ŞANS ARTIRICI Hakkında CEVAP Lütfen Arkadaşlar

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

ŞANS ARTIRICI Hakkında CEVAP Lütfen Arkadaşlar

Mesaj gönderen GENJORI »

Selamün Aleyküm Hoş geldiniz.
Bu Şans Artırıcı diye Aldığımız Şans artırıcıları sabah yükledim 2 gün boyunca elmas madeni çektim Sabah 6:30 dan
Öğlen 14:00 a kadar ...Bi tane bile menekşe çıkmadı..Soruyorum arkadaşlar sizlere????
Bu aldığım ŞANS ARTIRICI neyi Artırıyor ????
Menekşe yada başka değerli maden çıkmayacaksa neden şans artırıcı diye satışa sunuluyor.???
Şans artırıcısı olmayan bi karakter maden çektiğinde lap diye menekşe çıkıyor.Bu nasıl bi Adalet yada sistemdir???
Şans ARTIRICI diye satılanlar yüklendiğinde menekşe yada başka değerli maden çıkmayacaksa ŞANS ARTIRICILARI DÜKKANA nicin koydu bu YÖNETİM. Yoksa milleti kandırma eğilimlerimi???

Bu soruların Yanıtlarını bilenler lütfen Yazsın.Yönetim Cevapsız kalıyor. SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Alem-i Cihan

Re: ŞANS ARTIRICI Hakkında CEVAP Lütfen Arkadaşlar

Mesaj gönderen FERRAND »

Arkadaşım ne denilir ki bu durumda bu tarz madenler tamami ile tesadüfe bağlı çıkıyorlar.
Artırıcılar; madenlerin en değerlisinin anında yada belli zaman sonra çıkacağını garanti etmiyor.
Valla ne diyem bende aldım zamanında ama nafile sadece 2. derece saf nitelikteki madenlerde işe yarıyor.
Mavi topaz gibi yada budaksız abanoz gibi. Menekşe akik gibi yada iridyum gibi 3.derece saf madenlerde pek işe yaramıyor.
Bir keresinde plusı olmayan artırıcı olmayan bir karakterden aynı gün ve saat dilimi içinde hem menekşe hemde akik çekmiştim işte o zaman tak etti kafama bu artıcı sadece ama sadece 2. derece olan madenlerin çıkma olasılığını artırıyordu.
Artırıcı ile günde en az diyorum sana 3 mavi çektiğimi hatırlarım 3 saatte 3. saatin sonunda peş peşe vermişti hatta.
Maden konusu aynı kader konusunun açıklanması gibi bir şeydir. Bazı karakterlerin oluşturulduğu anda maden yönünden yada item çıkma olasılığı yönünden çok sanşlı oluyorlar. İlk defa gurup bölgesine giripte değerli itemi çıkartmış arkadaşlarım mevcut yada hemen hemen hergün değerli dediğimiz bizim artırıcı alıpta çıkaramadığımız madenleri o arkadaşımızın her gün hiç zorlanmadan çekmesimi dersin bunun gibi daha bir sürü şey var ama benim sana tavsiyem yok bu durumda sadece biraz birikimlerimden örnek verdim umarım faydası dokunur.
Resim
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

Şans artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Şans artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi değerinizi artıracağı söylenmiştir.

Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse saf veya nadir maden kazanamayabilirsiniz.

Bilginize.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GENJORI »

Bu nasıl bi Dilimse SİSTEM BOZUKLUĞU VAR....

Şans Artırıcı yüklenen karakter ile Şans Artırıcı yüklenmeyen karakter Arasında bi fark olması lazım değilmi.
Denenmiştir deyip aradan sıyrılmak kolay..DENEYEN BENİM evladım ben..sen kimsinki deniyon şans artırıcıyı.
Her gün maden çeken benim..Bilim bilmeden yöneticilerden duyuğun lafları buraya yazma...
Anlaşıldımı evladım
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Şans Artırıcı değil aslında onun adı Maden Artırıcı. 1 yerine 2 çekmekten başka ne b.ka yarıyorsa.. Anlamadım gitti.
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GENJORI »

ozaerdenn yazdı:Şans Artırıcı değil aslında onun adı Maden Artırıcı. 1 yerine 2 çekmekten başka ne b.ka yarıyorsa.. Anlamadım gitti.

VALLAHA Doğru söyledin...
1 madeni 2 maden yapıp 3.derece değerli maden cıkmayacaksa bunun şans artırıcı ile alaksı yok.
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kok29 »

ya seninde şanşin yoksa :D unutma oyun iyice şanşa dönük oldu. şanş artiricida olsa maden artiicida olsa şanşin yoksa çekemezsin maden.
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

şans artırıcı çöplerden 2 adet çekmeye yarıyor. başkada bir halta yaradığı yok

arkadaşlar denemiş test etmişler, aynı reklamlardaki gibi eminim isviçreli bilim adamları da onaylamıştır sizin testinizi
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
846can
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen 846can »

Arkadaş sonuna kadar haklı
Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruat !!! Mustafa Kemal ATATÜRK
zombi04
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen zombi04 »

aynen bende gidp aldım bilgisayarı hiç kapatmadan aralıksız maden üstündeyim hiçbi şeyin çıktığı yok :evil:

“Genel Sohbet” sayfasına dön