Sığnak Migrat arttırıcı alan ark lar içeri
Sığnak Migrat arttırıcı alan ark lar içeri
Arkadaşlar ben sığnak yada migrat arttırıcı alacamda eğer alanlar varsa bi faydası oldumu yazabilirlermi ?
#DirenİKV
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Sığnak Migrat arttırıcı alan ark lar içeri
Sakın ALMA Hiçbirşeye Yaramıyor
Önerin için teşekkürlerRivalxmelodi yazdı:Sakın ALMA Hiçbirşeye Yaramıyor
#DirenİKV
Sakın Alma ..
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
bazıları alınca biŞiler düşürebiliyor. örnekleri var 
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
1İtemle ne kadar emn oldun öyle artırıcının iş görürlüğündenumutdeniz yazdı:İşe yarıyor al derim..
- mkacellatt
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
arttırıcısız bıseysız 2.junondan ısık zırh 2. kenan kesısımden ısık kolye dusurdum tavsıye etmem tamamıyle sansa dayalı ve arttırıcılar sans arttırmıyor ısmıde saçma sans arttırıcı sans artarmı arkadas tuhaf bır oyun ama zevklı
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Arttırıcılar güçlendirilmeden önce almıştım 1 aylık sığınak yağma arttırıcı. Sadece büyücümle girmiştim ve 1 ay boyunca kayda değer olarak sadece 1 adet kıyamet alevi kolye düşürmüştüm; o da işe yaramıyor açıkçası
. Ama arttırıcıların etkilerinin güçlendirilmesi iyi olmuş gibi görünüyor çünkü yeni güncelleme olduktan sonra, hadi bari bi kez daha alıyım dedim, ama bu sefer 1 haftalık 60%60 sığınak arttırıcı aldım. Yine sadece büyücümle girdim ve sonunda 1 adet alter yüzük düşürmeyi başardım.
Ama şunu da belirteyim, benimle birlikte giren ve yine arttırıcısı olan bi savaşçı ard arda girdiğimiz iki sığınaktan ışık takı setini tamamlayıp çıktı. Daha da girmem diyip ortadan kayboldu. Bi kaç gün sonra onu metoorda millete meydan okurken buldum ve sesli bir şekilde güldüm.. :mrgreen:
Ama şunu da belirteyim, benimle birlikte giren ve yine arttırıcısı olan bi savaşçı ard arda girdiğimiz iki sığınaktan ışık takı setini tamamlayıp çıktı. Daha da girmem diyip ortadan kayboldu. Bi kaç gün sonra onu metoorda millete meydan okurken buldum ve sesli bir şekilde güldüm.. :mrgreen:
EARTH
DisToRtioN