IQ Kaç ?benzombi01 yazdı:ölü konuştu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Beyer :( Ahmet Avci
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Beyer :( Ahmet Avci
Fuarda ahmet avcının yanına gidip dürtcem sonra dicem zombiyi dürttüm felan çürümüş cesedini
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
IQ testini her ay yaparım ve 160 üzerinden 130XxxChesTeRxxX yazdı:IQ Kaç ?benzombi01 yazdı:ölü konuştu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
-
IVtantanIV
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
CaptainATX yazdı:Merhaba,
Arkadaşlar linkteki isim benzerliğinden dolayı sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş , kazada ölen kişilere Allahtan Rahmet diliyorum. Fuarda görüşmek üzere...
Aman ha sakın ölüm deme.Allah korusun öyle bişey olursa ikv'nin tabutunu morgtan kaçırıp fuarda standın ortasına koyması lazım.Çünki o halin bile gelenlerle herkesten daha çok ilgilenir.
Ocipres
- GoLGexDeRoLaNT
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
Adam yaşıyorCaptainATX yazdı:Merhaba,
Arkadaşlar linkteki isim benzerliğinden dolayı sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş , kazada ölen kişilere Allahtan Rahmet diliyorum. Fuarda görüşmek üzere...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
CaptainATX yazdı:Merhaba,
hortlak
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Kendimi Zorlamıyorum. İnanki her IQ su yüksek çok akıllı olmuyor bunu bil.benzombi01 yazdı:IQ testini her ay yaparım ve 160 üzerinden 130XxxChesTeRxxX yazdı:IQ Kaç ?benzombi01 yazdı:ölü konuştu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!zorlama kendini
Gelmiyorum lan fuara.CaptainATX yazdı:Merhaba,
Korktum :shock:
işiniz gücünüz yokmu sizin karı gibi evde oturup lak lak yapıp forumda salak salak şeyler paylaşarak nereye varmaya çalıştıgınızı bir türlü anlamış değilim . Gidinde bir bakın genel etkileşim konusuna bunun gibi 1 değil bin türlü daha salak var yazmayayım yazmayayım dedim çileden çıkartıyorsunuz adamı
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013