Bu Siteye Dikkat

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Esqiya
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Bu Siteye Dikkat

Mesaj gönderen Esqiya »

arkadaşlar bu siteye dikkat edin yok hediye gözlük müş sobee nin hediyeleriymiş falan diyerek kandırıp siteye yönlendirenler var oyun içinde bu site yüzünden çarları çalanınlar oldu.. bi çoğunuz biliyosunuz ama bilmeyenlerde var .
çünkü domain az çok benziyo ufak bi göz yanılması yüzünden siteye giriyosunuz ve çarınız çalınıyo

site:

Kod: Tümünü seç

www.ikv.some e.com
dikkatinizi çekmiştir domain ikv.some e.com / some e yi sobee sanıyorlar.(some e yazısını kabul etmediği için boşluk bırakarak yazdım siz birleştirin.
biz bu tuzağa düştük nasıl düştük hiç sormayın.
Eşqiya,Şahxesqiya,promoteuss çarları bi süre önce çalındı eski forumda konu açmıştım ama yeni forum açılınca bizim konu eskidi

herkeze iyi günler / iyi forumlar

Roque | Şahxeşqiya
Şahxesqiya
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Re: Bu Siteye Dikkat

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

Esqiya sen yeraltında gözlük hilesi buldum oley derken ben sana sordum hatırlarsan ne saçmalıyorsun dyie sende bu şu siteye gir görürsün dedin bende dedimki yok saol sen gir çarın gitsin sonra görürsün sonra aldın koyuverdin ne demedinki bana bende şahx lere saygımdan şikayet etmedim çarların çalınmış üzüldüm...
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
roque35
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bu Siteye Dikkat

Mesaj gönderen roque35 »

bi dk sen neyden bahsediyorsun biz oyuna giripte gözlük hilesi buldummu dedim bi daha yokla hafıza nı bizi biraz tanıyan varsa asla gözlük hilesi bulduk diye ortalıkta dolaşmayacağımızı bilir.. fake siteye girdiğimizi öğrenince hemen mynet müşteri hizmetlerini aradık ama saolsunlar ikvden bir kişi bile kalmamış hepsi bayram iznine çıkmış bayram süresince ikv oyunla ilgilenmiyodu.hesap ı bloke edemedik etteseydik hiç değilse kasadaki madenleri kurtarırdık..
çlanada ahutubaa isimli oyuncu kabul bile ettti çaldığını ama şimdi araki bulasın oyunda
Roque

“Genel Sohbet” sayfasına dön