bıçar sırtı daha iyi bence 1.000 lık bir saldırı 150 hasara ait ve 296 hasar var fark olarak ve 4lük bir fark dersek 4*150=600
600-296=304 fazla çıkıyor ve bıçar sırtı 304 daha avantajlı ve yeni diye kimse sana dalmaya cürrette edemez kritik desen fazla yani benim seçimim bıçar sırtı
Maksimum hasarlara bakacak olursak Ecel Getiren 1-0 önde gidiyor. Saldırı ve Kritik Vuruş İhtimali yönünden
Bıçak Sırtı lider, hele ki ilerde Çemberlitaş eşyalarına (Silah) yükseltme gelebilir bir de bunu düşün. Aynı zamanda yine ilerde 59 seviye gelirse Ecel Getiren'in hasarlarında düşüş olacaktır.Bıçak Sırtı..
JouRney yazdı:Maksimum hasarlara bakacak olursak Ecel Getiren 1-0 önde gidiyor. Saldırı ve Kritik Vuruş İhtimali yönünden
Bıçak Sırtı lider, hele ki ilerde Çemberlitaş eşyalarına (Silah) yükseltme gelebilir bir de bunu düşün. Aynı zamanda yine ilerde 59 seviye gelirse Ecel Getiren'in hasarlarında düşüş olacaktır.Bıçak Sırtı..
Şuan herkesin Bıçak Sırtı demesine sakın aldanma; çünkü şuan her türlüEcel Getirenönde, ayriyetten arkadaşın " ...daha avantajlı ve yeni diye kimse sana dalmaya cürret edemez... " dediğine aldanma; çünkü ben üstü tamamen bıçak sırtı bile olsa dalarım, sonuçta orada kesersem; " Tamamen Bıçak Sırtı dizili adamı, Ecel Getirenle yatırdı. " diye anılırım ve sende " Ecel Getirenli adama öldü; hemde üstündekilere rahmen, ezik! " diye hatırlanırsın
Daha geniş yorumları yapmak için bir süre daha beklemelisiniz...