Bana parasız oynanan oyun söyleyin !
Bana parasız oynanan oyun söyleyin !
İkvye laf ediyorsunuzda yiyorsa ikvden başka mmoprg oyun oynayın az insaf ya wolftime miydi neydi öyle bir oyun oyunda silah paralı exp paralı point blank diyelim ezik ezik silahlarda nereye kadar ? gidemezsin geçen girdim adam almış 20 liraya 1 haftalık silah kalkar kalkmaz kesiyo ve düşünün sadece 1 haftalık 20 tl adamlara diyorsunuz 250 adam 50 lonca gelsin şu lonca sistemi diye gelince laf ediyorsunuz olacak işmi şimdi bu paralı olacağı belliydi neden sobeede 100larca kişi çalışıyor bunların parası neyden çıkıo sanıyorsunuz ? sobee şimdi ne yapsın mesajlara bakıyorlar en çok isteneni sunuyorlar neyle parayla niçin parayla atıyorum 500 kişi çalışıyorsa sobeede her biri asgari ücretten 325 bin tl yapar nerden biliyoruz asgari ücretle çalışdıklarını?? devler belki 2-2,5 bin tl alıyordur hani olamazmı ? şimdi bu konuyada abuk subuk yazılar yazan kesinlikle olacak BU KONUYA ABUK SUBUK LAF EDENELERİ WOLFTEAMDA GÖRMEK İSTERİZ ! Oynayın wolfteamı ikvnin farkını görün...

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Re: Bana parasız oynanan oyun söyleyin !
Loncaya girmenin paralı oldugu bir oyun soyle sende
wolfteam türü ile ikv türleri birbirinden farklıdır ikv bir mmorpg türünde bir oyun wolfteam ise mmo first person shoter türünde bir oyundur. Bu nedenle bu iki oyunun kıyaslanması çok acayip bir durum , lonca sisteminin parayla gelmesi sorun değil ancak lonca sistemiyle oyuncuların bir nevi para vermeye itilmesi (işte loncaya girmek için plus her lonca için 10 kişilik sınır çart çurt her neyse) asil sorunu teşkil ediyor. Nedendir anlamıyorum ama ikv her yeniligi parçalayıp bölüp sınırlayıp önümüze sunuyor. Bize yürüyen dolar muamelesi yapılıyor bu yüzdendir ki bir çok tepki alıyor yönetim ki tepkiler bence yüzde yüz haklı iyi forumlar...
- diRectoR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nizam I Cedid
metin 2 yi parasız rahat oynarsın. İKV öylemi ?
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık !
sSiHiRBaZz - Relapse

sSiHiRBaZz - Relapse

Buhara yazdı:wolfteam türü ile ikv türleri birbirinden farklıdır ikv bir mmorpg türünde bir oyun wolfteam ise mmo first person shoter türünde bir oyundur. Bu nedenle bu iki oyunun kıyaslanması çok acayip bir durum , lonca sisteminin parayla gelmesi sorun değil ancak lonca sistemiyle oyuncuların bir nevi para vermeye itilmesi (işte loncaya girmek için plus her lonca için 10 kişilik sınır çart çurt her neyse) asil sorunu teşkil ediyor. Nedendir anlamıyorum ama ikv her yeniligi parçalayıp bölüp sınırlayıp önümüze sunuyor. Bize yürüyen dolar muamelesi yapılıyor bu yüzdendir ki bir çok tepki alıyor yönetim ki tepkiler bence yüzde yüz haklı iyi forumlar...
Üstteki arkadaş hemen üstündeki arkadaş oyun türleri farklı demiş , metin 2 ile ikv arasında tek benzerlik aynı tür olması , başka bir ortak yanı yok.İkv ile metin 2 yi kıyaslamayalım bile lütfen , güzel oyunumuz o kadar düşemez. Ben de çok online oyun oynadım farklı türlerde , hepsinede para harcamışımdır , bir oyundan tam anlamıyla zevk almak istiyorsan harcayacaksında fakat bazı harici durumlar var verdiğin paranın karşılığını alamama ( şans arttırıcılar ( Ben de 100 kenan kesip 1 alter yüzük alanlardanım ) ) bu durum düzeltilirse bizim oyunumuzun üstüne oyun yok , grafik diyor oyuna uzaktan bakan arkadaşlarım , her şey grafik değil suan dünya da avrupa animelerinin kalitesiyle asya animelerinin kalite farkı dağlar kadar , ama izlenme oranları tam tersi , anlatılmak istenen soyut tema eğer ki fazla abartıya kaçmadan somutlaştırılıp konuya çevirilirse herkes tarafından daha fazla beğeni toplar , daha fazla ilgi görür . Kısacası öyle ya da böyle en sıcak ortama sahip oyun İKV dir parasızda oynanır ama sınırlı oynanır elbet , madem oynayacaksınız ya belli bir miktar para ayırın ( günde 1 tl bile kenara koysanız 15 güne şans arttırıcı , 20 güne ayı , 30 güne plus seçeneklerinden istediğinizi alırsınız ) gözünüzde fazla büyütmeyin , büyütmeyelim lütfendiRectoR yazdı:metin 2 yi parasız rahat oynarsın. İKV öylemi ?
Metin 2 de +9 ort 42 doluyu 450 tl ye satıyorumdiRectoR yazdı:metin 2 yi parasız rahat oynarsın. İKV öylemi ?
umutdeniz
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
umutdeniz yazdı:Metin 2 de +9 ort 42 doluyu 450 tl ye satıyorumdiRectoR yazdı:metin 2 yi parasız rahat oynarsın. İKV öylemi ?
Metin2 nin kulacını sayısı dünyada 150.000.000 oyunun Tam 51 farklı ülkeye ihraç edilmiş.Oyunun yapımcıları metin2 ogame ikraim travian (daha bir sürü oyunları var vikibedi den bakabilirsin )gibi kült olmuş oyunların yapıcılığını yapmışlar buradan bakıldıgında oyun tam bir ticari başarı 150 000 000 kullanıcı azımsanmayacak bir rakam ikv size daha iyi gelebilir(evet ikv bana göre daha güzel) bir başkasına kötü gelebilir sonucta ortada metin 2 başarılı bir oyun oldugu gerçegi var metin 2 ve ikv çok farklı yerlerde ikv daha güzel yada degil bu göreceli bir kavram tabi ikv bize daha iyi geldıgı için burdayız ama ortada bir gerçek var metin 2 ikv den daha başarılı bu yüzden metin 2 kadar düşemez tabiriniz biraz yanlış oldu gibi iş para vermek kısmına gelince tamam orada seninle hem fikirim evet bazı özellikler oyunculara gerçek para ile satılabilir ama lonca sistemi her mmorpg oyunda olmazsa olmazsa bir özeliktir ve bu özeliğin bize para ile satılmasının mantığı nedir onu geçtim tüm bu sınırlandırmalar neden niçin sadece dükkan odaklı yenilikler geliyor neden oyunumuzda yılardır süre gelen sorunlar hakında hiçbir çalışma yapılmıyor? Hiç bir yerde reklamı yok oyunu. oyun daha iyi olsun diye yapılmıyor yenilikler nasıl cebimizi doldururuz diye yapıyor tüm sınırlandırmalar bunun açık kanıtı yapsalardıIIMeteII yazdı:Buhara yazdı:wolfteam türü ile ikv türleri birbirinden farklıdır ikv bir mmorpg türünde bir oyun wolfteam ise mmo first person shoter türünde bir oyundur. Bu nedenle bu iki oyunun kıyaslanması çok acayip bir durum , lonca sisteminin parayla gelmesi sorun değil ancak lonca sistemiyle oyuncuların bir nevi para vermeye itilmesi (işte loncaya girmek için plus her lonca için 10 kişilik sınır çart çurt her neyse) asil sorunu teşkil ediyor. Nedendir anlamıyorum ama ikv her yeniligi parçalayıp bölüp sınırlayıp önümüze sunuyor. Bize yürüyen dolar muamelesi yapılıyor bu yüzdendir ki bir çok tepki alıyor yönetim ki tepkiler bence yüzde yüz haklı iyi forumlar...Üstteki arkadaş hemen üstündeki arkadaş oyun türleri farklı demiş , metin 2 ile ikv arasında tek benzerlik aynı tür olması , başka bir ortak yanı yok.İkv ile metin 2 yi kıyaslamayalım bile lütfen , güzel oyunumuz o kadar düşemez. Ben de çok online oyun oynadım farklı türlerde , hepsinede para harcamışımdır , bir oyundan tam anlamıyla zevk almak istiyorsan harcayacaksında fakat bazı harici durumlar var verdiğin paranın karşılığını alamama ( şans arttırıcılar ( Ben de 100 kenan kesip 1 alter yüzük alanlardanım ) ) bu durum düzeltilirse bizim oyunumuzun üstüne oyun yok , grafik diyor oyuna uzaktan bakan arkadaşlarım , her şey grafik değil suan dünya da avrupa animelerinin kalitesiyle asya animelerinin kalite farkı dağlar kadar , ama izlenme oranları tam tersi , anlatılmak istenen soyut tema eğer ki fazla abartıya kaçmadan somutlaştırılıp konuya çevirilirse herkes tarafından daha fazla beğeni toplar , daha fazla ilgi görür . Kısacası öyle ya da böyle en sıcak ortama sahip oyun İKV dir parasızda oynanır ama sınırlı oynanır elbet , madem oynayacaksınız ya belli bir miktar para ayırın ( günde 1 tl bile kenara koysanız 15 güne şans arttırıcı , 20 güne ayı , 30 güne plus seçeneklerinden istediğinizi alırsınız ) gözünüzde fazla büyütmeyin , büyütmeyelim lütfendiRectoR yazdı:metin 2 yi parasız rahat oynarsın. İKV öylemi ?
lonca acmak hakkı dükanda satılacak kişi sınırı olmayacak lonca kanalında konuşmak plussuz da olsa yapılabilecek lonca
lar arası savaşlar özeligi yok ben bunu çok bekliyordum ama loncaların savaşması diye bir şey yazılmamış ilgili konuya
neyse tüm sınırlandırmalar olmadan yapılsaydı bu sistem herkez çok sevinecekti ama sınırlandırmalarla bu şekilde insanları sömürmekten başka bir şey yapıyorlar açık konuşmak gerekirse iyi forumlar...
metin2 de +50 sınırsız sayıda savaşçı satılırlBlackDeathl yazdı:umutdeniz yazdı:Metin 2 de +9 ort 42 doluyu 450 tl ye satıyorumdiRectoR yazdı:metin 2 yi parasız rahat oynarsın. İKV öylemi ?satıyorsun ama sadece satıyorsn alan olur mu?
- onurala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
wolfteam'a nakit yatıranlara şaşmak lazm şimdi her uyduruk sıtede bıle bir hack mevcut 10 gün kullanırsın en az o hileyi sonra yeni koruma packi gelır ertesi gün hack cıkar adamların işi gücü para ikv'ye para yatırıyorsun ama Boşuna değil.
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER