BİR DK !
BİR DK !
Su maden fiyatlarını düşürün Ashab Basmak İstiyorum şans alıyorum parama yazık oluyor bişi çıkmıyor bari maden sürelerini düşürün.. Sıkıldım Çembere giremiyorum junon ve kenan gitmekten sıkıldım bari yol savascısına alın ashab üretmem çünkü oyun param yok
):
Sunucu: Anka/Eminönü
Karakter Adı: Rainhealty- İcewoman
Sınıf: Şifacı - Büyücü
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: [Kan Ve Revan]
Re: BİR DK !
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Türkxxvakitsiz
Karıştı.
- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Çalış bas galdaş burda şaheser basanlar fiyatları düşürünü nolur vs vs şeyler söylemedide bastı Sende bas 
Bende şifayım seni çok iyi anlıyorum...
arttırıcı almak yerine Motorinin verdiği asanın Kiritiğine + bas.. can vermesine değil yanlız.... meditasyonunu 15 yap direnççi olma.. gmbxde vazgeçilmez şifacı olursun her bastığın can kritik basar... asabın en büyük dezavantajı kritik olmaması... kritik değerlerini yüksek tutarsan asablı bi çok şifadan daha iyi can basarsın...
ayrıca seni asabın yok diye çemberliye almıyorlarsa kendine iyi dostlar edin... Gerçek dostun seni 46 lvlken sığınaklara alarak hem görevini yapmanı hemde lvl atlamanı sağlayan kişidir...
Eğer değer verilencek kişilerle çemberliye giriyorsan senin şifa bilgine bakmazlar... yarım saat geç bitirirler ama seninle o grubu tamamlarlar..
arttırıcı almak yerine Motorinin verdiği asanın Kiritiğine + bas.. can vermesine değil yanlız.... meditasyonunu 15 yap direnççi olma.. gmbxde vazgeçilmez şifacı olursun her bastığın can kritik basar... asabın en büyük dezavantajı kritik olmaması... kritik değerlerini yüksek tutarsan asablı bi çok şifadan daha iyi can basarsın...
ayrıca seni asabın yok diye çemberliye almıyorlarsa kendine iyi dostlar edin... Gerçek dostun seni 46 lvlken sığınaklara alarak hem görevini yapmanı hemde lvl atlamanı sağlayan kişidir...
Eğer değer verilencek kişilerle çemberliye giriyorsan senin şifa bilgine bakmazlar... yarım saat geç bitirirler ama seninle o grubu tamamlarlar..
- osman17
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: My World
Aynen Katılıyorum.Bu oyunda Çevren yoksa bi hiçsin.Ben Şifamı 47 de Soktum Sıgınaklara direncin biri 10 du ama yinede kestik.Önemli olan Çevre Kim ne derse desinHuNxSeA yazdı:Bende şifayım seni çok iyi anlıyorum...
Kadriye ablamda, Osman da çok doğru demiş. İş senin kurduğun bağlarda biter. Arkadaşlarını iyi seç, ashabınıda üretirsin, bölgene 400-500 büyü şifanla da girersin. Çünkü onlar senin dostundur. Asla hep bana düşüncesinde olma. Amacın ashab değil, ahbap edinmek olsun.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Zırhsız ve Ashabsız Gaffar'a giden, kesen ve item düşüren şifacılar mevcut. Yeter ki çevren olsun. (bknz: viewtopic.php?f=46&t=82594)
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: [Kan Ve Revan]
Çevre şart
biz kenana 1ofans 1 tank bazen 2 şifa bazen full büyü bazen 5 kişi 
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Türkxxvakitsiz
Karıştı.
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Türkxxvakitsiz
Karıştı.
-
- FareAdam Düşmanı
güzel kardeşim 15 çarım var 11 tanesini 44 lvl de soktum kenana DD
ASHAP DERKEN 2 HAFTALIK ÇALIŞMA SONUNDA 3 GÜN ÖNCE BASTIM
ÇEVREN OLMALI O ÇOK ÖNEMLİ AMA GERÇEK ADAM GİBİ ADAM Bİ ÇEVRE ŞARTd
ASHAP DERKEN 2 HAFTALIK ÇALIŞMA SONUNDA 3 GÜN ÖNCE BASTIM
ÇEVREN OLMALI O ÇOK ÖNEMLİ AMA GERÇEK ADAM GİBİ ADAM Bİ ÇEVRE ŞARTd
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............
.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............

tavsiyeniz icin tskkur ederm ashab uretmeyecegm oyuna para vermicem ben 1575 buyu sifam ile x e bozmaci yola sifa arayanlara pm atarm alip almamalari onlara kalmis insallah fuara ilk gelisim olucak bir tanisma fastti olabilir mi? ya cumartesi yada pazar gunu cevre edinme konusundada bizim orda ikv oynayan olmadigi icin edinenem bole kalcak sanirim cemberlitasa girdim girmedim fark yapmaz iyi oyunlar
Sunucu: Anka/Eminönü