Örgülüx Loncasının KuruLuşunu ve şu Meşur 'HUNİ' OLAYI

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Suikast
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Örgülüx Loncasının KuruLuşunu ve şu Meşur 'HUNİ' OLAYI

Mesaj gönderen Suikast »

Eskilerden oLanlar Çok İyi HatırLar.

AHMET ismindeki cocuk Örgülüxörgülü Carı Açtı ve Kendini Bayan oLarak Tanıdıp Önce Levelini kastı.Ardından Üstüne Başına İtem Dizildi Köşkün abaza erkekLeri Tarafından.Bu ŞekiLde Sevgili Yaptıqı Adamı Loncaya Kattı.geL gör ki SeneLer Sonra ERKEK oLduqu Ortaya Çıktı ve Loncadakilerin %65 i Loncadan Ayrıldı.Günümüzde Hala Bu Arkadaşımızı KIZ AHMET diye Tanıyanlar Vardır.Sene 2o1o iLe loncaya KatıLan CANER ismindeki hırsız Arkadaşımız Loncaya yön verdi ve Kalan Lonca Üyelerininde HesapLarını Çalarak ÖRGÜLÜ loncasının geleneğini Devam Ettirdi.

GELELİM ŞU HUNİ MESELESİNE.

Oyuna Yeni Başlamıştım Lakin 39 oLmama Rağmen İtemden Anlamazdım.günLerce Maden Çekip FizikseL gözlük Parasını Denkleştirdim.O zamanlarda Fiziksel Gözlük 15 m du.Fakat Canerxbjk İsmindeki Karaktersiz Hedef Gözlük Yansıtıp 10 m Dedi.Haliyle Şaşırmıştım. Daha iyisini Ucuza Almak Varken Neden Fiziksel Alacaktım ki, Çağırdım ve aLıyorum Dedim.İlk Alış Veriş Açtığında Hedef Gözlük Koydu Ben Parayı Sayarken Carı Hareket Ettirip Pardon Dedi.2. Kez yine hedef Koydu Ve tekrar Carı Hareket Ettirdi. 3. AlışVerişte Ben parayı sayarken Koymadı Gözlüğü. Tam 10 m oLdu Ve 'HUNİ'(gözlük Şeklinde Şapka) Koydu aLış Verişe. Tabi İlk Göz Ağrım oLcaqı için YEMEDiM Bu Oyunu ve Anında BöLge Ve Klan Kanallarından Hırsız oLduqunu Yazdım. İşte Örgülü itlerin Acısı Taa o Günden Kaldı.

Şimdiyi Soracak oLursan, :))
Mahallenin en İyi Oynayan Çocuqunun Dediği gibi
SİZ HEPİNİZ BEN TEK ;)

QuaRiSsma / DoĞuCepHeSi

Kod: Tümünü seç

Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.
                          Unutma,
   Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
9zuhaha
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Örgülüx Loncasının KuruLuşunu ve şu Meşur 'HUNİ' OLAYI

Mesaj gönderen 9zuhaha »

Kadir Kanka Resmen Adamların tarihini anlattın bravo

Atakan...
Kullanıcı avatarı
Selefkos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Selefkos »

IKVNİN YENİ VİZYONA GİREN VE GERÇKELERİ ANLATAN BU EJDERSİZLER VİDEOSUNU İZLEYİN

http://www.youtube.com/watch?v=M7YVMGRSvvU

http://www.youtube.com/watch?v=M7YVMGRSvvU

İZLEYİN VE ÖNERİN ÖRGÜLÜ LONCASI NEYMİŞ GÖRSÜNLER .....
Kullanıcı avatarı
Selefkos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Selefkos »

[quote="Suikast"]Eskilerden oLanlar Çok İyi HatırLar.

AHMET ismindeki cocuk Örgülüxörgülü Carı Açtı ve Kendini Bayan oLarak Tanıdıp Önce Levelini kastı.Ardından Üstüne Başına İtem Dizildi Köşkün abaza erkekLeri Tarafından.Bu ŞekiLde Sevgili Yaptıqı Adamı Loncaya Kattı.geL gör ki SeneLer Sonra ERKEK oLduqu Ortaya Çıktı ve Loncadakilerin %65 i Loncadan Ayrıldı.Günümüzde Hala Bu Arkadaşımızı KIZ AHMET diye Tanıyanlar Vardır.Sene 2o1o iLe loncaya KatıLan CANER ismindeki hırsız Arkadaşımız Loncaya yön verdi ve Kalan Lonca Üyelerininde HesapLarını Çalarak ÖRGÜLÜ loncasının geleneğini Devam Ettirdi.

BEN BU OLAYA ŞAİTİM ÖRGÜLÜxÖRGÜLÜ ADLI oyUNCUYU BENDE 15.07.2008 YILINA KADAR KIZ OALRAK TANIYODUM 2009 YILINDA ERKEK çıktı bende şaşırdım bi oyun için cinsiyet değişirmi =? ve şuna şaitimki 17.11.2010 yılına kadar örgülülerin birçok kişinin çarını çaldıkalrını özelllikle KENDİ LONCA ARKADAŞLARINın ÇARlarını Soyarak oyuna devam etmişlerdir ... hala neler dönüyo belli .
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Oyundan küfürler sallayan küçük çocuk gelmiş. Oyunu bırakmama rağmen senin hala seviyende bir yükselme yok. Şaşırmadım. Senin bu huni olayını bir İKV biliyor it. Neyse hepsini geçelim sen git oyun oyna birşeyler yap. Amaçsız salak. Kendi kafandan 3-5 hesap aç teoriler uydur yakışır sana şizofren harbi şizofren :D
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

VaMoSBieN yazdı:Oyundan küfürler sallayan küçük çocuk gelmiş. Oyunu bırakmama rağmen senin hala seviyende bir yükselme yok. Şaşırmadım. Senin bu huni olayını bir İKV biliyor it. Neyse hepsini geçelim sen git oyun oyna birşeyler yap. Amaçsız salak. Kendi kafandan 3-5 hesap aç teoriler uydur yakışır sana şizofren harbi şizofren :D
Tamam.
9zuhaha
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen 9zuhaha »

Lan VaMoSLeZBieN Sen daha oyuna 2 3 aylık oyuncusun abilerine laf atma bakayım loncaya aldılar diye bili pbilmeden loncanı savunma senın gibi biz parayla çar almıyoruz
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

9zuhaha yazdı:Lan VaMoSLeZBieN Sen daha oyuna 2 3 aylık oyuncusun abilerine laf atma bakayım loncaya aldılar diye bili pbilmeden loncanı savunma senın gibi biz parayla çar almıyoruz
İlginçtirki bu oyundan en çok parayı kazanan oyuncu olarakta bilinirim. Neyse :D 2-3 Aylık derken ? Şahsen tanımıyor olabilirsin. Biz bu oyunu oynarken büyük ihtimal okuma yazma bilmiyordun :D Neyse sana cevap vermeye gerek yok. Zaten benim cevaplarımda herkes suçunu biliyor. Onlar susuyor sizin gibi dallamalar çıkıyor :D
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

Merhabalar,

Konu tartışmaya eğilim gösterdiğinden ve tartışmaya sürüklendiğinden ötürü forum kuralları;

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Maddesine istinaden kilitlenmiştir.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön