Arkadaşlar oyuna giriyorum karakter seçimlerine gelmeden oyun kapanıp şu hatayı veriyor :
Bağlantı Hata Kodu : 183
Bunun çözümünü söyleyebilir misiniz?
- fiticann12
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Bağlantı Hata Kodu : 183
fiticann12 yazdı:Arkadaşlar oyuna giriyorum karakter seçimlerine gelmeden oyun kapanıp şu hatayı veriyor :
Bu genel bir Sorun ama sürekli yapmasını anlamış değilim.Bende de Sıkça oluyor ama bu kadar olmuyor .
ping atınca istek zaman aşımına uğradı yazısı çıkıyor ve o sıra bağlantı kesılıyo bundan kaynaklanıyor olabılır ama sen yinede
Hızlı desteğe Sorarsan Sağlıklı cevabı almış olursun kardeşim.
İyi Forumlar.
- BoSNaSaNCaK
- Sahaf Yardımcısı
plus alırsan buyuk olcude sorun kalkar.fiticann12 yazdı:Arkadaşlar oyuna giriyorum karakter seçimlerine gelmeden oyun kapanıp şu hatayı veriyor :
bunun yanında sifreeni bilen bir arkadasın hesabına girerse dustugunde bu hatayı alırsın
bununda yanında internet baglantın kotuyse dusersen bu hatayı alırsın.
genelleme yaparsak oyundan dustugunde bu hatayı alırsın.
cozum için oyundan dusmeni engellemen lazım.
SANCAKTAR[(^) Ashab-ı Kehf]
BoSNaSaNDZaK[(^) Ejder Asa]
BoSNaSaNCaK[(^) Ecel Getiren] [(^) Latif]
[Grönland Karacin(^) Kesik Çifte]
[Mesmer Aramit(^) Kafa Koparan]
[Farabi Shen Kuo(^) Gümüş Diş]
[Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan]
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
Bilgisayarın ekran çözünürlük ve oyunun ekran çözünürlüğüne bakmanı düşünüyorum Plusla alakası yok
GAME OVER!
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Merhabalar ;
pluasla uzaktan yakından alakası yok ve Ekran çözünürlüğü hatası ayrı bu bağlantıdan kaynaklanıyor yada arkadaşın dediği gibi şifreni bilen birisi girmeyi deniyor bu yüzden alıyorsundur bu hatayı .
dün bende de sık sık oluyordu internet kablolarını söktüm tekrar bağladım ve modemi Resetledim dünden beri hiç net kesilmedi ama hiç bu hatayı almıcaksın anlamında değil.
İyi Forumlar.
pluasla uzaktan yakından alakası yok ve Ekran çözünürlüğü hatası ayrı bu bağlantıdan kaynaklanıyor yada arkadaşın dediği gibi şifreni bilen birisi girmeyi deniyor bu yüzden alıyorsundur bu hatayı .
dün bende de sık sık oluyordu internet kablolarını söktüm tekrar bağladım ve modemi Resetledim dünden beri hiç net kesilmedi ama hiç bu hatayı almıcaksın anlamında değil.
İyi Forumlar.
- BoSNaSaNCaK
- Sahaf Yardımcısı
plusla nasıl alakası yok. plus yokken server kalabalıkken oyundan dusunce ne hatası alıyorsunuz.. 183 hatası gelmiyormu oyle. ??? plusla alakası yok demeyin.
SANCAKTAR[(^) Ashab-ı Kehf]
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
GaFFaR SoLA YaTıRMıŞ..
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Bağlantınız kesildi.Hata Kodu:183 hata mesajı bilgisayarınız ile sunucularımız arasındaki bağlantının kesildiğini ifade etmektedir. Bu hata mesajını aldığınız anda sunucu ile olan bağınız kopar. Bağlantı kaynaklı bir sorun olması nedeniyle birden fazla sebepten ötürü Hata Kodu: 183 hata mesajı ile karşılaşabilirsiniz. Öncelikle bağlantınızı kontrol etmeniz gereklidir. Tekrar sunucuya giriş yapmayı deneyebilirsiniz.
Eğer sorun çok sık yaşanıyorsanız,
a) Eğer modeminizin bağlı olduğu hatta bir telefonda paralel olarak bağlıysa ve splitter* kullanmıyorsanız sabit hatlara gelen her çağrıda kesilen ADSL bağlantısı bu soruna neden olur.
b) Modem ve bağlantı kablolarının/Wireless kontrol edilmesi gerekebilir.
c) Windows ağ ayarlarını kontrol etmelidir. Eğer konu hakkıdna yeterli teknik bilginiz yoksa teknik desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz.
d) Düşük olasılık olsa da kimi durumlarda zararlı yazılımlar buna neden olabilir bu yüzden bir güçlü bir güvenlik yazılımı ile bilgisayarını kontrol etmelidir.
-Eğer tekrar sunucuya bağlanmayı denediğinde launcher** da "Sunucuya erişilemiyor! İnternet bağlantınızı kontrol ediniz.", "Sunucu ile olan bağlantınız koptu" hatalarını alıyorsa,
a) Sunucu bir güncelleme nedeni ile kapanmış olabilir. Güncelleme nedeni ile sunucu kapanmışsa bu durum hakkında oyunculara oyun içinde launcher bülteninde *** Istanbuloyun.com bültenlerinde ve yine anasayfa üzerinde yer alan resmi forumlarda duyuru geçilir.
b) Sunucu bir sorun nedeni ile kapanmış olabilir. İKV Destek sayfasına başvurunuz.
c) Size ait internet bağlantısında sorun yaşanmış olabilir.
* splitter: Telefon hattı ile modem kablosunun bağlı olduğu ve bu iki hattı birbirinden ayırarak iki hattında aynı anda kullanılmasını sağlayan aparattır.
** Launcher İKV kısa yoluna tıklandığında oyun başlamadan önce çalışan güncelleme programıdır. Sunucu seçiminden önce oyun dosyalarının güncel olup olmadığını kontrol eder, ayrıca içinde oyun ile ilgili son gelişmelerin bulunduğu bülten alanı vardır.
*** Launcher içerisinde bulunan ve oyun ile ilgili son gelişmeleri bildiren bir bölümdür. İki bölümden oluşur. Sol bölümde konu başlıkları halinde gelişmeleri sıralarken sağ alanda kare içerisinde, sol bölümde seçilen başlığın açıklamasını barındırır.Web tabanlıdır. Eğer oyuncunun internet bağlantısı yoksa bu alanda da hata alabilir.
NOT:Bu sorunun plus paket ile hiç bir bağlantısı bulunmamaktadır!
Bilginize.
Bağlantınız kesildi.Hata Kodu:183 hata mesajı bilgisayarınız ile sunucularımız arasındaki bağlantının kesildiğini ifade etmektedir. Bu hata mesajını aldığınız anda sunucu ile olan bağınız kopar. Bağlantı kaynaklı bir sorun olması nedeniyle birden fazla sebepten ötürü Hata Kodu: 183 hata mesajı ile karşılaşabilirsiniz. Öncelikle bağlantınızı kontrol etmeniz gereklidir. Tekrar sunucuya giriş yapmayı deneyebilirsiniz.
Eğer sorun çok sık yaşanıyorsanız,
a) Eğer modeminizin bağlı olduğu hatta bir telefonda paralel olarak bağlıysa ve splitter* kullanmıyorsanız sabit hatlara gelen her çağrıda kesilen ADSL bağlantısı bu soruna neden olur.
b) Modem ve bağlantı kablolarının/Wireless kontrol edilmesi gerekebilir.
c) Windows ağ ayarlarını kontrol etmelidir. Eğer konu hakkıdna yeterli teknik bilginiz yoksa teknik desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz.
d) Düşük olasılık olsa da kimi durumlarda zararlı yazılımlar buna neden olabilir bu yüzden bir güçlü bir güvenlik yazılımı ile bilgisayarını kontrol etmelidir.
-Eğer tekrar sunucuya bağlanmayı denediğinde launcher** da "Sunucuya erişilemiyor! İnternet bağlantınızı kontrol ediniz.", "Sunucu ile olan bağlantınız koptu" hatalarını alıyorsa,
a) Sunucu bir güncelleme nedeni ile kapanmış olabilir. Güncelleme nedeni ile sunucu kapanmışsa bu durum hakkında oyunculara oyun içinde launcher bülteninde *** Istanbuloyun.com bültenlerinde ve yine anasayfa üzerinde yer alan resmi forumlarda duyuru geçilir.
b) Sunucu bir sorun nedeni ile kapanmış olabilir. İKV Destek sayfasına başvurunuz.
c) Size ait internet bağlantısında sorun yaşanmış olabilir.
* splitter: Telefon hattı ile modem kablosunun bağlı olduğu ve bu iki hattı birbirinden ayırarak iki hattında aynı anda kullanılmasını sağlayan aparattır.
** Launcher İKV kısa yoluna tıklandığında oyun başlamadan önce çalışan güncelleme programıdır. Sunucu seçiminden önce oyun dosyalarının güncel olup olmadığını kontrol eder, ayrıca içinde oyun ile ilgili son gelişmelerin bulunduğu bülten alanı vardır.
*** Launcher içerisinde bulunan ve oyun ile ilgili son gelişmeleri bildiren bir bölümdür. İki bölümden oluşur. Sol bölümde konu başlıkları halinde gelişmeleri sıralarken sağ alanda kare içerisinde, sol bölümde seçilen başlığın açıklamasını barındırır.Web tabanlıdır. Eğer oyuncunun internet bağlantısı yoksa bu alanda da hata alabilir.
NOT:Bu sorunun plus paket ile hiç bir bağlantısı bulunmamaktadır!
Bilginize.

- fiticann12
- Cin Avcısı
Bu oyunu 3 senedir falan oynuyordum bilgisayarın ana kartı ile işlemcisini değiştirdim bir de format attım . Tekrar yükledim oyunu açtığımda sürekli bu hatayı veriyordu giremedim oyuna 1 defa bile . Ayrıca şifremi bilen bir arkadaşım var evet . O da benim hesabıma sıkça giriyor .