Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Lonca sistemi ile bir çok kişi hayal kırıklığı yaşadı diyor nedeni ise hangi oyunda görülmüş lonca para ile satılıyor diye
lonca sitemi puanlarıyla esya alımına kadar gittiğinden önüne gelen her karakterini loncaya kayıt ederek haksız bir kazanç elde etmesini iyi lonca ekibinin yaptıkları ile öne cıkmasını istemiş akçe-klan-loca puanı ile esya alınacagını esitsizlik bozulmasın diye çok çalışan lonca yada naylon loncalar yaratılarak o kişilerin bir nevi emeklerinin hiç sayılması ön gürlmüş olabilir.

Bir lonca kurduk kafamızda 25 kişilik bir lonca ilerde ilklarden bir gaffar gibi bir yaratığı kessin diyelim bu üyeler bir nevi ödüllendirmeye gideblir.

Simdide bir lonca kurduk parasız üye sayımız 6500 kişi bunlara kutu almadık direk önümüze glen carlardan bir lonca yaptık bunların cogu zati 25 kişiye aittir. Gelde ödül dağıt.

İlerleyen zamanalrda meyvesini göremeyince yankılanmalar başlar belkide boyle olması hayırdır.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Öncelikle son derece yararlı bir güncelleme olacaktır fakat her zaman ki gibi artıları olduğu kadar eksileri de bir hayli fazla.

Lonca sistemi gelmesi iyi ancak Lonca Lisansı iyi olmuş. Loncayı kurmak için para istenmesi normal anca bu Lonca pasaportu saçma olmuş. Kaldı ki Zaten Lonca kapasitesi artırılmasıydı yeni Lonca ürünleriydi falandı bunlar dükkanda satılırken bayağı maddi olarak bize zarar verecektir. Loncaya katılmak en azından ücretsiz olabilirdi. Ayrıca merak etmeyin arkadaşlar fuar bittikten sonra tahminimce normal çemberlitaş kutularına da Lonca e pinleri konulup satışa sunulacaktır. Sonuçta 29 TL Olan bir kutunun satışının yapılması için bu gibi ideal bir yöntemi es geçeceklerini sanmıyorum.

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
kalearkasi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kalearkasi »

Ulan önce grup bölgeleriyle eski loncadaki insanları birbirinden AYIRDINIZ ..Birbirlerine düşman ETTİNİZ..

Para Uğruna Milleti birbirine sövdürdünüz yetmedi ceza verdiniz..

ŞİMDİ ÇIKMIŞ OHOHOHO NE GÜZEL DEYİP LONCA SİSTEMİ GETİRİP AYRILANLARI TOPLAMA İŞİNE GİRDİNİZ.

SİZİN BU YAPTIĞINIZA RESMEN SÖMÜRGE İMPARATORLUĞU DENİR BAŞKA BİŞEY DEĞİL

para uğruna insanlara yaptığınız zulmün eşi benzeri yok

İYİ Kİ OYUNU BIRAKTIM İYİ Kİ KURTULDUM BU PİS OYUNDAN İÇİM O KADAR RAHAT Kİ KELİMELERLE ANLATILMAZ
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

kalearkasi yazdı:Ulan önce grup bölgeleriyle eski loncadaki insanları birbirinden AYIRDINIZ ..Birbirlerine düşman ETTİNİZ..

Para Uğruna Milleti birbirine sövdürdünüz yetmedi ceza verdiniz..

ŞİMDİ ÇIKMIŞ OHOHOHO NE GÜZEL DEYİP LONCA SİSTEMİ GETİRİP AYRILANLARI TOPLAMA İŞİNE GİRDİNİZ.

SİZİN BU YAPTIĞINIZA RESMEN SÖMÜRGE İMPARATORLUĞU DENİR BAŞKA BİŞEY DEĞİL

para uğruna insanlara yaptığınız zulmün eşi benzeri yok

İYİ Kİ OYUNU BIRAKTIM İYİ Kİ KURTULDUM BU PİS OYUNDAN İÇİM O KADAR RAHAT Kİ KELİMELERLE ANLATILMAZ
Kardeş dua edelimde Tüm Sunucular ''ANKA'' sunucusu gibi olmasın :) Plus'ı olmayan giremez :!:

Para kazanın birşey demiyoruz ama saçma sapan şeyleride paraya çevirmeyin Korkuyorum bir gün Forumda Örs yapmak 100 akçe diye yazmanızdan.

Biz Grup bölgesi değil 59 Lv istedik ama Grup bölgesi getirdiniz para kazanmak için bu getirdiginiz itemleri Tamamlıcaz Sonra ne olcak yeni Lv gelicek hepsi çöp 59 Lv olcaz yine Grup bölgesı vs vs Neyse eleştriye kapalısınız siz

Birde karakter çalınması Hk. geri almak için verilen bilgilerden sonra geç yanıt gelme sebebıyle çalınan karakterler boşaltılıyor ya anında cevap verecek yönetici alın yada yönetici sayısını arttırın :!:

[GM]'lik oyun içinde ki kişilerle yürümez bu işleri bilenlerle yürür .

İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Estergonxreis »

Herşey güzel kulağa hoş geliyor fakat loncaya katılmak isteyen kişi neden para vermek zorunda kalıcak bunu çözemedik biz 20 kişilik bir loncayız lonca kurucusu benim ben dahil bu 20 kişinin hepsinde büyü şifa ve savaşçı olmak üzere 3er adet car sahibiyiz yani 3x20=60 car yapar bu 60 adet carında bize maliyeti 1500tl sizce biz bu kadar enayimiyiz :?: tamam ben loncamı kurayım size belli bir para vereyim ama benim loncamdaki adamların bu lonca sisteminden faydalanamsı için neden para versinler arkadaş nasıl bir mantıktır bu kesinlikle loncaya girmek isteyen kişilerin para vermemesi lazım bunun başka çözümü yok
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Estergonxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Estergonxreis »

birşey daha ekleyeyim madem illa para kazanmamız lazım diyorsanız bari alacağımız bir lonca lisansı o hesaptaki bütün carları kapsasın :idea:
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen fatihgencerler »

Bu büyük bir güncelleme. Peki birkaç sorum var.

1) Lonca sistemi ne zaman aktif olacak ?
2) Çemberlitaş kutu alamayanlar için lonca sistemi hakkında durum ne olacak?
Kullanıcı avatarı
kalakenlosma
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kalakenlosma »

ya bu adamlar böle işte hep cart curt şeyler çıkartıolar başımıza aman öööööf sizin çıkartcanız şeyede ha bune beya bari samanyolunda beşinciboyuttaki salihi çağıralım yardım etsin bize.mauhahaha :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: 8-) 8-) :D :D :D :) :) :? :? :? :?
Yav geçen gün bir kuş gördüm inanırmısınız uçuyordu...XD
Yorqunxperfect
Kutluk
Adam olun oglim..xD
Ozan59
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Ozan59 »

Bali lonca dakiler şaheser alışverişi yapabilsin.

Örnek:[color=#FF0000]Bi adamda 2x sıfır kelvin var adam nabıcak 2x sıfır kelvini onlar loncadakilerle takas yapılabilse iyi olur ..[/color]
Kullanıcı avatarı
xgestapox
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xgestapox »

BEN IKV DIŞINDA HİÇBİR ONLINE MMO RPG OYUNUNDA LONCA SİSTEMİ İÇİN REEL PARA İSTENDİĞİNİ GÖRMEDİM.

LONCA SİSTEMİ HALİ HAZIRDA BİR ONLİNE MMORPG OYUNUNDA OLMASI GEREKEN, OLMAZSA OLMAZ BİR ÖZELLİK DEĞİL MİDİR?

BU SİSTEM LÜKS BİR EKLENTİ DEĞİLDİR Kİ ÜZERİNE "BAKIN İŞTE SİZE BUNUDA SUNDUK" DENİLEREK PARA TALEP EDİLSİN.

BU SİSTEM HALİ HAZIRDA IKV'NIN ÇOK BÜYÜK BİR EKSİĞİYDİ.

BU KADAR GECİKTİĞİ İÇİN KUSURA BAKMAYIN DEMENİZİ BEKLERKEN, SİZ GELMİŞ KUTU AL Kİ VERELİM DİYORSUNUZ.

SİZ İNSANLARA ARABA SATIYORSUNUZ İÇİNDE DİREKSİYONU EKSİK BİR ŞEKİLDE, ÜRETTİKTEN SONRA ZATEN BAŞTA ARABANIN İÇİNDE OLMASI GEREKEN DİREKSİYONU PARA İLE SATMAYA KALKIYORSUNUZ.

ŞİMDİ SİZE SORUYORUM:

SİZCE İKV MUASIR ONLİNE OYUNLAR SEVİYESİNE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI MI? YOKSA UZAKLAŞTI MI?

İyi çalışmalar dilerim.
[/center]
Resim
"Benim yaradılışımdaki en mükemmel özellik muhakkak ki; TÜRK ve ATATÜRKÇÜ olmamdır."

“Eski Duyurular” sayfasına dön