Hangi oyunda loncaya girmek paralı?
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Re: Hangi oyunda loncaya girmek paralı?
"Lonca Sisteminin" paralı olmasına katılmakla beraber beğenmediğim yönleri yok değil ...
Ottomanxölümsüz anısına
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Lonca kurmak parasız olsun demiyorum girmek parasız olsun diyorum.
Merhaba hangi oyunda lonca paralı dio sun ama hangi oyunda 3 ay preminyum (plus) 25 tl ??? cok ovdugunuz knıght de 1 ay preminyum 50 tl metin2 desen daha cok exp kazanmak için ayrı bisey saç değiştirmek için para item çekmek için 100m para o para bu para tmm ikv de coğu sey para ama ovdugunuz oyunların yarı fiyatına
#DirenİKV
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
metin 2 de 6 yıldır oynayanlar bile daha 98 97 level ikv de 49 olmak için adamalr 802475 ezp yi 409256 yaptılar neyinize yetmiyor ...
metin 2 de en az 2 gün oynuycaksın 200bin para yapacaksın ancak öyle 200 bin para 30 level için 1 gün demek 3 günde oo oo dimi...
çoğu oyunda diyorlardı itemler gerçek para ile olsun diye metin 2 de gerçek para ...
wolfteamde gerçek para knight ta gerçek para point blank ta gerçek para shaiya da gerçek para diyer tüm oyunlarda para ile satılan item var .
metin 2 de en az 2 gün oynuycaksın 200bin para yapacaksın ancak öyle 200 bin para 30 level için 1 gün demek 3 günde oo oo dimi...
çoğu oyunda diyorlardı itemler gerçek para ile olsun diye metin 2 de gerçek para ...
wolfteamde gerçek para knight ta gerçek para point blank ta gerçek para shaiya da gerçek para diyer tüm oyunlarda para ile satılan item var .
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
benzombi01 yazdı:metin 2 de 6 yıldır oynayanlar bile daha 98 97 level ikv de 49 olmak için adamalr 802475 ezp yi 409256 yaptılar neyinize yetmiyor ...
Ben metin 2 ye gittim iyikide gitmişim . 2 senede 95 olmuşumki kassam 1 ayı bulmaz 99 olmam . Metinde oyunun kendine ait olan ve bi yerde zorunlu olan herşeyi ücretsiz
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
İkv Yönetimi Çok Kurnaz
Baktılar Millet Lonca Sİstemi Diye Çok Israr ediyor, Bundan Para kazanalım Dediler İşte kutulara koydular. Bu kadar ısrar olmasa para ile yapmazlardı. Hata yönetimde değil oyuncularda
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
Ya hadi paralı oldu anladık. Oyuna harcama yapmak normal bir şey ancak ben şunu saçma buluyorum. O kadar para harcamamıza rağmen yine bir farkımız olmuyor. Herkes diziyor aynı itemlerle üstünü. Zaten karakteri full yapsan ne olacak ? Artık eskisi gibi ne ws. var ne de klan savaşları. Kısaca demek istediğim o kadar para harcamamıza rağmen yine diğer oyunculardan bir farkımızın olmaması. Kimse bölgeden çıkmıyor ki. eskisi gibi değil ki ws atasın yada klan savaşı yapınca bir farkın olsun. Zaten bugün para harcayan da harcamayan da eşit durumda sayılır. Bir zaman sonra her ikisininde üzerinde aynı itemler oluyor. Lonca sistemine değinecek olursak Lonca kurmanın parayla olması normal ancak Loncaya katılmak neden parayla onu çözebilmiş değiliz. Zaten Lonca kapasitesi artırmaydı Lonca ürünleriydi falandı dükkanda daha maddi olarak bize geçicek
Kısaca bu daha iyi günlerimiz. Tekrar söylüyorum harcadığımız para bizi diğer oyunculardan farklı kılsa neyse diyeceğim ancak yine de ortada gözle görülür bir fark yok.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
sonuna kadar sana katılıyorumbaddxdream yazdı:benzombi01 yazdı:metin 2 de 6 yıldır oynayanlar bile daha 98 97 level ikv de 49 olmak için adamalr 802475 ezp yi 409256 yaptılar neyinize yetmiyor ...
Ben metin 2 ye gittim iyikide gitmişim . 2 senede 95 olmuşumki kassam 1 ayı bulmaz 99 olmam . Metinde oyunun kendine ait olan ve bi yerde zorunlu olan herşeyi ücretsizMesela lonca kurmak için 40 level olman ve 400.000 yang paran olması lazım bu şekilde sınırsız lonca kurabilirsin . Metinde karakterin eglencesine yönelik duygu maskesi v.s şeyler evet paralı ki öylede olması lazım
Metinde iteme para harcıyorsan harcadıgın miktar kadar güçlüsün . Orda 10.000 TL harcasan kral olursun burda 10.000 TL harcasan 10 kişi arasına giremezsin . Harcagına degiyorsa harcarsın . Metinde oyunda olması gerekenler bedava ek özellikler paralı . Bu ayrımı ayırt etmek sizler için zor olsa gerek
Mtinde iteme para verenler yine yaşı küçük olan arkadaşlar yani oyuna dışardan gelmiş 75 80 levelin üzerine çıkamamış insanlar . 95 levelim 5 para harcamadan dünya kadar item yapabilirim . İkv de işler biraz garip ilerliyor iksire para ver loncaya para ver Yakında lonca bile satanlar olcaktır

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Mantıklı konuşanlar da varbaddxdream yazdı:benzombi01 yazdı:metin 2 de 6 yıldır oynayanlar bile daha 98 97 level ikv de 49 olmak için adamalr 802475 ezp yi 409256 yaptılar neyinize yetmiyor ...
Ben metin 2 ye gittim iyikide gitmişim . 2 senede 95 olmuşumki kassam 1 ayı bulmaz 99 olmam . Metinde oyunun kendine ait olan ve bi yerde zorunlu olan herşeyi ücretsizMesela lonca kurmak için 40 level olman ve 400.000 yang paran olması lazım bu şekilde sınırsız lonca kurabilirsin . Metinde karakterin eglencesine yönelik duygu maskesi v.s şeyler evet paralı ki öylede olması lazım
Metinde iteme para harcıyorsan harcadıgın miktar kadar güçlüsün . Orda 10.000 TL harcasan kral olursun burda 10.000 TL harcasan 10 kişi arasına giremezsin . Harcagına degiyorsa harcarsın . Metinde oyunda olması gerekenler bedava ek özellikler paralı . Bu ayrımı ayırt etmek sizler için zor olsa gerek
Mtinde iteme para verenler yine yaşı küçük olan arkadaşlar yani oyuna dışardan gelmiş 75 80 levelin üzerine çıkamamış insanlar . 95 levelim 5 para harcamadan dünya kadar item yapabilirim . İkv de işler biraz garip ilerliyor iksire para ver loncaya para ver Yakında lonca bile satanlar olcaktır
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Aslında lonca paralı değil nasıl çemberli taş arttırıcı kutudan çıkıyorsa sonra 5 yetenek ve kasa erişimi kutudansa oda kutudan çıkacak bedava ek gibi olacak.