Yusuf Bey'den Migrat Görevini Alamıyorum*Bilen İçeri Lütfen

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
anarKi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Yusuf Bey'den Migrat Görevini Alamıyorum*Bilen İçeri Lütfen

Mesaj gönderen anarKi »

Merhaba Arkadaşlar ,

49 Levelim ve Yusuf Bey ile konuşunca Migrat Görevini Alamıyorum , hangi görevi yapınca alabiliyoruz bilen varsa yaorum atarsa sevinirim..

Şimdiden teşekürler...
àkıL yàştà DèğiL , Bàş`TàdıR !..

anarKi ( Satılmıştır ) , CinToniK
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: Yusuf Bey'den Migrat Görevini Alamıyorum*Bilen İçeri Lütfen

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Bu görevi almadan önce tamamlamanız gereken görevlerden birisini yapmamışsınız demektir. Yapmanız gereken haritadaki görev veren karakterleri gezerek eksik bırakılan görevleri tamamlamaktır. Eğer hiçbir karakterde görev bulamazsanız Mısır Çarşısı’ nda Aktar Şevket’ in yanında duran GB Anı’ dan sunucu tarafından otomatik verildiği için silindikten sonra bir daha alınamayan görevlerinizi alınız. Ayrıca; görevler konusunda oyuncularımıza yardımcı olabilecek görev açıklamalı konumuz forumlarımızda bulunmaktadır. İlgili konuda görevlerin zincir halkalarını ve seviye gereksinimlerini görebilir, yetkili kişiler ve normal kullanıcılardan görevler için ufak tüyolar alabilirsiniz.

Açıklamalı Görev Listesi için viewtopic.php?f=51&t=48689
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kullanıcı avatarı
anarKi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Yusuf Bey'den Migrat Görevini Alamıyorum*Bilen İçeri Lütfen

Mesaj gönderen anarKi »

DigitalKumSaati yazdı:Bu görevi almadan önce tamamlamanız gereken görevlerden birisini yapmamışsınız demektir. Yapmanız gereken haritadaki görev veren karakterleri gezerek eksik bırakılan görevleri tamamlamaktır. Eğer hiçbir karakterde görev bulamazsanız Mısır Çarşısı’ nda Aktar Şevket’ in yanında duran GB Anı’ dan sunucu tarafından otomatik verildiği için silindikten sonra bir daha alınamayan görevlerinizi alınız. Ayrıca; görevler konusunda oyuncularımıza yardımcı olabilecek görev açıklamalı konumuz forumlarımızda bulunmaktadır. İlgili konuda görevlerin zincir halkalarını ve seviye gereksinimlerini görebilir, yetkili kişiler ve normal kullanıcılardan görevler için ufak tüyolar alabilirsiniz.

Açıklamalı Görev Listesi için viewtopic.php?f=51&t=48689
Teşekürler. Gideyim eksik olan görevlerimi yapayım bari :)
àkıL yàştà DèğiL , Bàş`TàdıR !..

anarKi ( Satılmıştır ) , CinToniK

“Genel Sohbet” sayfasına dön