalar 3 senedir bir hayli fazla hiç dönüp aynaya bakıyormusunuz neden hepbir isyan ulan ne getirsek eleştiri alıyoruz diye çünkü sabıka dosyanız kabarık ama lanet olsunki bu oyunu oynamayı seviyoruz
Biz eşşek olduktan sonra semerimizi vuran yönetim sürekli olacaktır
teşekkürler ikv demokrasi ile yönetilen bir ülkede bize her türlü eklentinizi dayatma zoruyla yaptırmayı başardığınız için
buda büyük br zanaattır :idea:
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yıllardır beklenen gelişme kısa bir süre sonra bizimle olacak.!
Tüm İKV Camiasına hayırlı olmasını diliyorum.
Unutmadan, ileride değişiklikler yapılabilir ve önerilerinizi İKV İletişim/Destek Formu üzerinden de bildiriniz lütfen.
İyi eğlenceler, iyi forumlar.
Unutmadan, ileride değişiklikler yapılabilir ve önerilerinizi İKV İletişim/Destek Formu üzerinden de bildiriniz lütfen.

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
herkese gazığı soktuktan sonramı değişiklik yapılcak :?:Respected yazdı:Yıllardır beklenen gelişme kısa bir süre sonra bizimle olacak.!![]()
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...