Merhaba..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Merhaba..

Mesaj gönderen KRaLeX »

Merhaba Arkadaşlar.

Meran Sunucusuna arkadaşımla yani xTaRiKx ile yaklaşık 1 hafta önce Eminönü sunucusundan geçmiş bulunmaktayız.
Bunun en büyük nedenlerinden biriside Eminönü Sunucusunda arkadaşlık çerçevesinin sadece menfaat üzerine kurulmaya başlanmasıdır.

Nasıl diyeyim İnsanların Kolları içine bükülmeye başladı artık.Kargadan başka kuş tanımıyor insanlar. :) Saygı sevgi çerçevesi kendini yitirdi gidiyor.

Meran sunucusunda zaman zaman yaptığım gözlemlerde bazı kişilerin huzursuzluk yaratma çabasında olmasına rağmen genelde insanların çok sıcakkanlı,sevecen ve iyiliksever olduğu kanaatine vardım.Umarım yanılmamışımdır.

Meran sunucusunda oyunun ''oyun'' olduğunu anlayabileceğimi,güzel arkadaşlıklar kurabileceğimi ve tanışacağım arkadaşlarla bir çok işin üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum.

Meran Sunucusu Eminönü Sunucusundan gerek Ortam gerek oyun tarzı gerek kalite yönünden daha iyi olduğunu belirtmek isterim tabi bu benim düşüncem başkalarının düşüncelerine de saygı duyarım.

Neyse Lafı fazla uzatmanın luzümü yok, Yeni sunucumuzun hayırlı olması dileğiyle..

İyi forumlar :|

IIFURKANII...
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Re: Merhaba..

Mesaj gönderen Perfectmagician »

Hoşgeldin Sefa geldin bu ara biş dikkatimi çekti senle adaşız. :D
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Hoşgeldiniz !
Kullanıcı avatarı
MTezcakar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MTezcakar »

KArdeşim belki beni tanımazsın ama ben seni tanıyorum. Daha beta sürümü bittikten biraz sonra başladın galiba. Bende 39 lv sınırı varken oynuyordum.
Deattopbas
Cosmosunbüyüsü [Ejder Asa^]
STurhan [Ecel Getiren^]
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KRaLeX »

MTezcakar yazdı:KArdeşim belki beni tanımazsın ama ben seni tanıyorum. Daha beta sürümü bittikten biraz sonra başladın galiba. Bende 39 lv sınırı varken oynuyordum.
Deattopbas

Evet hatırlıyorum seni Deattopbas unuturmuyum.2008 yılında oyunda sıkça rastladığım oyunculardan birisin tabi bende o zamanlar süresiz susturulma vardı konuşamıyordum.Yeraltı,SARIYER falan hep beraber gezerdik.O yıl çok güzel ve özel geçmişti.Hele ki yaz ayları bir başkaydı.Tabi o günler mumla arıyoruz çoğumuz.Aynı havayı yakalayamıyoruz.
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi

“Genel Sohbet” sayfasına dön