Hangi oyunda loncaya girmek paralı?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Re: Hangi oyunda loncaya girmek paralı?

Mesaj gönderen efsaneottoman »

"Lonca Sisteminin" paralı olmasına katılmakla beraber beğenmediğim yönleri yok değil ...
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Lonca kurmak parasız olsun demiyorum girmek parasız olsun diyorum.
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nuriali68 »

Merhaba hangi oyunda lonca paralı dio sun ama hangi oyunda 3 ay preminyum (plus) 25 tl ??? cok ovdugunuz knıght de 1 ay preminyum 50 tl metin2 desen daha cok exp kazanmak için ayrı bisey saç değiştirmek için para item çekmek için 100m para o para bu para tmm ikv de coğu sey para ama ovdugunuz oyunların yarı fiyatına
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen benzombi01 »

metin 2 de 6 yıldır oynayanlar bile daha 98 97 level ikv de 49 olmak için adamalr 802475 ezp yi 409256 yaptılar neyinize yetmiyor ...
metin 2 de en az 2 gün oynuycaksın 200bin para yapacaksın ancak öyle 200 bin para 30 level için 1 gün demek 3 günde oo oo dimi...
çoğu oyunda diyorlardı itemler gerçek para ile olsun diye metin 2 de gerçek para ...
wolfteamde gerçek para knight ta gerçek para point blank ta gerçek para shaiya da gerçek para diyer tüm oyunlarda para ile satılan item var .
Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen baddxdream »

benzombi01 yazdı:metin 2 de 6 yıldır oynayanlar bile daha 98 97 level ikv de 49 olmak için adamalr 802475 ezp yi 409256 yaptılar neyinize yetmiyor ...
metin 2 de en az 2 gün oynuycaksın 200bin para yapacaksın ancak öyle 200 bin para 30 level için 1 gün demek 3 günde oo oo dimi...
çoğu oyunda diyorlardı itemler gerçek para ile olsun diye metin 2 de gerçek para ...
wolfteamde gerçek para knight ta gerçek para point blank ta gerçek para shaiya da gerçek para diyer tüm oyunlarda para ile satılan item var .

Ben metin 2 ye gittim iyikide gitmişim . 2 senede 95 olmuşumki kassam 1 ayı bulmaz 99 olmam . Metinde oyunun kendine ait olan ve bi yerde zorunlu olan herşeyi ücretsiz :) Mesela lonca kurmak için 40 level olman ve 400.000 yang paran olması lazım bu şekilde sınırsız lonca kurabilirsin . Metinde karakterin eglencesine yönelik duygu maskesi v.s şeyler evet paralı ki öylede olması lazım :) Metinde iteme para harcıyorsan harcadıgın miktar kadar güçlüsün . Orda 10.000 TL harcasan kral olursun burda 10.000 TL harcasan 10 kişi arasına giremezsin . Harcagına degiyorsa harcarsın . Metinde oyunda olması gerekenler bedava ek özellikler paralı . Bu ayrımı ayırt etmek sizler için zor olsa gerek :) Mtinde iteme para verenler yine yaşı küçük olan arkadaşlar yani oyuna dışardan gelmiş 75 80 levelin üzerine çıkamamış insanlar . 95 levelim 5 para harcamadan dünya kadar item yapabilirim . İkv de işler biraz garip ilerliyor iksire para ver loncaya para ver Yakında lonca bile satanlar olcaktır :D
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

İkv Yönetimi Çok Kurnaz ;) Baktılar Millet Lonca Sİstemi Diye Çok Israr ediyor, Bundan Para kazanalım Dediler İşte kutulara koydular. Bu kadar ısrar olmasa para ile yapmazlardı. Hata yönetimde değil oyuncularda
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Ya hadi paralı oldu anladık. Oyuna harcama yapmak normal bir şey ancak ben şunu saçma buluyorum. O kadar para harcamamıza rağmen yine bir farkımız olmuyor. Herkes diziyor aynı itemlerle üstünü. Zaten karakteri full yapsan ne olacak ? Artık eskisi gibi ne ws. var ne de klan savaşları. Kısaca demek istediğim o kadar para harcamamıza rağmen yine diğer oyunculardan bir farkımızın olmaması. Kimse bölgeden çıkmıyor ki. eskisi gibi değil ki ws atasın yada klan savaşı yapınca bir farkın olsun. Zaten bugün para harcayan da harcamayan da eşit durumda sayılır. Bir zaman sonra her ikisininde üzerinde aynı itemler oluyor. Lonca sistemine değinecek olursak Lonca kurmanın parayla olması normal ancak Loncaya katılmak neden parayla onu çözebilmiş değiliz. Zaten Lonca kapasitesi artırmaydı Lonca ürünleriydi falandı dükkanda daha maddi olarak bize geçicek :D Kısaca bu daha iyi günlerimiz. Tekrar söylüyorum harcadığımız para bizi diğer oyunculardan farklı kılsa neyse diyeceğim ancak yine de ortada gözle görülür bir fark yok.

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

baddxdream yazdı:
benzombi01 yazdı:metin 2 de 6 yıldır oynayanlar bile daha 98 97 level ikv de 49 olmak için adamalr 802475 ezp yi 409256 yaptılar neyinize yetmiyor ...

Ben metin 2 ye gittim iyikide gitmişim . 2 senede 95 olmuşumki kassam 1 ayı bulmaz 99 olmam . Metinde oyunun kendine ait olan ve bi yerde zorunlu olan herşeyi ücretsiz :) Mesela lonca kurmak için 40 level olman ve 400.000 yang paran olması lazım bu şekilde sınırsız lonca kurabilirsin . Metinde karakterin eglencesine yönelik duygu maskesi v.s şeyler evet paralı ki öylede olması lazım :) Metinde iteme para harcıyorsan harcadıgın miktar kadar güçlüsün . Orda 10.000 TL harcasan kral olursun burda 10.000 TL harcasan 10 kişi arasına giremezsin . Harcagına degiyorsa harcarsın . Metinde oyunda olması gerekenler bedava ek özellikler paralı . Bu ayrımı ayırt etmek sizler için zor olsa gerek :) Mtinde iteme para verenler yine yaşı küçük olan arkadaşlar yani oyuna dışardan gelmiş 75 80 levelin üzerine çıkamamış insanlar . 95 levelim 5 para harcamadan dünya kadar item yapabilirim . İkv de işler biraz garip ilerliyor iksire para ver loncaya para ver Yakında lonca bile satanlar olcaktır :D
sonuna kadar sana katılıyorum
ResimResim
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

baddxdream yazdı:

Mantıklı konuşanlar da var :)
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen benzombi01 »

Aslında lonca paralı değil nasıl çemberli taş arttırıcı kutudan çıkıyorsa sonra 5 yetenek ve kasa erişimi kutudansa oda kutudan çıkacak bedava ek gibi olacak.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön