Mobilden Akçe aLıcam 20 TL Yükledim Telefona Akçe Kodunu Yazıp Yolluyorum Gelen Mesaj Bu;
İstemiş oLduğunuz Servise Şuan Ulaşılmamaktadır, Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyin.
BiLader 1000 Akçe Çekicem Her Mesajda 50 Kuruş gidiyo Telde 1 TL kaldı Küfürlü içerik düzenlendi. ''PitbuLL'' BöyLe İşi ben.
Akçe Almak Rezillik Resmen !
Akçe Almak Rezillik Resmen !
Kod: Tümünü seç
Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.
Unutma,
Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.Akçee .
Arkaşlar Şuan Akçe Çekerken Sıkıntı yaşıyan varmı ?
Belirtilen hedefe ulaşılamıyor , Lütfen tekrar deneyınız .
Diye bir hata alan varmı ? Yoksa sadece bu sorun bendemı ??? Yetkılerler cevap verebılırmı ??
Belirtilen hedefe ulaşılamıyor , Lütfen tekrar deneyınız .
Diye bir hata alan varmı ? Yoksa sadece bu sorun bendemı ??? Yetkılerler cevap verebılırmı ??
xIxHoSTxIx HOSTx

- diRectoR
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nizam I Cedid
Re: Akçee .
akçe alan varmı diye sorsana akçe alan kalmadıki
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık !
sSiHiRBaZz - Relapse

sSiHiRBaZz - Relapse

- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Re: Akçe Almak Rezillik Resmen !
Hayir ama sorun sende guzelSuikast yazdı:Mobilden Akçe aLıcam 20 TL Yükledim Telefona Akçe Kodunu Yazıp Yolluyorum Gelen Mesaj Bu;
İstemiş oLduğunuz Servise Şuan Ulaşılmamaktadır, Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyin.
BiLader 1000 Akçe Çekicem Her Mesajda 50 Kuruş gidiyo Telde 1 TL kaldı Küfürlü içerik düzenlendi. ''PitbuLL'' BöyLe İşi ben.
Kardesim,
Az bekle telde 1 tl kaldiysa 38 kere mesaj attin demektir ,
Neden mesaj gelmedigine değinirsek, operatorunun yogunlugundan kaynaklanir cokmu acil ihtiyacin vardi 1000 akceye.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Bahsettiğin durum operatör'den kaynaklanmaktadır. Yoğunluk sebebiyle servis pasif kalmaktadır. Üst üste mesaj göndermenin anlamı yok. Nasıl yapabilirim derseniz eğer bulunduğunuz bir mekanda şebeke'nin iyi olduğu alanda mesajınızı atabilirsiniz geri dönüşümün gelmesini bekleyebilirsiniz. En fazla 20dk. içinde mesaj gelmezse eğer tekrar atarsınız. Maalesef şuana kadar sizin bahsettiğiniz bu hatayla hiç karşılaşmadım.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Avea Mobil Ödeme Altyapısında yaşanan bir sorun sebebiyle Türkiye Genelinde Avea kullanan ve Mobil Ödeme işlemi yapmak isteyenler "İstediğiniz servise şu anda ulaşılamamaktadır" gibi bir mesajla karşılaştılar.
Saat 18:00 itibariyle yaşanan bu sorun ile ilgili Mikro Ödeme ve Avea ile iletişime geçilmişti. Destek bölümünden başvuran oyuncularımız bilgilendirilmiştir.
Bilgilerinize
Saat 18:00 itibariyle yaşanan bu sorun ile ilgili Mikro Ödeme ve Avea ile iletişime geçilmişti. Destek bölümünden başvuran oyuncularımız bilgilendirilmiştir.
Bilgilerinize
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
peki neden bu sorun hakkında siz veya başka bir yetkili konu açma gereği duymadınız?Nerull yazdı:Avea Mobil Ödeme Altyapısında yaşanan bir sorun sebebiyle Türkiye Genelinde Avea kullanan ve Mobil Ödeme işlemi yapmak isteyenler "İstediğiniz servise şu anda ulaşılamamaktadır" gibi bir mesajla karşılaştılar.
Bilgilerinize