Alem İ Cihan Loncası
Re: IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI
Değerli kardeşlerim; sıra geldi vedaya...bugünden itibaren sanal ortamda olmayacağım..Allah nasip ederse askerden sağlam dönersem tekrar aranıza olacağım..şimdilik 15 aylık vatani görew arası..Loncadan atmadığınız sürece bu loncanın üyesiyimdir..herkes hakkını helal etsin..ALLAH a emanet olun....

... IN THE MAHŞER-İ KIYAMET LONCASI ...
sevgili olcay allah seni sevdiklerine we bizlere tez zamanda sağlıklı ve sıhhat içinde kavuştursun inşallah

olcay ya bi sebepten günahını aldık benle mesut abiye hakkını helal et be abi :d

Başvuru yapmak istiyorum çar adları Türksavaşçı Türkbüyücü Türkşifacı ve Türksavaşcı
Türksavaşçıların biri C ile diğeri ise Ç iledir.
2 aydır oyuna fazla girmiyom lonca güncellemesinde yoktum lonca dışı kalmışım.
Mesut abi Sebocan 1 aralıktan önce onaylarsanız iyi olur.sonra her çar için kutu almak zorunda kalmam belki.
Türksavaşçıların biri C ile diğeri ise Ç iledir.
2 aydır oyuna fazla girmiyom lonca güncellemesinde yoktum lonca dışı kalmışım.
Mesut abi Sebocan 1 aralıktan önce onaylarsanız iyi olur.sonra her çar için kutu almak zorunda kalmam belki.
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Alem-i Cihan
Halil bu olcay o olcay deil yavv... bu asker kardeşimiz olcay DDD olcayları karıstırma....

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
KURUCU
FERRAND
Sebocan
YÖNETİCİ
Yakamozx
LONCA BAŞKANI
Kemalhan
Nosradamus
DESTEK EKİBİ
Tattoou
ıIPLANETIı
WQQDQQ
Seboo
------------------------------------ÜYELERİMİZ--------------------------------
Hasankaleli-ZülüFERRAND-Xmhp-Şifacıxlokman-Redbullxvodka-Kemalhan-Kimyacıxkemal-Telekom-Iııılsevdamlıııl-İblissvrend-Xxsoldierxx-Dellqymagician-Transformatör-olcaytozebani-Cleannexqirl-Prensesxsavaşcı-Sevimlixbüyücü-ever-Fırtınasınan-Bysınan-Sinanox-Xrecepox-Sinanxbey-Sornmuvar-IıISeXoNLuTaYIıI-Hihacker-Xvolkanx-Kasserla-Iııxııı-Büyücüxpusat-Heliumju-Heliumcu-Hoca-Harrypoterr-Mixdeckxox-Olcaay-Godx-İronbreaker-Sarışınbüyücü-Haliterbas-Hlkxatcixhepar-Karacani-Psychon-Darkranger-Emreakgül-Emreakgul-Emreakgüll-Sonkralsonbüyü-Sonkralsonumut-Karizmaxbüyü-Karizmaxbüyüxtwo-Psychonxmagician-Savaşçıxkız-Rutlessxuğuzhan-Ramizkaraekşi-Marasaldadas-Parçalaxbehçet-Aragonwolf-Lordgarlon-KıNGoFTHeBaT-PieBaLDDaRK-Welcomedeath-Zorbageneral-Meditasyon-Huduni-Emsalssiz-Mükemmel-Türksavaşçı-Türkbüyücü-Türkşifacı-Türksavaşcı
LONCA KURALLARI
1- Kesinlikle oyun stresli bir hal aldığında oyuna 1 saat veya 1 günden fazla ara verilecek.
2- Yardımlaşma adı altında yapılacak her türlü destekleşme tekerür edecek.
3- Dahili ve harici herkes düzenlenecek organizelere katılmalıdır, aksi durum söz konusunda lonca dışı olabilirler.
4- Baskı yolu ile cevap istenmeyecektir. Bu yola başvuran arkadaşlarımız kınama cezası görürler.
5- Loncamıza üye alımı başvuru formu ile olmaktadır.
FERRAND
Sebocan
YÖNETİCİ
Yakamozx
LONCA BAŞKANI
Kemalhan
Nosradamus
DESTEK EKİBİ
Tattoou
ıIPLANETIı
WQQDQQ
Seboo
------------------------------------ÜYELERİMİZ--------------------------------
Hasankaleli-ZülüFERRAND-Xmhp-Şifacıxlokman-Redbullxvodka-Kemalhan-Kimyacıxkemal-Telekom-Iııılsevdamlıııl-İblissvrend-Xxsoldierxx-Dellqymagician-Transformatör-olcaytozebani-Cleannexqirl-Prensesxsavaşcı-Sevimlixbüyücü-ever-Fırtınasınan-Bysınan-Sinanox-Xrecepox-Sinanxbey-Sornmuvar-IıISeXoNLuTaYIıI-Hihacker-Xvolkanx-Kasserla-Iııxııı-Büyücüxpusat-Heliumju-Heliumcu-Hoca-Harrypoterr-Mixdeckxox-Olcaay-Godx-İronbreaker-Sarışınbüyücü-Haliterbas-Hlkxatcixhepar-Karacani-Psychon-Darkranger-Emreakgül-Emreakgul-Emreakgüll-Sonkralsonbüyü-Sonkralsonumut-Karizmaxbüyü-Karizmaxbüyüxtwo-Psychonxmagician-Savaşçıxkız-Rutlessxuğuzhan-Ramizkaraekşi-Marasaldadas-Parçalaxbehçet-Aragonwolf-Lordgarlon-KıNGoFTHeBaT-PieBaLDDaRK-Welcomedeath-Zorbageneral-Meditasyon-Huduni-Emsalssiz-Mükemmel-Türksavaşçı-Türkbüyücü-Türkşifacı-Türksavaşcı
LONCA KURALLARI
1- Kesinlikle oyun stresli bir hal aldığında oyuna 1 saat veya 1 günden fazla ara verilecek.
2- Yardımlaşma adı altında yapılacak her türlü destekleşme tekerür edecek.
3- Dahili ve harici herkes düzenlenecek organizelere katılmalıdır, aksi durum söz konusunda lonca dışı olabilirler.
4- Baskı yolu ile cevap istenmeyecektir. Bu yola başvuran arkadaşlarımız kınama cezası görürler.
5- Loncamıza üye alımı başvuru formu ile olmaktadır.

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
Konu : Lonca Toplantısı
Mekan : Eminönü Antrepo İçi
Tarih : 11 Aralık
Saat Aralığı :15:00/16:00
Loncamızın üyeleri ile etkileşimde bulunacağımız toplantıda yer almayan lonca dışı olacaktır.
Mekan : Eminönü Antrepo İçi
Tarih : 11 Aralık
Saat Aralığı :15:00/16:00
Loncamızın üyeleri ile etkileşimde bulunacağımız toplantıda yer almayan lonca dışı olacaktır.

abi cok güzel bi gün ayarlamışsınız tam da benim doğum günümde pazara denk geliyo girmeye calışırım abi

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
Evet arkadaşlar paint ile biraz oynama yaparak yeni gelecek olan lonca sisteminde karakter isimlerimiz nasıl gözükecek diye bir tasarlama yaptım. Resim üzerinde biraz oynadım. İşte sonuç. Umarım beğenirsiniz...

abi cok şekil bişe olcakFERRAND yazdı:Evet arkadaşlar paint ile biraz oynama yaparak yeni gelecek olan lonca sisteminde karakter isimlerimiz nasıl gözükecek diye bir tasarlama yaptım. Resim üzerinde biraz oynadım. İşte sonuç. Umarım beğenirsiniz...