Firefox'dan oyunun forum sayfasına tıklıyorum ana ekran açılıyor ama alt katagoriden birine tıkladığımda (örn: genel etkileşim , büyücüler .) tarayıcı donuyor ne sayfayı geri alabiliyorum ne de başka bir şey yapabılıyorum.Tıkladığımda yere birkaç dk bekledikten sonra sayfayı açıyor. Bu yanlız bu sitede başka siteleri açarken de oluyor. Çok sinir bozucu birşey İnternet Explorer den girmeye deniyorum orada örn:genel etkileşim tıkladığında sayfa acılıyorda bu seferde tarayıcı çok ağır çalışıyor. :evil: :evil: :evil: Firefox da sorunu çözmek için ne yapmam lazım
Firefox kurmak için indirdiğim dosyada Firefox Setup 8.0 . Bu sürümü yükleyenlerde de aynı sorun varmı acaba :idea: :idea:
Firefox'dan Foruma Bağlantı Çok Geç Geliyor
Firefox'dan Foruma Bağlantı Çok Geç Geliyor
Meran / Kacikxkoruyucu
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Re: Firefox'dan Foruma Bağlantı Çok Geç Geliyor
Bu adobe flash yüzünden firefox ve chrome un anası ağladı zaten kendilerinde bi ton sorun var bide flash ı kaldıramadılar aga kur safariyi rahat et yaa yemin ederim bu tarayıcılardan bin kat daha iyi safariyi diğerlerinden daha fazla zorladım banamısın demedi
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
bende böyle bir sorun yok internet geçmişinizi temizleyip tekrar bağlanmayı deneyiniz Bu işlem için Ccclenar programını kulanamanız tavsiye ederim.Abode flahs player ugulamasından oluşan bir hata olduğuna inanıyorsanız microsoft sliverlight programını kullanabilirsiniz Windows Xp kullanıcısı iseniz imzamdaki konuyu incelemenizi öneririm iyi forumlar
En son Buhara tarafından 15 Kas 2011 18:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Ccleaner le bir temizlik yapma zamanın gelmis dostum. http://download.piriform.com/ccsetup312.exe Sağ tıkla farklı kaydet ve indir.

LEPRECHAUN
ben firefox'ta kullanıyorum crome'de kullanıyorum explorer'de kullanıyorum 
hiç birisinde 1 sorun yok çünkü Super Online'den bağlanıyorum

hiç birisinde 1 sorun yok çünkü Super Online'den bağlanıyorum