Herkese Selamlar.
Herkese Selamlar.
Herkese selam olsun. Daha önce Tılsım Sunucusu'nda oynuyordum ancak yeterli dostluk,ilgi ve alakayı göremediğimden Anka'ya gelmeye karar verdim. Tek amacım yeni bir dost ortamı kurmak ve sevilen birisi olmak. Şimdiden sizle sevincimi paylaşmaya karar verdim. Nasipse 14.11.2011'de aranızdayım. Herkese kolay gelsin. Saygılar...
[list=1]Shefa-Doktorshefacı[/list]
Re: Herkese Selamlar.
öncelikle hoş geldin .
Bende yaklaşık 5 aydır anka sunucusunda oynuyorum.
Ankadaki dostluk arkadaşlık gelişim sürecini bambu ağacı gelişim sürecine benzetebiliriz (bambu ağacı hikayesi: 5 yıl tohumlu toprak sulanır ve toprak üstünde hiç bir oluşum görülmez 5 yıl tamamlandığında haftalar içinde 27 metreyi bulan bambular meydana gelir)
bu yüzden ankanın tek bir kapısı vardır onun da anahtarı sabırdır
not:bende hala toprak altındayım
Bende yaklaşık 5 aydır anka sunucusunda oynuyorum.
Ankadaki dostluk arkadaşlık gelişim sürecini bambu ağacı gelişim sürecine benzetebiliriz (bambu ağacı hikayesi: 5 yıl tohumlu toprak sulanır ve toprak üstünde hiç bir oluşum görülmez 5 yıl tamamlandığında haftalar içinde 27 metreyi bulan bambular meydana gelir)
bu yüzden ankanın tek bir kapısı vardır onun da anahtarı sabırdır
not:bende hala toprak altındayım
Yalnızlık paylaşılmaz ..
- XDEVAX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Herkese Selamlar.
Eski bir TILSIM oyuncusu olarak aramiza hosgeldin der, güzel vakitler gecirmeni ve iyi dostluklar kurmani temenni ederimScorpioN yazdı:Herkese selam olsun. Daha önce Tılsım Sunucusu'nda oynuyordum ancak yeterli dostluk,ilgi ve alakayı göremediğimden Anka'ya gelmeye karar verdim. Tek amacım yeni bir dost ortamı kurmak ve sevilen birisi olmak. Şimdiden sizle sevincimi paylaşmaya karar verdim. Nasipse 14.11.2011'de aranızdayım. Herkese kolay gelsin. Saygılar...
ASPIRINN,ASPIRINXBÜYÜ,drASPİRİN

"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."