Kenan Hk.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kenan76
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Kenan Hk.

Mesaj gönderen kenan76 »

Ben kenan arkamdan birileri konusuyormuş....Suç atacak birilerini arıyorlar her bılıklıyı baban mı sanacan ?
Ben 2 yıllık çarımın şeklinde çar açtığım için direk arkamdan birileri hırsız diye konusuyorlarmış...Ben sıfırdan herşeyini dizdim çarımın inanmayanlar aloneye(mehmete) ve tugaya sora bilir... Aloneden 150m,tugaydan 100m aldım ve çara ejder ürettim.Altata 1 lvl çar var bu çarda mı çalınan çarınız ?....Çarımda ne var ne koy buyrun bakın Sancağı bıraktık arkamızdan laf eder olmuşlar. Şuan oyunu bırakmıştım ama ne yaparsın sevenimiz çok bıraktırtmıyorlar

Resim

Resim

Resim
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
Kullanıcı avatarı
Kniqht17
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Re: Kenan Hk.

Mesaj gönderen Kniqht17 »

kenan76 yazdı:Ben kenan arkamdan birileri konusuyormuş....Suç atacak birilerini arıyorlar her bılıklıyı baban mı sanacan ?
Ben 2 yıllık çarımın şeklinde çar açtığım için direk arkamdan birileri hırsız diye konusuyorlarmış...Ben sıfırdan herşeyini dizdim çarımın inanmayanlar aloneye(mehmete) ve tugaya sora bilir... Aloneden 150m,tugaydan 100m aldım ve çara ejder ürettim.Altata 1 lvl çar var bu çarda mı çalınan çarınız ?....Çarımda ne var ne koy buyrun bakın Sancağı bıraktık arkamızdan laf eder olmuşlar. Şuan oyunu bırakmıştım ama ne yaparsın sevenimiz çok bıraktırtmıyorlar

Resim

Resim

Resim
1 lwllik carın yüz tipi ile 49 lugun yüz tibi aynı deil
MevLam İçin NeySe DeğeRim işTe Ben O KaDaR EdeRim..!

ReBeLxKniqhT
Kullanıcı avatarı
los34
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen los34 »

Rebel Cımbızlama yapacağın kişiye dikkat et o adam hangi çarını yapsa emekle yapmıştır adamın kp çarı var oyu var buyu var kp çarı demek durmadan para demek adam saatlerce kp kasıyor çar gözlük satarak para kazanıyo bu haksız kazanç değil emektir bunu aklınıza sokun ;).. Ayrıca Kenan öyle birşey yapmaz arkasından konuşanlarda çekemeyenler hep oyunda önde olanlar çekilmez bu bi gerçektir bunun sebebi de kıskançlık hasetliğin luzümu yok arkadaşlar nazar etme ne olur çalış senin de olur hesabı ;)

Vesselam...
All rights reserved. This nickname can not be used in any way without my written permission. Blank ®

Blank © 2012.

-Oyun Bitti. Artık Sadece Forum ;)
qurKan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen qurKan »

kenan76 yazdı:Ben kenan arkamdan birileri konusuyormuş....Suç atacak birilerini arıyorlar her bılıklıyı baban mı sanacan ?

Resim

Resim

Resim

benim kareterim ilk hesabi yani sende ben anlamam karekterim sende ve sende tilsima atmişsin cari kimin ne mal oldunu anladim giden para olsun fark etmez para dedini 1 gunde halederim ben fakat senın boyle bi hyarlik yapacagini hic dusunmezdim. hayak kırıklıgına ugrattin.
Kullanıcı avatarı
kenan76
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen kenan76 »

Kişi herkezi kendi gibi bilir... Senin Veda konunda millet küfür eder benim vedam da dur gitme derler....Karakterin kaynağı mynet ve o hesabın şifresini bırak üyelik adı ne ile başlıyor onu bile bilmiyorum.....benim senin o piş parana veya eşyana ihtiyacım olmadı olmazda....herşey ortada Kim ne Haram Yemişse O ondan çıkar...Senin geçmişin belli benim ki belli dahada birşey yazmıyorum çünkü yazacak adam adam değil vesselam.....
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)

“Genel Sohbet” sayfasına dön